Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Greencard çekiliş başvurusunda pasaport zorunluluğu geliyor

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
512 102 37.6k 69

• @Emir600RR,
    @aysegul,
    tesekkurler inceleyecegim :)

• kazananlarin cogunlugu istanbul ankara diger iller yok ?

• @vermaynen, içinde söyledi: Greencard çekiliş başvurusunda pasaport zorunluluğu geliyor

kazananlarin cogunlugu istanbul ankara diger iller yok ?

ulke nufusunun kacta kacı ıstanbul anakarada yasıyor acaba

• @aysegul Tekrardan merhaba Ayşegül hanım ben bu yüzden paylaşmıyordum buradan ayşegül hanım özel mesajdan isteyen arkadaşlara verdiğim için isim isim kayıt gibi oluyor biri sildiği zaman ulaşmasında kolay olabiliyor neyse geliyor işte böyle art niyetli insanlar şuanda tablo yok silinmiş başkaları tarafından backup yapmaya çalışıyorum bakalım :/

• @Emir600RR bu tabloyu salt okurmur halde yada pdf olarak paylasamıyor musun?

• @jinglebells Tabloyu yedeğe almamıştım insanlar isteyince özelden paylaşıyordum Ayşegül hanım öyle pat diye atınca tabikide foruma herkesin erişim var :( girmiş biri silmiş anonim olarak hakikatten art niyetli insanların bu forumda ne işi var yahu kime zararımız var ?

• @Emir600RR uzuldum yedegı olmamasına bence sade ekran goruntusunu al paylas bı dahakı sefere.

• @jinglebells evet :(

• @jinglebells pdf olarak indirdim pdf olarak atarım isteyen arkadaşlara bundan sonra :) 2020, 2018 ve 2017 var :)

• @Emir600RR, içinde söyledi: Greencard çekiliş başvurusunda pasaport zorunluluğu geliyor

@jinglebells pdf olarak indirdim pdf olarak atarım isteyen arkadaşlara bundan sonra :) 2020, 2018 ve 2017 var :)

en guzelı ısteyen ındırsın baksın.

• @jinglebells bencede :)

• @crazycells Merhabalar Dv2019 formunu an itibari ile 20-30 dakika önce anonim bir arkadaş sildi sürüm geçmişine girebiliyorum fakat Google Chrome yanıt vermiyor bir sıkıntı oluyor yetkili panelinden backup yapma şansınız varmı acaba ?

• ⭐⭐⭐⭐

Aa tablo mu gitti gerçekten? E daha önce de @crazycells de dahil çok kez konular içerisinde tablonun linki paylaşılmıştı, o yüzden yekten verdim ben de linki.
    Tablonun uçmasının forumda sabaha karşı yapılan güncellemeyle bir ilgisinin olmasını umsam çok mu saçma olur? 😌 (Edit:saçma olurmuş çünkü gece yarısı silinmiş galiba..)

Not:eskiden link verilince sayfa önizlemesi çıkmıyordu, şimdi baktım mesajlaralink verildiğinde hemen altında sayfa önizlemeleri var, yani tablo da çıkmış direk sayfadaverdiğim linkin altında. Tüh üzüldüm şimdi kötü bir şeye meydan verdiysem 😕

• @aysegul Malesef öyle oldu 2 gün önceye backup yapmaya çalışacağım ama yüklenmiyor tablo sayfa hata verip duruyor dün 45 dakika falan denedim yanlış hatırlamıyorsam bilgisayarıma indirmeye çalışıyorum

• ⭐⭐⭐

@crazycells DV2019 tablosunu en son sizin editlediğiniz "September 2, 6:08 AM" versiyonuna alabilir misiniz? Bundan sonra tabloyu biri oyun hamuru gibi mıncıklamış :D

• @Emir600RR, içinde söyledi: Greencard çekiliş başvurusunda pasaport zorunluluğu geliyor

@crazycells Merhabalar Dv2019 formunu an itibari ile 20-30 dakika önce anonim bir arkadaş sildi sürüm geçmişine girebiliyorum fakat Google Chrome yanıt vermiyor bir sıkıntı oluyor yetkili panelinden backup yapma şansınız varmı acaba ?

Su an Google Drive hata verdigi icin gecmisi gostermiyor, sorun duzelir duzelmez son haline alacagim merak etmeyin.

• @crazycells Aynen bende backup yapmaya çalışıyorum drive'da hata var teşekkür ederim :) Ayın 6'sı kafidir orada bir oynama gözükmüyor.

• @keysnambır 6'sı kafidir inceliyorum ama Google Drive'da bir sıkıntı var :(

• An itibar ile 2019 GC Talihlileri Durum Takibi yenilenmiştir arkadaşlar göz atabilirsiniz :) İsteyen arkadaşlara 2017'den itibaren tabloları özel mesajdan paylaşabilirim ben normalde yine isteyen arkadaşlara paylaşıyordum insanlar yanlış anlıyordu bilgiyi saklamak değil bilgiyi güvenle paylaşmak amacım :) çünki özel mesajdan kime attığım belii zaten kötü niyetli adamda gidip hesap açıp özel mesajdan istemiyor :) Neyse teşekkürler @crazycells :)

• @Emir600RR bu tablolar zaten green-card-lotosu-asamalari konularında @crazycells tarafından açıktan paylaşılıyor :face_with_monocle:

Benzer Başlıklar

• Başka Ülkede Öğrenci Olup Greencard Çekilişine Başvurmak

1
    0 Oy
    1 İleti
    22 Bakış
    T
    Merhaba. İtalya'da lisans eğitimine başlayacağım. Ondan sonra da master düşünüyorum. Öğrenciyken çekilişe başvurup eğer kazanırsak, hemen amerikaya gidemeyecek olmamız bir problem oluşturur mu? Mesleğimi amerikada yapmak istiyorum. Greencard çıktıktan sonra belirli işlemler var sanırım. Konsoloslukta görevli öğrenci olduğumu görürse vermeme ihtimali olur mu? Ayrıca orada bir süre kalma zorunluluğum var mı? Başvurmadan önce aklıma takılan sorular bunlar eğer problem olacaksa başkasının şansını elinden almak istemem. Herkese yardımları için şimdiden teşekkürler
  • 0 Oy
    58 İleti
    8k Bakış
    RuhunGemisiR
    Küçük bir başlık olmasında rağmen biz askeri personellerin denk geldiği ve işe yarayabilecek bir başlık. Ben de süreç içinde bu başlığı okudum ve bilgi almaya çalıştım. Önümüzdeki dönemlerde bu iletiyi okuyup birileri faydalanır umarım, dolayışıyla süreç içinde kafamda yer eden soruları cevapları ile birlikte alt tarafa kısa ve net şekilde yazacağım. İyi forumlar ! -Askeri personel olmam artı/eksi bir katkı sağlar mı? Hayır askeri personel olmanızın greencart mülakatı esnasında bir artısı veya eksisi yok -Muvazzaf personel olduğum için e-devletten "askerlik durum belgesi" alamıyorum, ne yapmalıyım? Bangkok özelinde ben sadece askeri kimliğimi gösterdim ve yeterli oldu, bunun yanı sıra birliğinizden "görev belgesi" alabilirsiniz. -Hala personelim greencart kazandım ve mesleği disiplin suçu işleyerek bırakmaya çalışıyorum(15 yılı doldurmadım) ve vize sürem içerisinde ihraç edilemeyeceğim. Ne yapmalıyım. -Kişiye göre değişmekle beraber ihraç süresi içinde vizenizin süresi dolmadan Amerika'ya gir çık yapmalısınız, elinizde greencart olmasa bile ilk giriş tarihinden itibaren Amerika'ya tekrar girebilirsiniz. Eğer TSK'dan "yurt dışı izni" almadan çıkacaksanız(ki yıllık izninizi mülakat süresi için harcayacağınızdan büyük ihtimal öyle olacak) Amerika'da kesinlikle polislik vb. olaya karışmamalısınız ki izinsiz çıktığınız anlaşılmasın aksi taktirde yaptırımları çok kötü olabilir.
  • Greencard (sponsorluk)

2
    0 Oy
    2 İleti
    547 Bakış
    crazycellsC
    @berkayy11 Greencard (sponsorluk) içinde söyledi: Merhabalar Sponsorluk yoluyla greencard ı almış biriyle evlensem bende greencard sahibi olabilirmiyim? Greencard ı almak için illaki Abd vatandaşıylamı evlenmek gerekli yoksa greencardı almış biriyle evlenmek yeterli olurmu? Eger Green Card alma surecinde ya da oncesinde evlenirseniz siz de dosyasina eklenirsiniz, ama Green Card'i aldiktan sonra evlenirseniz ya da evli olsaniz bile oncesinde surece dahil olmazsaniz o durumda F2A basvurusu yapmaniz gerekecek. Ilgili konu surada: https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-surecleri-green-card-sahiplerinin-es-ve-cocuklari
  • Greencard

2
    0 Oy
    2 İleti
    652 Bakış
    crazycellsC
    @yildizhakan Greencard içinde söyledi: Arkadaşlar öncelikle merhaba biz 15 Mayıs 2018 talihlisiyiz Abim 2013 talihlisi abim şuan amerikada Greencrd ile gitti bu senede hem babama hem anneme ayrı ayrı çıktı bende yaştan kurtarıyorum biz babamın üzerinden başvuru yapacagız fakat babam lise mezunu degil 2 yıl iş tecrübeside yok ama daha önceden babama 10 yıllık vize vermişlerdi vizesi var suan Greencrd da çıktı ayrıca emekli bizi kabul ederlermi teşekkürler Çiftçi Bagkur Emeklisi Babam Suradan basvuru sartlarina ulasabilrisiniz: https://yesilkartforum.com/basvuru-sartlari/ gocmen vize alabilmek icin loto basvuru sartlarini sagliyor olmaniz gerekiyor maalesef. Gocmen olmayan bir vizeye sahip olmaniz, dosyanizin durumunu olumlu ya da olumsuz etkilemez.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

20

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k