Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Gemicilerin amerikada kalış süresi (greencard kaybetmemek için)

• Merhabalar.

Uzak yol vardiya zabiti (halk dişinde gemi kaptanlığı) olmak için 3.sınıf öğrencisiyim. Sorum şu Amerika -Türkiye çalışan bir gemi bulup ayda bir gir çık yaparsam greencardım yanar mı sen bu ülkede yaşamak istemiyorsun diyerekten. Alternatif olarak şirketin amerika da ofisi olsa bu birşeyi değiştirir mi

• @richmond Gir-çık mevzusunu tecrübeli arkadaşlar cevaplasın ancak ABD - Turkiye sabit çalışan bir gemi bulmanız imkansız gibi bir şey. 10 seneden fazladır sektördeyim ve böyle bir hat görmedim duymadım maalesef. Onun yerine ABD menşeili bir firmada zabitlik yapmanız bir çözüm olabilir. Ancak öyle bir firmada işe başlamakta başka bir sorun olacaktır. Özellikle Türkiyedeki ehliyetinizin orada tanınmama olasılığı oldukça yüksek.

Benzer Başlıklar

• -3 Oy
    2 İleti
    300 Bakış
    crazycellsC
    @yigitbo, içinde söyledi: Yeşil Kartı (Greencard) Amerika'dan Türkiye'ye Göndermek ve Kalış Süresi Merhaba, Benim Amerika'daki adresime yeşil kartım ulaştı. Fakat ben Türkiye'de oturuyorum hala, üniversitem bittikten sonra gitmeyi düşünüyorum. Amerika'daki yeşil kartımı Türkiye'ye nasıl postalatırım? En güvenli ve hesaplı yol hangisi? Ayrıca bu 2019 Eylülün sonu gibi ilk girişi yaptım Amerika'ya ve 5 gün kaldım işlemleri başlatabilmek ve kartımı alabilmek için daha sonra Türkiye'ye döndüm. 2020 Temmuz-Ağustosta tekrar giriş yapmak istediğimde bir sıkıntı ile karşılaşır mıyım? Öğrendiğim kadarıyla sorgulamaya tabii tutulacakmışım. Bu sorgulamayı üniversiteden yeni mezun olduğum gerekçesini kullanarak rahatça geçebilir miyim? Yoksa benim her 6 ay içinde en az 1 kere Amerika'ya girmem mi gerekiyor? Teşekkürler, En iyi dileklerimle. https://yesilkartforum.com/forum/topic/77/green-card-sahiplerinin-abd-dışında-kalış-süreleri/
  • Greencard aldıktan sonra amerikada 2 yıl durmak

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4
    0 Oy
    4 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @ferhat Greencard aldıktan sonra amerikada 2 yıl durmak içinde söyledi: @crazycells çok teşekkür ederim. gerekli nedenleri gösterirseniz sorun teşkil etmezler diyorlar mesela ben üniversite okuduğumu belli edecek belgelere sahip olursam bunu kanıtlamış olur muyum? çünkü okulun bitmesine 4 sene var. egitim nedeniyle re-entry permit alabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/134/re-entry-permit-i-131-form-ve-i-327-belgesi
  • GreenCard ile evlilik

20
    1 Oy
    20 İleti
    3k Bakış
    Y
    @btek14 çok teşekkür ederim detaylı bakacağım .
  • Greencard

2
    0 Oy
    2 İleti
    654 Bakış
    crazycellsC
    @yildizhakan Greencard içinde söyledi: Arkadaşlar öncelikle merhaba biz 15 Mayıs 2018 talihlisiyiz Abim 2013 talihlisi abim şuan amerikada Greencrd ile gitti bu senede hem babama hem anneme ayrı ayrı çıktı bende yaştan kurtarıyorum biz babamın üzerinden başvuru yapacagız fakat babam lise mezunu degil 2 yıl iş tecrübeside yok ama daha önceden babama 10 yıllık vize vermişlerdi vizesi var suan Greencrd da çıktı ayrıca emekli bizi kabul ederlermi teşekkürler Çiftçi Bagkur Emeklisi Babam Suradan basvuru sartlarina ulasabilrisiniz: https://yesilkartforum.com/basvuru-sartlari/ gocmen vize alabilmek icin loto basvuru sartlarini sagliyor olmaniz gerekiyor maalesef. Gocmen olmayan bir vizeye sahip olmaniz, dosyanizin durumunu olumlu ya da olumsuz etkilemez.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

42

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k