DV2021 Bekleme Odası
-
@Merika korkmayın sorun :)
-
Bu sene hevesim yok. Adet yerini bulsun diye bi başvurup çıkıcam 😂🤣
-
@Rhonster :) tesekkur ederim, fotografi idphoto4you dan hallettim sanirim boyutlarini, ama en onemlisi : 10 senedir Turkiye de yasayan yabanci ulke vatandasi olarak, Ankarada mulakata gidebilecek miyim? bunu basvuru formundan yonetebiliyor muyuz, yoksa ds 260ta mi cikiyor karsimiza? bilginiz var mi?
-
@Merika girebilirsiniz hangi ülkeden katılıyorsanız o ülkede girebiliyorsunuz diye biliyorum.
-
@Rhonster insallah oyledir.
-
@Merika geçen sene ki mülakat deneyimleri sayfasına bakın cevabı orda bulursunuz kesin
-
@Merika girebiliyorsunuz. Problemlem yok.
-
Selamlar herkese,
The requested URL was rejected. Please consult with your administrator.
Your support ID is: 76218997644102967753 farklı bilgisayar 5 farklı tarayıcı ve 2 farklı internet bağlantısından denedim fakat sürekli bu hatayı alıyorum. Formda evliyim kısmını işaretledikten sonra eşimin bilgilerini girmek için herhangi bir sayfa açılmıyor. Submit dediğimde ise bu hatayı alıyorum. Eşimin adına doldurduğumda ise submit dedikten sonra eş bilgilerini istiyor oraya kendi bilgilerimi girdiğimde yine bu hatayı alıyorum. Bir fikri olan yardımcı olabilecek birisi var mıdır acaba?
-
@Rhonster hadi bakalim, bekleme odasinin heyecani yetmedi, mulakat odasina da ugrayayim ben bir ☺ 👍🏼
-
@Ersah-Gurayman acele etmene gerek yok arkadaşım. Daha 28 küsur gün var. İlk zamanlar hep böyle oluyor yoğunluktan..
Bir kaç gün sonra dene. Canını sıkma. -
@Ersah-Gurayman sistem yogunlugundandir.
not: tum tarayicilari da ayni anda acmamaya calisin.
-
@Ersah-Gurayman, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Sda
asdaSelamlar herkese,
Selamlar herkese,
The requested URL was rejected. Please consult with your administrator.
Your support ID is: 7621899764410296775Selamlar herkese,
3 farklı bilgisayar 5 farklı tarayıcı ve 2 farklı internet bağlantısından denedim fakat sürekli bu hatayı alıyorum. Formda evliyim kısmını işaretledikten sonra eşimin bilgilerini girmek için herhangi bir sayfa açılmıyor. Submit dediğimde ise bu hatayı alıyorum. Eşimin adına doldurduğumda ise submit dedikten sonra eş bilgilerini istiyor oraya kendi bilgilerimi girdiğimde yine bu hatayı alıyorum. Bir fikri olan yardımcı olabilecek birisi var mıdır acaba?hocam önce ki yazıları okursanız cevabı var sorunuzun
-
Ben zaten ABD'deyim dostum 3 yıldır. @Final-Approach
-
Dostlar düşünsenize, bu başlık altında olanlardan belkide bir çoğu 2021'de ABD'ne giriş yapacak (inşallah)
Şimdiden ise tanışma imkanı bulabiliyorlar. Bu forumu kuranlar gerçekten takdiri hak ediyor. Büyük emekleri var. -
Hayaller hayaller bir dönem daha başladı. Yaptınız mı bakim başvuruları :) Selamlar olsun
-
Ben bütçe olarak hazırladım kendimi. 25 bin dolar var yaklaşık. Bu da konsolosluk için yeterli sanırım. Sağda solda 15 bin dolar deniyor kişi başı. Umarım her sene artmıyordur.
-
Ben şahsen (eğer çıkarsa) ben, eşim ve çocuğum için maksimum 20 bin dolar gösterebilirim bir aksilik olmazsa.
-
başvurumu yaptım sorunsuz :D hadi bismillah :D 2.başvuru bu belki çıkar
-
:heavy_heart_exclamation: Oh nihayet yaptim ilk basvurumu, kalbim yerinden cikacak gibi :smiling_face_with_halo: hic takilmadan tamamlandi cok sukur, cok da kisaymis bu arada, gozumde buyutuyordum, 1 dk a bitti. forma basladigim anda nasil yagmur yagdi deli gibi, insallah bunun bir anlami vardir :smiling_face_with_halo: :folded_hands: :baby_angel_light_skin_tone:
-
@onursevgi hayırlı olsun, bol şans
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum