DV2020 bekleme odası
-
@cesur DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Kota dolmayınca başvuranlardan tekrar çekiliş yapılıyormuş acaba nasıl öğreniriz böyle bir şey olup olmadığını yada olduğunda seçildiğimizi?
Bu dediginiz sadece bir kez oldu. Boyle bir umudunuz olmasin, bu standart bir yol degil.
-
Merhaba! Ben Formu eksik doldurmusum. Eğitim düzeyi yazmamisim. Ds-260 formu açtırmak için mail attım. Cuma günü hala cevap gelmedi.
FULL NAME: OZGE KUPELI
CASE NUMBER: 2020EU00002xxx
BIRTH OF DATE: 13.12.1992I WANNA UNLOCK MY DS TO ADD SOME
Böyle yazıp gönderdim. -
@ozgem DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Merhaba! Ben Formu eksik doldurmusum. Eğitim düzeyi yazmamisim. Ds-260 formu açtırmak için mail attım. Cuma günü hala cevap gelmedi.
FULL NAME: OZGE KUPELI
CASE NUMBER: 2020EU00002xxx
BIRTH OF DATE: 13.12.1992I WANNA UNLOCK MY DS TO ADD SOME
Böyle yazıp gönderdim.KCC bir devlet dairesi :slight_smile: O nedenle haftasonu calismalarini beklememelisiniz; henuz 1 gun bile olmamis yani siz emaili atali. Cevap gelmesini beklemelisiniz. KCC'nin yogunluguna gore cevap gelmesi 1 hatta bazen 2 hafta surebilir, o nedenle sabirla cevap gelmesini beklemelisiniz. Bu surecte yapacaginiz baska bir sey yok. Cevap gelmeden, ikinci bir email gondermemelisiniz.
-
@omertug evet basvuru numarası verdıler ..pekı o numaranın bana aıt oldugunu nereden gorebılıyorum. sadece kazanıp kazanamadıgıma baktım
-
Eşime çıktı 49 Binde, bu sene current olmuş hepsi inşallah seneye de current olurda görüşmeye gidebiliriz, Amerikaya 4-5 kez gittim hatta orada fuarlara katıldım bunun bir faydası olurmu vize görüşmesinde ? Eşim benimle beraber aile şirketinde çalıştık ama resmi birşey yok, o yüzden sıkıntı çıkarırlar mı? maddi durumum gayet iyi,
bilgisi olan lütfen bilgiendirsin, -
@honesthope http://dvlottery.state.gov/ adresinden ilk başvuruda size verilen Confirmation Number ile kontrolünüzü sağlayabilirsiniz. Adınız soyadınız ekranda olacağından teyit etmiş olursunuz.
-
@omertug confırmatıon numaramı gırdım adım soyadım ekranda yazmıyor sadece adımı soyadımı yazıp confırmatıon numaramla gırdım dolayısıyla orada kontrol etmıs oluyorum ısmım adına bır sey cıkmamıs ?
-
@honesthope açıkcası anlayamadım. http://dvlottery.state.gov/ sitesinde check status butonundan sonra ;
1-Confirmation Number: 2020Z*****A76A' ya benzer ilk başvurunuzda verilen numaranız.
2-Last/Family Name: Soyadınız
3- Year of Birth: Doğum yılınız
4-Authentication: doğrulama kodu
sonrasında çıkan sayfada eğer kazandıysanız sol üstte adınız soyadınız altında adresiniz çıkıyor. Biraz daha altta ise ;
Case Number:
Principal Applicant Name:
Preference Category: DV DIVERSITY
Foreign State Chargeability: TURKEY
eğer kazanmadıysanız HAS NOT BEEN SELECTED çıkan bir yazı çıkar. -
@omertug işte bize en son dakı cıktı :/
-
@hudaverdi007 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Eşime çıktı 49 Binde, bu sene current olmuş hepsi inşallah seneye de current olurda görüşmeye gidebiliriz, Amerikaya 4-5 kez gittim hatta orada fuarlara katıldım bunun bir faydası olurmu vize görüşmesinde ? Eşim benimle beraber aile şirketinde çalıştık ama resmi birşey yok, o yüzden sıkıntı çıkarırlar mı? maddi durumum gayet iyi,
bilgisi olan lütfen bilgiendirsin,Daha once ABD'ye gitmis olmanizin, gocmen vize basvurunuzda olumlu ya da olumsuz bir etkisi olmaz.
Esinizin calismis olmasi sorun degil.
Bol sanslar.
-
@crazycells Teşekkür Ederim, Umarıma sıra yeter :)
-
geçen sene tüm numaralar mülakata çağırıldı mı acaba?
-
@einsteinwashere 2019 için bahsediyorsunuz sanırım.Mülakat tarihi bekliyor arkadaşlar.
-
@ikizbabasi evet hocam 2019 için bahsediyorum yani tüm numaralar çağıralacak değil mi?
-
@einsteinwashere evet tüm numaralar mülakat tarih alıp görüşmeye katılacak
-
@omertug hocam bankada gösterdiğimiz paramıza bakmıyorlar yani öyle mi?
-
@ikizbabasi daha yeni kayıt oldumda kusura bakmayın heyecandan araştırma yapamadım benimde case number 44 binlerde :)
-
@einsteinwashere ona bakıyorlar ama neden bakıyorlar? siz gittiniz oraya bir kaç ay iş bulamayabilirsiniz kaç kişi gidiyorsunuz barınma, yemek gibi temel ihtiyaçları bu işsizlik sürecinde karşılayabilecekmisiniz yoksa ülkeye yükmü olacaksınız? para tamamen aslında yine sizin için bir kıstas oluyor.
-
Merhaba, greencard eşime çıktı ama formu doldururken ilk benimkini sonra onunkini doldurduk bu bir sorun teşkil eder mi? Bir kaç sayfa önce greencard çıkanın ilk doldurulmasını okudum ama biz çoktan göndermiş olduk,umarım hatalı olmamıştır :(
-
@crazycells, @ayvalik10 selamlar, Allah sizlere sabır versin, her sorumuza cevap veriyorsunuz. Benim biraz komik ve enteresan bir sorum olacak, 2024 yılına kadar geçerli bir pasaportum var, fakat ben pasaport çıkarttığımda Hayat bilgisi dizisindeki Amirim karakteri gibi keldim :) şuan baya baya saçlı biri oldum saç ektirdim:) en son belgrad'dan dönerken gümrük polisi yarım saat tuttu beni, baktı inceledi resmi. Bu durum bize sorun teşkil edermi? yenilemem gerekir mi? süreleri bitmiş bir çok avrupa ülkesine ait vizelerim de basılı pasaportumda. yardımlarınız için teşekkürler.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum