DV2021 Bekleme Odası
-
@omerelci başvuru sırasında süresi geçerli bir pasaport yeterli. Sürecin ilerleyen aşamalarında, yeni pasaport başvurusu yapabilirsiniz. Mesajınizdan, seneye de başvuru yapabilmek için pasaport geçerlilik süresinin yaklaşık 15 gün olacağını anlıyorum. Yeter ki geçerli olsun. Başvuru yapabilirsiniz.
-
@gdogar yanılmıyorsam, gri pasaportun süresi, görev süresini kapsayacak şekilde olmak üzere düzenleniyor. Bu durumda ilgili pasaport ile başvuru yapmak pek sağlıklı görünmüyor. Umuma mahsus pasaport çıkartılması isabetli olur.
-
Merhaba yeşilkartforum ailesi. Aranıza şuan katıldım. Dv2020 süresince sadece forumu okuyordum. Dv2021 hayırlı olsun umarım bu sene bu forumdan herkese çıkar. @crazycells'e de verdiği tüm bilgilerle forumu aydınlattığı için teşekkür ederim. @crazycells size bir sorum olacak. Önümüzdeki Haziranda öğrenciliğim bitip mezun olacağım. Daha önceden herhangi bir pasaportum yoktu. Öğrenci pasaportuna başvurup greencard a o pasaportla başvursam herhangi bir sıkıntı olur mu haziran da öğrenciliğim biteceğinden. Şimdiden teşekkür ederim.
-
Ekim ayındaki ilk başvuru ardından sonuçlar açıklandıktan sonra pasaport değişitirilirse eğer, yeni pasaport bilgileri konsolosluk ile irtibata geçerek mi değiştiriliyor yoksa ds 260 formunda değişiklik yapabiliyormuyuz ?
-
an itibari ile içimdeki bütün heves kaçmış durumda...
-
Hayırdır @Rhonster ne olduki ?
-
@Rhonster Hayırdır Hocam ?
-
@Oktay-İbiş @optimistic ev ahalisi önceliklerini belirleyemiyor aldık başımızı gidiyoruz bakalım uçuruma doğru.
-
@Rhonster hayırlısı olsun aşılır inşallah. ALLAH başka dert keder vermesin
-
Aynen @Oktay-İbiş arkadaşımızın dediği gibi hayırlısı olsun allah başka dert vermesin @Rhonster hocam.
-
@optimistic @Oktay-İbiş doğru diyorsunuz da sinir katsayılarını çok zorluyorlar neyse ki bekarım kazanırsam basar giderim ama annemi de kurtarmak istiyorum annemde çok istiyor güya ama hiç ona göre hareket etmiyor :D 1.5 ay sonra askere gideceğim tatil yapayım az hem asteğ. istedim hemde sınır dışı güzel tatil olacak benim için asteğ. gelirse.
-
@Rhonster her zorluk bizim için imtihandır :) sabredip beklemek en güzeli. hepimizin başında var kimini malı ile . kimini ailesi ile, kimini evladı ile, kiminide başka şeylerle imtihan ediyor ya sabır de geç :)
-
@erdenbcr, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
merhaba, adanada yaşıyorum. bu sene ilk başvurumuzu yapacağız. benim merak ettiğim konu. green card ile giderken evcil hayvanımızı götürebilecekmiyiz acaba? götüren oldumu hiç?
Evcil hayvani goturmek icin Green Card sahibi olmaniza gerek yok:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/305/amerika-ya-evcil-hayvan-goturmek -
@greenroe eski + yeni pasaport birlikte götürüyorsun mülakata ds 260 açtırmana gerek yok
-
@mrawesome, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Merhaba yeşilkartforum ailesi. Aranıza şuan katıldım. Dv2020 süresince sadece forumu okuyordum. Dv2021 hayırlı olsun umarım bu sene bu forumdan herkese çıkar. @crazycells'e de verdiği tüm bilgilerle forumu aydınlattığı için teşekkür ederim. @crazycells size bir sorum olacak. Önümüzdeki Haziranda öğrenciliğim bitip mezun olacağım. Daha önceden herhangi bir pasaportum yoktu. Öğrenci pasaportuna başvurup greencard a o pasaportla başvursam herhangi bir sıkıntı olur mu haziran da öğrenciliğim biteceğinden. Şimdiden teşekkür ederim.
pasaportun basvuru sirasinda gecerli olmasi yeterli.
-
@greenroe, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Ekim ayındaki ilk başvuru ardından sonuçlar açıklandıktan sonra pasaport değişitirilirse eğer, yeni pasaport bilgileri konsolosluk ile irtibata geçerek mi değiştiriliyor yoksa ds 260 formunda değişiklik yapabiliyormuyuz ?
Surecte nerede oldugunuza gore irtibata gecmeniz kurum degisebilir, su an bu tur sorular sormaniza gerek yok.
-
@gdogar bu durumda o pasaportun okunaklı bir fotokopisi işe yarayabilir
-
@erdenbcr merhaba, @crazycells in eklediği link bana da faydalı oldu. benimde köpeğim var. Sahiplenmiştim 3 yıldır berberiz öncekiler (5 kişi) bırakmış, evden işe çıkarken bile bakışlarını görseniz :( Hep tekrar bırakılacak psikolojisinde ama ilk etapta maalesef ailem ile bırakmayı planlıyorum. Hem benim için hem onun için daha zor olur. O yüzden düzen kurulduktan sonra alırım inşallah.. :) "aile ile gidilecekse başka tabi" :)
-
@crazycells, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
ayvani goturmek icin Green Card sahibi olmaniza gerek yok:
green card olmadan ben gidemem, hayvan tek başına ne yapsın orda :)
-
@BenTanerGÜNDOĞDU benin oğlanı burda bırakırsam kahrından ölür. o derece ailemizin bir ferdi, o derece bize bağlı mecbur bizimle gelecek. zor olacak ama yapacak birşey yok :(
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
13
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum