DV2021 Bekleme Odası
-
Benim son soruma cevap yok mu? Dün geceden beri bekliyorum. :/ Kimsenin bilgisi yok mu?
-
@Merika sanırım daha önce kimsenin başına bu gelmediği için cevap verilmedi sanırım, ama bana sorarsanız 2. başvuru yapılmamıştır.
-
@Sercinyo umarım oyledir .. :/ kesin bilgisi veya tahmini olan varsa bilmek isterim yine. 🙏
-
@Merika, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
bilgisayar sleep olup acilinca dv lottery basvuru sonucumun success yazili sayfasi refresh olduysa (safari cannot uyarisi ile), 2. basvuru mu yapmis oldum acaba?? :frowning_face_with_open_mouth: @crazycells
İnternet tarayıcısı gönder seçeneğine tıklayamayacağına göre ikinci başvuru olmaz. Sayfa yenilenirse büyük ihtimalle başvuru sayfası bölümüne döner.
Çok dert ediyorsan sallamasyon bir başvuru yapıp dene. :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
🙏 iyi fikir, başka ülke adına denenebilir sanırım. 👍🙂
-
Norfork Island için başvurunu yapabilirsin. DV 2018 de sadece 18 kişi başvurmuş. :)
-
@crazycells merhaba abi .ben babami kayd yaptirmak isdiyorum.ama onun çoçuklarinin yasi 21 den yukari. Şimdi ben çoçuk olan bölüme hiç bir şey yazmamaliyim öylə mi ?
-
@sami-nur aynen Yazılmamalı, cunki 21 yaş uzeri artık cocuk sayılmıyor. 👍
Ama bir not düşeyim: ben ailem için bu sene yapmadım kayıt. Cunki onlar kazanırsa, Bensiz gitmeyecekler, ve seneye de ben kazanmış olup gidersem, Bu seneki gc kazanma durumları dolayısıyla muhtemelen turist vizesi alamayacakları için beni ziyarete gelemeyecekler. O yuzden şimdilik sadece ben degerlendiriyorum. Bunu da goz onunde bulundurun ✌️ -
@sami-nur o zaman çocuk sayısını 0 yazmalısınız bilginize
-
@onursevgi Eski fotoğraf çok sorun olmayabilir ama her halükarda biyometrik istemiyorlar zaten green card için. Keşke acele etmeyip iyi araştırsaydınız.
-
üniversite son sınıf öğrencisiyim. High school graduate mi yoksa some university courses mı işaretlemem gerekiyor ?
-
@Hande-Tok some university courses
-
@fetihy çoçuk bölümünə boş biraksak olmazmi ?
-
Başvuruyu Yaptım çok büyük hayallerim var umarım isteyen herkese çıkar.
-
@KingTricky, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Başvuruyu Yaptım çok büyük hayallerim var umarım isteyen herkese çıkar.
Hayırlı olsun.
Bir göçmen adayının cumhuriyetçi / republican olmasını her zaman garip bulmuşumdur. :)
-
@Sercinyo Pasaportunuzu kabul etmeyen kim?
-
Sistem hata vermiş pasaportunuzun süresi geçmiştir diye. Büyük ihtimalle yılı erken yazmıştır, o yüzden expired hatası almıştır.
-
.................
-
@sami-nur öyle olacağını sanmıyorum Sistem hata verir.
-
İnsanlar bu 15 ooo usd olmazsa vize onaylanmaz düşüncesine çok fena başlanmışlar.
Evet ilk gidenler için ideal rakam. Lakin 10 bin altına rakamlarada vize çıktığına dair tecrubeler okudum.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum