DV2021 Bekleme Odası
-
Edge'de olmadı.
-
@anilcangokben hata tam olarak ne idi konuyu göremedim
-
@Yunus-Tilki The requested URL was rejected. Please consult with your administrator.
Your support ID
-
@Burak-Taşcan formu ortalama kaç dk dolduruyorsunuz
-
@Yunus-Tilki Evet aynen öyle doldurdum inşallah problem olmaz artık seneye çıkmazsa yeni pasaport çıkartıp başvururuz ))
-
@Yunus-Tilki 5 dakika yada biraz daha fazla.
-
@Gabriel bu arada pasaport için soyadı değişikliği 133 TL defter ücreti ödeyip güncelleyeilirsiniz
-
@Yunus-Tilki Pasaport benım değil eşimin rus vatandaşı ))burada öyle bir uygulama var mı bilmiyorum
-
@Burak-Taşcan Superonline mı kullanıyorsunuz
-
Ben tam bi aptalım ya.
Birth city yerine doğum yeri (ilçe olarak) yazılması gerekiyor muş ben direk istanbul yazdım .. iptal mi şimdi benim başvuru :( -
@Yunus-Tilki evet
-
@Burak-Taşcan modemi kapatıp 5 dk bekleyin ve tekrar açıp formu doldurun
-
@Gabriel dediğim gibi eğer çıkarsa mülakata bunu belirtirsiniz evlilik sonrası soyisim değişikliği ni ve kanunen değiştirmeniz gerekiyor pasaport sizin global kimliğiniz bol şans
-
@Yunus-Tilki deniyorum çok teşekkür ederim
-
@Burak-Taşcan rica ederim hata alırsanız diğer adımı yaparsınız
-
@Yunus-Tilki modemi kapatıp açtıktan sonra hata alırsam diğer adım ne olacak orasını kaçırdım sanırım.
-
@Burak-Taşcan daha söylemedim siz deneyin
-
@Emir600RR bey ben birşey sormak istiyorum ben pasaport için çektirdiğim fotoğrafı taracida taratarak istedikleri 600*600e getirdim ve onu yükledim esimde aynı keza pasaport fotosunu telefonda çekti. Sorum şu o fotoğrafların biyometrik olduğunu anlarlar mi anlarlarsa bu olay bizim kaybetmemize yol açar mı ?
-
Arkadaşlar ben formu rehber videoyu izleyip talimatlara göre 5 dk sürede doldurdum telefon geldi 10-15 dk sonra submit ettim tek denemede oldu hatanın formu geç doldurma ile alakası oluğunu sanmıyorum bilginiz olsun. Chrome ile Adblock açıktı.
-
@Yunus-Tilki bey ben birşey sormak istiyorum ben pasaport için çektirdiğim fotoğrafı taracida taratarak istedikleri 600*600e getirdim ve onu yükledim esimde aynı keza pasaport fotosunu telefonda çekti. Sorum şu o fotoğrafların biyometrik olduğunu anlarlar mi anlarlarsa bu olay bizim kaybetmemize yol açar mı ?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
39
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum