Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2019 bekleme odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
7.7k 553 3.1m 122

• @supermario iyi haftalar herkese, iyi haberlerinizi bekliyoruz arkadaşlar.

• @supermario Herkesin istediği olur umarım :) Ben de beklemedeyim artık umutlar tükeniyor.

• ağustos ayı mülakat tarihleri için son düzlüğe girdik, heyecan doruk da , bekleyen tüm arkadaşların randevu almasını temenni ederim...

• Çok büyük ihtimalle yakında randevuları konsolosluk yoğunluğuna bakmadan dağıtırlar merak etmeyin.

• @arnblt daha öncesinde de belirttiğim gibi Ağustos'taki bayram tatili beni biraz endişelendiriyor açıkçası. Birtakım gecikmeler olabileceğini düşünüyorum. Umarım yanılırım.

• Cuma günü KCC ile görüşmemde temmuz için randevu alamıcağımı ve Eylülle kaldığımı belirttiler.
    Bekleyen arkadaşların umutlarını kırmış gibi olmayım ama benim imzamda yazan CN ve Döküman talep tarihlerine göre belki kendiniz için yorumda bulunabilirsiniz.

• iyi dileklerim hepimiz için...

• O mail buraya gelecek 😁

• @egemen durun umutları tuketmeyin 😊 sizinle şartlarımız çok eşit görünüyor.
    Şu ana kadar hiç mail alan oldumu acaba?

• 13 aydır bekliyorum, ama bu hafta geçmek bilmiyor. Şu üç gün nasıl geçer?

• İçimden bir ses o hafta bu hafta diyor.

• 26-27-28 bir çok numarayı açıklaması için sadece 3 günü var 🤔 çok kritik🤨 bu arada dvlottery.state sayfasından kontrol ediyorduk değil mi, günde 3 sefer kontrol edip ve istediğin sonucu görememekten ötürü paranoya oldu 😁

• Geçmiyor gerçekten vakit işkence gibi çatlıyorum 😅

• @fatihk sadece 26k ve üstü değil, biz de bekliyoruz :(

• Kcc yi aradim , bana temmuz 15 den sonra interview tarihi için mail alabilecegim bilgisi verdi. Kesin mi dedim , kimse kesin değildir dedi :)

Case numaram 2019_8xxx
    Kcc evrak onay : haziran 2019 başı
    Ben ds 260 i Mayis 2019 sonu göndermiştim

Bekleyelim bakalim

• @fatihk DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

26-27-28 bir çok numarayı açıklaması için sadece 3 günü var 🤔 çok kritik🤨 bu arada dvlottery.state sayfasından kontrol ediyorduk değil mi, günde 3 sefer kontrol edip ve istediğin sonucu görememekten ötürü paranoya oldu 😁

evet, dvlottery sayfasindan...

• Arkadaslar ne düşünüyorsunuz o mail gelecek mi bu hafta, resmen mail ve dvlottery sayfa bagimilisi yaptı, sizin umudunuz var mi o MAIL'in gelecegine dair?

• Sayın @muhammetnzr sistemin işleyişine bakıldığında cumaya kadar mailler talihlilere iletilecek,hepimize sabırlar diliyorum, zamanın bizi yönettiği günlerden bizim zamanı yönettiğimiz günlere geçmemizi temenni ediyoruz🙏

• Heyecanla bekliyoruz hadi ama mülakat randevusu gel artık

• Merhabalar. Bu sosyal medya sorusu bizi ilgilendiriyomu biz 03.06.2018 de doldurmuştuk ds260 formunu

Benzer Başlıklar

• DV2026 Sohbet Odası

9k
    30 Oy
    9k İleti
    438k Bakış
    Y
    @alplion Bir çıktı vardı alıp dolduruyor, fotoyu yapıştırıp abd ye postalıyordunuz.
  • DV2025 Sohbet Odası

17k
    1
    36 Oy
    17k İleti
    1m Bakış
    ebaris86E
    @TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz. https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
  • DV2024 Sohbet Odası

31k
    1
    50 Oy
    31k İleti
    2m Bakış
    F
    @tolgasatir merhaba bende 2 yıl önce soy ismimi değiştirdim o zamanlar yeni bir madde geldi e devletten hemen değiştirebildik bu sene talihli seçildim ds 260 formumu yeni soy ismime göre doldurdum kimliğim ve ehliyetimi yenilettim ama pasaportum yeniletmemiştim kullanmadığım için 10 yıllıktı ds 260 formunu doldururken pasaport numaramıda girdim şimdi pasaportumu yeni soy ismim yazması için değiştireceğim mecbur peki bu bana mülakatta sıkıntı yaşatırmı veya pasaport yenilettiğim zaman pasaport numaram değişmiyorsa bir problem olacağını zannetmiyorum kendimce yardımcı olabilecek varmı?
  • DV2022 Bekleme Odası

22k
    1
    45 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    istalinI
    Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası @Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız.. "kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.] konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen. https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin :)
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

11

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k