Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2019 bekleme odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
7.7k 553 3.1m 122

  • @NeverGiveUP çok teşekkür ederim inşallah hepimiz alacağız. Aslında daha evrakları toplamaya başlamadım çünkü çoğu e-devlet üzerinden hallediliyor. Bu hafta sadece mali kaynağımı almayı düşünüyorum kalanları bir hafta öncesinden güncel toparlamak istiyorum. Bekar oluncada çok bir evrak olmuyor :)


  • @rustynail biz nufustan cıkartıp aldık, 3 sayfa verdiler eşim için. sizinki ile aynı durum bizde de mevcut. 3 sayfayıda goturecegiz.

  • ⭐⭐

    Crazycells şefim böyle olması gerekiyormus, hiçdegilse ben bu imkanı degerlendirme konusunda çabamı gösterdim içim rahat. Şuan bu konuyu düşünmüyorum. Bu bile yeter


  • @cancakicitr evrak mailinde beyan ettigimiz evraklarin aynisini gorusmeye goturmemiz gerektigini biliyorum fakat siz tekrar e devletten alacaksiniz gibi anladim, dogrumudur? O halde tarih vs degisiyor?


  • @fatihk DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    @cancakicitr evrak mailinde beyan ettigimiz evraklarin aynisini gorusmeye goturmemiz gerektigini biliyorum fakat siz tekrar e devletten alacaksiniz gibi anladim, dogrumudur? O halde tarih vs degisiyor?

    Belgeler ayni belge, ustundeki bilgiler degismiyorsa bir sorun olmaz. Zaten tek sayfalik bir belgeden bahsediyoruz.


  • selamlar , henüz mülakat tarihi alan yok mu ağustos için ?


  • @arkben muhtemelen önümüzdeki hafta dağıtılacak randevular.


  • 1 hafta önce evraklarımı gönderdim.Bugun evrak mail talebi geldi.Aynı evrakları mı gönderiyim yoksa tarihi güncellemek adına bugün yeniden indirip mi göndermeliyim?


  • Sayın @basak aynı evrakları yollayabilirsiniz.

  • ⭐⭐

    Arkadaslar 1 hafta önce ds 260 doldurup yolladım şimdi evrak talebi geldi. Mahkemeye cıkmıslıgımız var fakat suclu bulunmadık. Suclu da degildik. Bununla ilgili birşey eklemeye gerek varmı? Ayrıca talihli babam sudi arabistan ve ırakta 1980 lerde uzun süre calısmıs bu ulkelerden adli kayıt Iraktan sadece alabiliyoruz. fakat ben ds 260 ta babam colde calıstıgı için adres bilemediginden yurtdısı bir adres girmedim giremedim?.KCC ye türkiye sicil kayıtlarıyla basvurmam yeterli olurmu? Gorusme esnasında Ds yi actırıp durumu acıklasak olmazmı? Selamlar


  • @calibraturbo DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    Arkadaslar 1 hafta önce ds 260 doldurup yolladım şimdi evrak talebi geldi. Mahkemeye cıkmıslıgımız var fakat suclu bulunmadık. Suclu da degildik. Bununla ilgili birşey eklemeye gerek varmı? Ayrıca talihli babam sudi arabistan ve ırakta 1980 lerde uzun süre calısmıs bu ulkelerden adli kayıt Iraktan sadece alabiliyoruz. fakat ben ds 260 ta babam colde calıstıgı için adres bilemediginden yurtdısı bir adres girmedim giremedim?.KCC ye türkiye sicil kayıtlarıyla basvurmam yeterli olurmu? Gorusme esnasında Ds yi actırıp durumu acıklasak olmazmı? Selamlar

    Mulakatla ilgili sorulari sadece surada sormalisiniz:
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/525/dv2019-mulakat-deneyimleri/

    Cok sure kalmadigi icin istisna yapip buradan cevapliyorum, ama sonraki sorularinizi yukaridaki konuda sormalisiniz.

    Evet, su an elinizde olan belgeleri gonderin.

    Suclu bulunmadiginiz icin mahkeme kaydi gondermenize gerek yok. Arsiv kayitli adli sicil kaydi isteyince bir suctan bahsediyor mu? Eger etmiyorsa mahkemeden hicbir belge gostermenize gerek olmayacak.

    Mulakat zamani diger ulkelerden aldiginiz polis belgeleri de yaninizda olsun. Eger o ulkeden polis belgesi alinmadigina eminseniz o durumda almaniza gerek olmayacak. Ayrintilar surada:

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/150/türkiye-dışındaki-ülkelerden-adli-sicil-kaydı-almak

    Adres degisikliklerini mulakat zamani yapabilirsiniz.


  • merhaba, evrak maili onayımız geldi, bir adım daha yaklaştık. Ağustos ayına mülakat tarihi alma şansımız var mıdır? Teşekkürler.

  • ⭐⭐⭐

    @rustynail geçmiş durumlara bakınca Eylül ayına alabilirsiniz gibi görülüyor.


  • Haydi gelsin randevular :)


  • @supermario iyi haftalar herkese, iyi haberlerinizi bekliyoruz arkadaşlar.


  • @supermario Herkesin istediği olur umarım :) Ben de beklemedeyim artık umutlar tükeniyor.


  • ağustos ayı mülakat tarihleri için son düzlüğe girdik, heyecan doruk da , bekleyen tüm arkadaşların randevu almasını temenni ederim...


  • Çok büyük ihtimalle yakında randevuları konsolosluk yoğunluğuna bakmadan dağıtırlar merak etmeyin.


  • @arnblt daha öncesinde de belirttiğim gibi Ağustos'taki bayram tatili beni biraz endişelendiriyor açıkçası. Birtakım gecikmeler olabileceğini düşünüyorum. Umarım yanılırım.


  • Cuma günü KCC ile görüşmemde temmuz için randevu alamıcağımı ve Eylülle kaldığımı belirttiler.
    Bekleyen arkadaşların umutlarını kırmış gibi olmayım ama benim imzamda yazan CN ve Döküman talep tarihlerine göre belki kendiniz için yorumda bulunabilirsiniz.


Benzer Başlıklar

  • DV2023 Sohbet Odası

    Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    21k
    1
    42 Oy
    21k İleti
    2m Bakış
    batuhannulusoyyB
    @Cihangir-KILIÇ Bu yıl bende yine fiyasko. Senin sesin çıkmamış ama inşallah hayırlısı olmuştur.
  • DV2019 Evlilik Casenumber ve Çiftte Vatandaşlık

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    16
    0 Oy
    16 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @atakanmslu DV2019 Evlilik Casenumber ve Çiftte Vatandaşlık içinde söyledi: Bir de önemli bir sorum. Benimle ilgili oluşabilecek olan herhangi bir sorun eşimin gitmesini engeller mi ? hayir, esiniz vizesini alir. Bu durumdan dolayi onun vizesi tehlikeye girmez.
  • Dv2019 icin baska sans kaldi mi

    Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    3
    0 Oy
    3 İleti
    889 Bakış
    crazycellsC
    @dtsbp Dv2019 icin baska sans kaldi mi içinde söyledi: Yeni cekilis vesaire olma olasiligi var mi kontenjan dolmamasi yada ek seçim tarzi sadece bir sefer boyle bir durum oldu, o da buyuk ihtimal bir hatadan kaynaklandil o nedenle ek bir aciklama olacakmis gibi dusunmeyin ya da buna gore plan yapmayin. cekilis yonergelerinde yer alan bir durum degil bu.
  • DV2019 Greencard başvuruları tekrar edilecek

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    1
    4 Oy
    1 İleti
    841 Bakış
    canerbC
    https://ec.usembassy.gov/new-entry-period-diversity-visa-program-dv-2019/ detaylar yukarıdaki linkte mevcut 3 ekimden sonra başvuru yapanlar tekrar yeniden başvuru yapabilecekler.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

48

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.3k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum