Case 39 bine ekmek cıkmayacak degilmi
-
@xrainbow_ umut çok farklı birşey inanın insanlara duymak istediklerini söylediğinde herşeye inanıyorlar hatta leonardo dicaprio wall street bir filmi vardı güzel bir sahne vardı bunun en güzel örneği işim gereği bende finans işine bakıyorum sağdan soldan duydukları hisseleri duyup arayanlar oluyor o kadar inanmışlar ki adam birikimini basacak neye göre basacaksın diyorum çok saçma teknik veri olmayan bilgiler veriyor kazanacağına inanıyor ve kumar oynuyor sonuç %80 hüsranla %20 si sadece şansı iyi haber gidiyor
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2021 Bekleme Odası
-
@umutaga e devletten vukuatlınüfus örneğinde ne yazıyorsa aynısını yazın çünkü ds 260 sonrası mülakat öncesi evrak isteme maili gelince bu evrağı isteyecekler
-
@mr-mustafa1 klasik beyaz fon arkası vesikalık çektirin sonra ilk iletisine bakın aşağıdaki linkin
https://yesilkartforum.com/forum/post/87668 -
Selamlar,
Bu yılla beraber bende 3.başvurumu yapmış bulunmaktayım,şimdiden yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
-
Günaydın Arkadaşlar Kendime ve Eşimin Adına İlk Defa Başvuruda Bulunduk. Herkeze Bol Şanslar Dilerim.
-
Arkadaşlar pasaport çıkartırken eski kimlik geçerli değil mi yani illa yeni kimlik istemezler herhalde nüfustan değil mi?
-
@srhnkskn Merhaba,
Kimlik ile ilgili bir işiniz olmuyor zaten sadece 1 biyometrik fotoğraf ve yatırdığınız harcın dekontunu istiyorlar. -
@emrekara Kimliksiz hiçbir işlem yapılmaz Nüfus Müdürlüklerinde ben yeni pasaport çıkardım ve kimliğimi alıp işlem yaptı sadece dekonta gerek yok ödeme yaptığınızda sisteme düşüyor bilginiz olsun.
-
@gungorhan Konu eski yada yeni kimlik olayı ve ben buna itafen söyledim,tabikide herkesin kimliği yanında olacaktır,bu yasalarımızda zorunludur,soruyu soran arkadaş benim ne demek istediğimi anlamıştır

-
Günaydın yoğun bir hafta sonu sonrası 05.10.2019 tarihinde 2 adet başvuruda bizden yapılmıştır. hayırlısı ne ise o olsun.. hadi bakalım mayısta görüşmek üzere...
-
Bende az önce eşim ve kendi adıma başvurularımı tamamladım. Hepimize hayırlı olsun.
-
@darkred hem eşinize hem size iyi şanslar
-
Merhaba. Biz de başvuru yapmayı istiyoruz. Eşim, ben ve iki çocuk. Eşim ve benim için ayrı ayrı yapabiliyoruz değil mi şansımızı artırmak için?
-
Selam Arkadaşlar benim şöyle bir sorum var, şuan 3. kişilik bir aileyiz Eşim ben oğlum, Ama bir de henüz kucağımıza almadığımız kızımızı bekliyoruz Muhtemel doğum tarihide 5 kasım yani Başvurular için son gün! Baş vuru formunu son güne bırakmak istemiyorum zaten o gün formu dolduracak zamanda olurmu belli değil. Bu durumda ben formu doldurduğum tarihten sonra (bize çıkmaz ama çıktı diyelim:) ) doğmuş aile bireyini 260 da belirttiğimde sorun olurmu acaba daha önce benzer bir durum yaşamış veya bilen bir arkadaş varmıdır?
-
@ilkeryat bildiğim ve okuduğum kadarıyla sorun olmaz
-
@ilkeryat merhabalar, işte tam bizi kasdettin. Biz başvuruken eşim hamileydi oğlum temmuzda doğdu. Biz mayısta öğrendik kazandığımızı DS 260 formunu bu yüzden doğumu bekleyerek doldurduk. Sen başvurabilirsin DS 260 formunu doldururken doğacak bebeğinizi eklersin. Sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle, bol şanslar çocuk bereketiyle gelir inş

-
@gizemb hadi hayırlı olsun. Bol şanslar

-
@bidünya hadi bakalım sizede mayısta güzel haberler gelsin gönülden isteyenlere...
-
Benim gibi başvurusunu yapmayanlar varmı şöyle bir 10-15 gün geçsinciler .
Zaten bizi yaklaşık 6-7 ay bekletecekler sonuçlar için benide bir beklesinler 10-15 gün değilmi
-
@optimistic bende bu hafta içi hanımla beraber pasaportu çıkartıp başvuruyu yapıcam acelem yok nasibimizde varsa fizandada olsak gelir bulur bizi
eskilerin deyimiyle gelin ata binmiş ya nasip demiş hakkımızda hayırlısı -
@Oktay-İbiş Aynen bende seninle aynı görüşteyim benim pasaport geçen hafta geldi bir 10 günde beni beklesinler acelemiz yok

Benzer Başlıklar
123
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k