DV2019 bekleme odası
-
@supermario iyi haftalar herkese, iyi haberlerinizi bekliyoruz arkadaşlar.
-
@supermario Herkesin istediği olur umarım :) Ben de beklemedeyim artık umutlar tükeniyor.
-
ağustos ayı mülakat tarihleri için son düzlüğe girdik, heyecan doruk da , bekleyen tüm arkadaşların randevu almasını temenni ederim...
-
Çok büyük ihtimalle yakında randevuları konsolosluk yoğunluğuna bakmadan dağıtırlar merak etmeyin.
-
@arnblt daha öncesinde de belirttiğim gibi Ağustos'taki bayram tatili beni biraz endişelendiriyor açıkçası. Birtakım gecikmeler olabileceğini düşünüyorum. Umarım yanılırım.
-
Cuma günü KCC ile görüşmemde temmuz için randevu alamıcağımı ve Eylülle kaldığımı belirttiler.
Bekleyen arkadaşların umutlarını kırmış gibi olmayım ama benim imzamda yazan CN ve Döküman talep tarihlerine göre belki kendiniz için yorumda bulunabilirsiniz. -
iyi dileklerim hepimiz için...
-
O mail buraya gelecek 😁
-
@egemen durun umutları tuketmeyin 😊 sizinle şartlarımız çok eşit görünüyor.
Şu ana kadar hiç mail alan oldumu acaba? -
13 aydır bekliyorum, ama bu hafta geçmek bilmiyor. Şu üç gün nasıl geçer?
-
İçimden bir ses o hafta bu hafta diyor.
-
26-27-28 bir çok numarayı açıklaması için sadece 3 günü var 🤔 çok kritik🤨 bu arada dvlottery.state sayfasından kontrol ediyorduk değil mi, günde 3 sefer kontrol edip ve istediğin sonucu görememekten ötürü paranoya oldu 😁
-
Geçmiyor gerçekten vakit işkence gibi çatlıyorum 😅
-
@fatihk sadece 26k ve üstü değil, biz de bekliyoruz :(
-
Kcc yi aradim , bana temmuz 15 den sonra interview tarihi için mail alabilecegim bilgisi verdi. Kesin mi dedim , kimse kesin değildir dedi :)
Case numaram 2019_8xxx
Kcc evrak onay : haziran 2019 başı
Ben ds 260 i Mayis 2019 sonu göndermiştimBekleyelim bakalim
-
@fatihk DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
26-27-28 bir çok numarayı açıklaması için sadece 3 günü var 🤔 çok kritik🤨 bu arada dvlottery.state sayfasından kontrol ediyorduk değil mi, günde 3 sefer kontrol edip ve istediğin sonucu görememekten ötürü paranoya oldu 😁
evet, dvlottery sayfasindan...
-
Arkadaslar ne düşünüyorsunuz o mail gelecek mi bu hafta, resmen mail ve dvlottery sayfa bagimilisi yaptı, sizin umudunuz var mi o MAIL'in gelecegine dair?
-
Sayın @muhammetnzr sistemin işleyişine bakıldığında cumaya kadar mailler talihlilere iletilecek,hepimize sabırlar diliyorum, zamanın bizi yönettiği günlerden bizim zamanı yönettiğimiz günlere geçmemizi temenni ediyoruz🙏
-
Heyecanla bekliyoruz hadi ama mülakat randevusu gel artık
-
Merhabalar. Bu sosyal medya sorusu bizi ilgilendiriyomu biz 03.06.2018 de doldurmuştuk ds260 formunu
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
11
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum