Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2020 bekleme odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
9.9k 757 2.9m 185

• Arkadaşlar merhaba belki daha önce de sorulmuştur ama bulamadım. Talihli benim. Evimiz eşimin üzerine mülakatta teminat olarak gösterebiliyor muyuz.? @crazycells

• @esranboylu, içinde söyledi: DV2020 bekleme odası

Arkadaşlar merhaba belki daha önce de sorulmuştur ama bulamadım. Talihli benim. Evimiz eşimin üzerine mülakatta teminat olarak gösterebiliyor muyuz.? @crazycells

Mulakat icin su konuyu incelemelisiniz:

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2163/dv2020-mulakat-deneyimleri

Aileler beraber degerlendiriliyor, kimin ustunde oldugu onemli degil.

• Merhabalar dv-2020 talihlisiyim bir sorum olacak çekilis açiklanmadan önce askerlik muayenesine girdim ve kasim da askere gidecem ds-260 formunu doldururken askerligini yapmamis olarak doldurdum muhtemelen evrak maili ben askerdeyken gelecek benden askerlik durum belgesi istenirse ne yapmam gerekiyor bu durum bana bir sorun yaratirmi

• @alper16
    problem olmaz,ds 260 formunu o anki güncel bilgilerle doldurdunuz zaten,askerlik durum belgesini e-devletten alıyoruz, evrak göndereceğiniz anda güncel olarak alır gönderirsiniz

• @sadikcagan Sadık bey merhaba, kusura bakmayın yeni gördüm mesajınızı... Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için, bakalım bekleme aşamasındayız. Numaranın yüksek olması evet zaman açısından olumsuz gözükse de bir çok tecrübeyi okuyarak tamamen hazırlıklı gideceğim :)

• @alper16, içinde söyledi: DV2020 bekleme odası

Merhabalar dv-2020 talihlisiyim bir sorum olacak çekilis açiklanmadan önce askerlik muayenesine girdim ve kasim da askere gidecem ds-260 formunu doldururken askerligini yapmamis olarak doldurdum muhtemelen evrak maili ben askerdeyken gelecek benden askerlik durum belgesi istenirse ne yapmam gerekiyor bu durum bana bir sorun yaratirmi

TC vatandaslarindan boyle bir belge istenmiyor. Mulakatla ilgili su konuyu inceleyebilirsiniz:

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2163/dv2020-mulakat-deneyimleri

• @Muhtaradana, içinde söyledi: DV2020 bekleme odası

@alper16
    problem olmaz,ds 260 formunu o anki güncel bilgilerle doldurdunuz zaten,askerlik durum belgesini e-devletten alıyoruz, evrak göndereceğiniz anda güncel olarak alır gönderirsiniz

Tesekkür ederim cevabiniz için çok kafam takiliyodu rahatladim

• Arkadaşlar öncelikle @crazycells ve diğerlerinizden özür dileyerek ben sabah ki yazıyı üstüme alındım :) sarhoşluk hali devam ediyordu. Anlayışlarınız için teşekkürler.

• Arkadaslar merhaba yillara gore aktif olan numaralar tablosu vardi rica etsem biri atabilir mi ?

• @Muhtaradana
    eyvallah cok sagolasin.
    ekim 2019 da 2100 kisi cagirilmis dogru mu hocam

• @zecch aynen 2100 altı case li arkadaşlar( eğer ds260 formunu submit etmiş ve KCC den talep edilen belgeleri gönderip onay almışsa) ekimde mülakata girecekler

• Bu siteye kayıt olanlardan oluşan geçen yılların excel tablolarına baktığımda ilk 15.000 rakam arasındaki case sayıları yakın görünüyor (2018-2019-2020). Ancak bu yıl için 15.000'den sonra boşluk sayısı artmış gibi algıladım. O yüzden cut-offlarda 15.000'e kadar benzer biçimde gidecek diye düşünüyorum. Ancak, britsimonsays'den okuduğum kadarıyla bu yıl Avrupa'da geçen yıldan daha az sayıda case varmış ve herkesin current olacağını öngörmüş. Muhtemelen 15.000'den sonra rakamlar daha yüksek artarak cut-off olacak.

Fakat bir konuda net çıkarım yapamadım, 2020 talihlilerinden bu siteye kayıt olanlar geçen yıllara oranla bu yıl çok artmış (yaklaşık 350 kişi). Bu noktada ya sitenin popüleritisi arttı ya da bu yıl daha çok sayıda bireysel kişilere (aile yerine) isabet etti kura.

• Bu senenin excel formuna en az 70 kişiyi forumdan bulup case no.larini arastirip ben ekledim o sebeple yuksek olabilir

• Emeğiniz için teşekkürler, Türkiye'den kaç kişiye isabet ettiği de açıklanıyor ve o sayılarda da büyük farklılık yoktu (2018-2019-2020). Hatırladığım kadarıyla 2400 civarıydı.

Ama bu kişilerin kaç case içinde olduğunu bilemiyoruz galiba

• Evet 2700 küsür kisi var bu senenin talihlisi kazanan toplam sayilarda farklilik var 2019 için 87bin iken 2020 icin 83bin kazanan açıkladılar. Bu sene 5bin kişilik NNACARA kontenjanını da bize eklediler yani 50binlik kota 55bin oldu toplamda. O yüzden current olasiligi daha da arttı 83bin kisiye 55bin kota. Gayet güzel bi oran. Bu sene neredeyse herkesin randevu aldığını varsayarsak. 2020 de de current gorebiliriz

• Arkadaşlar hepinize iyi forumlar ciğer sönmesi sağlık raporunda sorun çıkarır mı red almaya sebep olur mu özellikle @crazycells ve bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirme yaparsa çok sevinrim

• @sadikcagan abiii ne zaman açılıyor yeni başvuru tarihi :D

• @onursevgi her sene ekimin ilk haftası kasımın ilk haftası arasında ekim ayını bekleyeceğiz artık.bu arada pasaport zorunluluğu da geliyor.bülten yayınlanıp kesinleşince yok ise çıkarırsın artık

• ⭐⭐

@ARDA35, içinde söyledi: DV2020 bekleme odası

Arkadaşlar hepinize iyi forumlar ciğer sönmesi sağlık raporunda sorun çıkarır mı red almaya sebep olur mu özellikle @crazycells ve bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirme yaparsa çok sevinrim

Olmaz genel olarak bulaşıcı hastalık olaylarına bakıyorlar.

Benzer Başlıklar

• Dv2020 green card ve ssn sorunu

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    0 Oy
    2 İleti
    428 Bakış
    crazycellsC
    DV2020 sureciyle ilgili sorulari su konuda: https://yesilkartforum.com/forum/topic/2164/dv2020-2020-green-card-lotosu-asamalari DV2020 mulakatlariyla ilgili sorulari su konuda: https://yesilkartforum.com/forum/topic/2163/dv2020-mulakat-deneyimleri sorabilirsiniz
  • DV2020 icin "Forgot Confirmation Number" ozelligi calismiyor

21
    -4 Oy
    21 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @serotonin, içinde söyledi: DV2020 icin "Forgot Confirmation Number" ozelligi calismiyor Yakın bir arkadaşım dv2020 ye başvurmuş ama confirmation number'ı kaydetmemiş bilmiyor ,Forget confirmation number butonuna bastığında bir sonuç alamıyor mail adreslerini sanırım kabul etmiyor kısaca kazanıp kazanmadığını da göremedi, yapılabilecek bir şey var mı bu konu hakkında ? isim soyisim ya da dogum tarihi ve dogum ayini ters yazip denesin, basvuru sirasinda karistirmis olabilir. Genelde dediginiz hatayi alanlar basvuru sirasinda bilgileri ters giren arkadaslar...
  • Türkmenistandan DV2020 talihlisiyim, başvura bilyormiyim

26
    0 Oy
    26 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @Munisbek-Babayew, içinde söyledi: Türkmenistandan DV2020 talihlisiyim, başvura bilyormiyim @muratozbek_91 meraba murat bey sizinle görişebilirmim cevap almak icin sorunuzu foruma yazmaniz gerekiyor.
  • DV2018 Bekleme Odası

6
    0 Oy
    6 İleti
    2k Bakış
    profaxesP
    Sadece ögrenmek istedim, sonuçta süreci yönetirken beklentilerimde bu olasılıkları da düşünebilmek için.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

29

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k