Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• İndirdim fakat dosyalar çok karışık derslerin sıralaması yok 30. dersten sonra başlıyor öncesi yok

• @ugurugurlu videolar 1 2 3 diye numaralandırılıp daha sonra tekrar konu konu numaralandırıldı 1 den 495 e kadar videolar tam mı ?

• @ugurugurlu toplam 51 konu 495 video olması lazım.

• bazı konuların için 2 3 video bazılarında 15 20 video olabiliyor o konudan konuya değişiklik gösteriyor.

• Bu ileti silindi!

• @rhonster cok tesekkurler videolar icin. 👏

• @rhonster çok teşekkür ederim ☺🙋🏻

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Rhonster drive yükledim dedin linkleri ne zaman koyacaksın bir de @victory linkindeki videolar aynısı mı

• @ayvalik10 link en başta editli ve 2. yarısında yüksek sesli diye kaydettiklerine ekstra 300 video daha filan var bende bende ki o yüksek sesli serisi.

• indirenler geri bildirim yaparsa sevinirim eksik filan var mı hatalı olan var mı ? @ugurugurlu eksik demişti ama geri dönüş yapmadı henüz

• torrent 7gb de kaldı, indirenler bir süre daha paylaşıma devam edebilirse paylaşmanın amacına erişmiş oluruz.

• @omertug kimsenin indirebildiğini sanmıyorum benim internetin kötü olduğunu unutup torrentin kolay olacağını sandığımdan ilk torrent yüklemiştim şimdi ilk yoruma yeni link editledim drive da 24 part direk dosya.

• @Rhonster Merhaba, google drive üstünden rar dosyalarını açmaya kalkınca crc error hatası alıyorum. Rar'larda problem yoktur değil mi? 3gb aylık internetimden tasarruf yaparak indiriceğim çünkü. Keşke şifreli zip dosyasına koysaydınız. Emeğinize için çok teşekkür ederim.

• @Billy-bill şifre işi hiç aklıma gelmedi lakin indiren bir çok arkadaş var herhangi bir problemle alakalı geri dönüş olmadı henüz.

• @Rhonster Merhaba son bir soru sorayım o zaman. Rar'ların içinde hangi bölümler olduģunu söyleyebilir misiniz? Böylece sırayla indirebilirim. Part24'ün içinde 8-9'uncu bölümler var. Rahatsız ediyorum ediyorum, Özür dilerim.

• @Billy-bill hocam inanın hatırlamıyorum onları ama tüm dosyaları düzenleyip öyle rarladım yani tüm partları indirip açtığında bölüm bölüm klasörler halinde çıkacak önünüze

• şöyle şu ss leri atayım rardan çıkardıktan sonra nasıl göründüğü hakkında bilgi vermesi için @Billy-billScreenshot_4.jpg Screenshot_3.jpg

• @Rhonster Teşekkürler. Sorun da bu. Hepsini aynı anda indirecek internetim yok. Youtube'daki 254 video elimdeki usb'de. Google Drive'da eklenti kullanarak açmayı denedim amahiçbri açamadı. Zahmet verdim, çok teşekkürler paylaştığınız için.

• @Billy-bill kusura bakmayın ya rar dosyalarını yükledikten sonra sildim. o yüzden kontrol edemiyorum 😞

Benzer Başlıklar

• 23
  • 132
  • 9
  • 1
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

118

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |