Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

23 Haziran seçimleri

Gündem
9 8 446 2

• Binali Yıldırım Ekrem İmamoğlu'nu tebrik etti #herşeygüzeloldu siz ne düşünüyorsunuz sonuç hakkında ?

• ⭐⭐

Hersey güzel oldu!
    https://youtu.be/a3ZMHZs2iwA

• evde annemlerde aynen böyle oynuyor :D @HockeyUmpire2

• ⭐⭐⭐

Bükülemeyen el sanırsam öptürüldü.

• ⭐⭐

Hayırlı ugurlu olsun Ekrem abiye ve Istanbullulara. Bişüler oldu kesinlihle anlayamadıh ama büşüler oldu bu halka ve dogru yola girmeye basladılar 60 yıl sonra

• Malumun bir kez daha ilanı oldu. Bundan sonrası daha iyi olur ümit ediyorum ki.

• Depresyona girmis bir toplumun tekrar yuzu gulmeye basladi. Bekir Coskun'un yeni yazisini bekliyorum daha cikmadi. Sanirim dun aksamdan beri sevincten agliyordur. Secimden once asagida ki yazisini yazmisti.

Burası bir kıyı kasabası…
    Ayvalık ve Cunda…
    Yazlıklar boşaldı…
    Sonbaharda tatilcilerin dönüşündeki gibi, kepenkler kapatıldı…
    Cumhuriyete sahip çıkanlar İstanbul'a oylarını kullanmaya… Yaşam alanlarına, havalarına, sokaklarına, ağaçlarına, kuşlarına, şehirlerine sahip çıkmak üzere yola çıktılar…
    (Devami icin)
    https://www.sozcu.com.tr/2019/yazarlar/bekir-coskun/ataturkculer-yola-ciktilar-5191473/

• Ekrem İmamoğlu ülkemizde görmeyi özlediğimiz bir siyasi. Birçoklarımızın hasretle beklediği siyaseti yapıyor. Birleştirici, umut vaad edici söylemleri, makam ve mevki sahibi olunca halktan kopan ve yukardan bakan değil aksine halk ile iç içe ve samimi tavırlarıyla iktadar seçmenini dahi etkilemeyi başardı. Bu seçimler kendisine bambaşka bir kulvar açtı aslında. Başkanlığı döneminde ki tutum ve tavrı söylemleriyle uyuşursa ki ben öyle olacağını düşünüyorum, ilerleryen yıllarda bambaşka makamlar da kendisini göreceğimiz kesin. Ben istedim olduculuktan çıkıp yıllardır anormal olan ülkemiz gündeminin ilerleyen yıllarda normalleşebileceğine dair büyük bir umut yeşertti insanların içinde. İnşallah güzel günler göreceğiz hep birlikte...

• Bir de şu var . başvuruların yüzdesel çoğunluğu İstanbul olduğu için acaba diyorum bir kısım vazgeçen olur mu ? Şansımız daha da artar mı acaba :)

Benzer Başlıklar

• 8 Kasım 2022 - ABD ara seçimleri

Gündem
    20
    2
    13 Oy
    20 İleti
    496 Bakış
    crazycellsC
    Temsilciler Meclisinde secimin cok yakin gececegi (ama Cumhuriyetcilerin almasinin beklenildigi) yerlerde Demokratlar su ana kadar iyi bir is cikardi... [image: 1668016444194-screen-shot-2022-11-09-at-12.48.12.png]
  • Ulusal Göçmen Mirası Ayı (Haziran 2021)

Gündem
    4
    7 Oy
    4 İleti
    162 Bakış
    thementorT
    @gucarslan paylaşım için teşekkürler. İnşallah kısa vadede sonuna gelmiş olduğumuz bu DV2021 sürecini kurtaracak bir adım atarlar da sözleri anlamlı hale gelir değerli yöneticilerin :)
  • 23 Nisan'imiz kutlu olsun.

Gündem
    4
    0 Oy
    4 İleti
    167 Bakış
    CalibraturboC
    Namaz ayagina cikacam yarin ataturk bayragiyla turlayacam yayan
  • Genel Seçim 24 Haziran 2018

Gündem
    5
    2 Oy
    5 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @canerb Genel Seçim 24 Haziran 2018 içinde söyledi: Greencardı boşverin bu saatten sonra siyasi iltica için şartlar neler onlara bakalım :) Iltica talebi icin ABD'ye giris yaptiktan sonra basvuru yapmaniz gerekiyor. Tabii iltica icin bir vize almaniz mumkun degil, fakat halihazirda bir vizeniz varsa suresi kisa olsa da iltica talebi bulunduktan sonra mahkeme suresi gelene kadar ABD'de kalma hakkiniz oluyor. Eger kisisel olarak ayrimciliga ya da haksizliga ugradiysaniz ya da hayatinizin tehlikesi sozkonusuysa bunu belgelerle kanitlayabilmeniz gerekiyor. Eger mahkeme dosyanizi onaylarsa ABD'de gocmen olabiliyorsunuz, eger mahkeme onaylamazsa sinirdisi ediliyorsunuz. (Sanirim bir kez itiraz hakkiniz olabiliyor, ama ayrintilari cok iyi bilmiyorum)
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

15

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k