@Cihangir-KILIÇ Bu yıl bende yine fiyasko. Senin sesin çıkmamış ama inşallah hayırlısı olmuştur.
-
@xrainbow_ umut çok farklı birşey inanın insanlara duymak istediklerini söylediğinde herşeye inanıyorlar hatta leonardo dicaprio wall street bir filmi vardı güzel bir sahne vardı bunun en güzel örneği işim gereği bende finans işine bakıyorum sağdan soldan duydukları hisseleri duyup arayanlar oluyor o kadar inanmışlar ki adam birikimini basacak neye göre basacaksın diyorum çok saçma teknik veri olmayan bilgiler veriyor kazanacağına inanıyor ve kumar oynuyor sonuç %80 hüsranla %20 si sadece şansı iyi haber gidiyor
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2021 Bekleme Odası
-
@rkhan devam etmeyi düşünmüyorsanız mevcut mezuniyeti yazınız Lise ise Lise Üniversite ise Üniversite ama üni okuyordunuz ama bıraktınız yada gitmiyorsanız some universite courses seçilmeliymiş
-
Merhaba stüdyoda çekilmiş yüksek kalitede vesikalık fotoğrafım var bunu sitenin photo tools kısmından 600x600 istenilen ölçülere ayarladıgımda kaydettiğim fotonun kalitesi çok kötü oluyor renkler daha soluk görünüyor biraz zoom yapınca pixeller ortaya çıkıyor resim kalitesini düşürmeden 600 x 600 yapabileceğim başka bir yöntem var mı acaba not:photoshop yok bilgisayarımda
-
@crazycells başvuru fotosunun uygunluğunu kontrol eden bir link gönderdi bir arkadaşım. Ben uygun olan ve olmayan birkaç fotoğraf denedim. Uygun olmayan fotoğrafların sorunlarını söyledi. İç rahatlatıcı olduğunu düşündüğüm için sizi etiketleyerek paylaşıyorum. Uygunluğunu bilen birisi olarak kontrol ederseniz iyi olur bence.
-
@Alpkan ben tşk ederim. Ancak bizde bir şey yok. Bütün bildiklerimizi formdan ve crayzcells’ den öğrendik
Saolsunlar -
@al_ti74 ıdphoto4you adresini denemenizi tavsiye ederim
-
@ilaydaozdemir 9-d BAKIRKOY
9-e ISTANBUL yazılmalıdır -
@al_ti74 telefonunuzla çekin yeterli
-
Ben de az önce başvurumu tamamladım. İkinci başvurumdu. İlk başvurumu üniversiteden mezun olmadan önce ilk sınıftayken bir danışmanlık firması aracılığıyla yapmıştım 10-15 TL vererek. Şimdi mezun olduktan sonra İngilizce bilmenin özgüveniyle kendim tamamladım. Fotoğrafımı da evde kendim çektim. Çok güzel uygulamalar var Play Store'da.
-
Arkadaşlar çıkarsa toplanıp birlikte gidelim şahsen akvaryumdan alınıp okyanusa atılmış gibi olacağımızı düşünüyorum umut işte önce bir çıksın da diyebilirsiniz ama şimdiden kabulleşelim

-
Kazandığımız takdirde Amerika'nın banka hesabımızda kişi başına görmek istediği tutar 15 bin dolar mıydı arkadaşlar?
-
@al_ti74, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Merhaba stüdyoda çekilmiş yüksek kalitede vesikalık fotoğrafım var bunu sitenin photo tools kısmından 600x600 istenilen ölçülere ayarladıgımda kaydettiğim fotonun kalitesi çok kötü oluyor renkler daha soluk görünüyor biraz zoom yapınca pixeller ortaya çıkıyor resim kalitesini düşürmeden 600 x 600 yapabileceğim başka bir yöntem var mı acaba not:photoshop yok bilgisayarımda
Vesikalık tarzı çekilen fotoğraflarımızın boyutu genelde 2-2,5MB civarında oluyor. Bunu resmi sitede yer alan https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/visa-information-resources/photos.html photo tool uygulaması ile veya https://www.idphoto4you.com/ sitesinde de 600*600 haline getirdiğinizde otomatik olarak boyutunu da düşürüyor ki zaten 240KB den daha düşük olması gerekiyor. Benim fotoğraflar da denemelerimde 80-100KB civarına düşüyor, çözünürlükte bayağı düşmüş oluyor. 240KB altında olması için de gerekli ve normal sanırım. Photoshop tan da uzak durmak lazım diye düşünüyorum.
-
Fotoğraf meselesi bayağı sıkıntılı geçen sene kendim çekip sitede ayarlamıştım bu sene ne yapacağım konusunda kararsızım.
-
Bu konuda kesin bir sınırlama yok. Mülakata girip 6-7 bin dolara girip onay alan arkadaşlar var.
-
@Rhonster Yanlış bilmiyorsam kasım ayında filan yasalaşacağı söyleniyor
Linke tıklarsan öyle birşey olduğunu göreceksin
-
@KingTricky fotoğrafçıya gidip istenilen ölçüleri söyleyin. Fotoğrafları Mail ortamında size göndersini isteyin. Sizde ıdphoto4you veya https://tr.dvlottery.me/dv-lottery-photo-checker burdan fotoğraflarınızı ayarlamanızı öneririm. Bol şanş

-
@anilcangokben, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@CemalMühendis Ali Cihan beyden haber bekliyoruz. Bizde çok istiyoruz Ankara buluşmasını bakalım
12-13 Ekim haftasonu olacak, ayrintilari paylasacagim netlesince.
-
@ChipsTR, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@crazycells Yanlış anlaşımasın söylediklerim ama bence rastgeleden kasıt şu belli kriterleri sağlayanlar arasında rastgele yani arka planda kriter olsuğunu düşünüyorum. Son dönemde green card alanların %80 lisans mezunu yeni dönemde gelecek puan sistemi dil şartı lisans mezunı gibi şartlar geleceği bunun habercisidir diye düşünüyorum. Amerika gibi bir ülke rastgele insanları ülkesine dolduracağını sanmam açıkçası
Ben o sekilde dusunmuyorum

-
mevcut durumum üniversite öğrencisi sizce lise mezununu mu işaretleyim yoksa some university courses ı mi
-
Lise mezununu isaretleyeceksinkz
-
@Uğur-Sarıoğlu, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Merhaba başvuru için hazırlanan videoda Türkçe Karakter kullanmayın diyor, ama aynı zamanda pasaportunuzdaki gibi isminizi yazın diyor? Uğur ismini nasıl yazalım şimdi?
Eger herkes size Mehmet Sarioglu diyorsa ama sizin resmi yani pasaporttaki isminiz Ugur Sarioglu'ysa, basvuruya Mehmet Sarioglu diye yazmayin, pasaportta yazildigi gibi Ugur Sarioglu yazin... Fakat bunu yazarken ingilizce karakter kullanmalisiniz.
Benzer Başlıklar
137
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k