Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Türkiyede okul amerikada göçmenlik

Benzer Başlıklar

• Evlat edinmek ve göçmenlik süreci

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    9
    2 Oy
    9 İleti
    1k Bakış
    L
    Merhabalar. ABD de yasiyorum ve evlat edinmek icin gerekli sartlara sahibim. 18 yasindan kucuk Soyadi benimle ayni Amerikan tursit vizesi olan Turkiyede yasayan yegenimi evlat edinerek buraya getirmek istiyorum. Konuyla alakali bilgisi olan var mi acaba? Simdiden tesekkurler.
  • Evlilik ile turkiyeden green card başvuru

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik green card evlilik abd mulakat uscis
    2
    -5 Oy
    2 İleti
    946 Bakış
    crazycellsC
    @akonwerty, içinde söyledi: Evlilik ile turkiyeden green card başvuru amerika vatandasi eşimle Türkiye'de evlendik şuan kendisi Amerika'ya döndü Türkiye'de green carda başvuru prosedüru nasıl işliyor neler sunmaliyiz mulakat da ? https://yesilkartforum.com/forum/topic/297/ir1-cr1-sureci-ve-mulakat-deneyimleri-abd-vatandasi-ile-evlenip-turkiye-de-green-card-almak
  • Yeşil kart göçmenlik

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    6
    0 Oy
    6 İleti
    220 Bakış
    crazycellsC
    Sorunuzun ne ile ilgili oldugu belli degil. Ne ile ilgili soru soruyorsaniz forumdaki ilgili baslikta sormalisiniz. Farkli konularla alakali sorulari birlestirip kendinize ozel bir baslik acmaniz forumun duzenine aykiri. Zaten gocmenlik forumunda "gocmenlik" diye bir baslik da kullanmamalisiniz.
  • Amerikada ogrenciyim greencard cikti

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    3
    0 Oy
    3 İleti
    877 Bakış
    entelmanE
    @elifyesildal Bence 30.000 yüksek bir numara. Şahsen ben sizin yerinizde olsam okul planlarımı ertelemezdim.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

33

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k