Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @atilla DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    @ewredlgr DS260 ın gönderim tarihinin önemi yok imzamdan sürecime bakabilirsiniz

    boyle cumleler kurarken cok dikkatli olmalisiniz sayin @atilla , DS-260 formunu 1 gun once gonderen kisiyle 1 yil once gonderen kisi arasinda fark yok mu? Tabii ki var. Bu ornek tek basina dediginiz argumani curutuyor.


  • Merhaba KCC den mail gönderim isteği geldi. Hangi evrakları göndermem gerektiği ve resim boyutu hakkında lütfen acil bilgi verir misiniz?


  • @caglarcan kcc resim istemiyor yanılmıyorsam edevletten alacağınız arşiv kayıtlı adli sicil kaydı tercümeli vukuatlı nufus kayıt örneği erkek ise esas talihli askerlik terhis belgesi geçerli olan pasaportların ön yüzü


  • @caglarcan ben bunları biliyorum @crazycells başkanımızda sizlere yardımcı olacaktır gelen email de zaten gerekli belgeler yazması lazım


  • Çok teşekkürler Yılmaz Bey, maile tekrar bakıyorum.


  • @caglarcan yanlış göndermeyin dikkatli birşekikde gönderin bütün evraklar yanılmıyorsam 30 mb geçmesin yazıyordu emailde


  • Alttaki evraklar isteniyor, tam emin olamadigim husus şu, çeviri yaptıracak miyim yoksa edevletten almamız yeterli mi?

    Bir de belirttiğiniz gibi fotoğraf talep etmemişler.

    Documents Required for All Applicants:

    · Copy of international travel passport biodata page (no translation required)

    · Birth certificate

    · Military records for any applicant who is currently serving in the military or who has previously served in the military

    · Police certificates for applicants 16 years of age or older from all required countries. If a police certificate will be sent directly to the Embassy or Consulate, submit to KCC a copy of the receipt showing you have applied

    · If you have been convicted of a crime, a certified copy of each court record and any prison record

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @caglarcan DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    Merhaba KCC den mail gönderim isteği geldi. Hangi evrakları göndermem gerektiği ve resim boyutu hakkında lütfen acil bilgi verir misiniz?

    Resmi bilgi ve yonlendirmeleri bu konuda almalisiniz:

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/525/dv2019-mulakat-deneyimleri


  • @crazycells çok teşekkürler ancak bu link mülakat tarihi çıktıktan sonraki aşamaları gösteriyor gibi okudum. Ben şu anda DS260 ilk submit sonrası gelen emaile istinaden , ilk dokümanları KCC'ye email ile gönderme aşamasındayım. Yine bir şeyleri kaçırıyor olabilirim, yardımınız için şimdiden teşekkürler.

    Danışmanım sadece pasaport ilk sayfası , nüfus kayıt ve adli sicil kaydı göndermem yeterli dedi.

    Ancak gelen linkte bir de askerlik belgesi istendiğini görüyorum.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @caglarcan DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    @crazycells çok teşekkürler ancak bu link mülakat tarihi çıktıktan sonraki aşamaları gösteriyor gibi okudum. Ben şu anda DS260 ilk submit sonrası gelen emaile istinaden , ilk dokümanları KCC'ye email ile gönderme aşamasındayım. Yine bir şeyleri kaçırıyor olabilirim, yardımınız için şimdiden teşekkürler.

    Danışmanım sadece pasaport ilk sayfası , nüfus kayıt ve adli sicil kaydı göndermem yeterli dedi.

    Ancak gelen linkte bir de askerlik belgesi istendiğini görüyorum.

    Ilk iletideki en yukaridaki "onemli not" kismini okuyun isterseniz, orada sizin aradiginiz bilgiler var 🙂


  • Merhaba, 16 Temmuz'da görüşmemiz var. Diyelim herşey yolunda gitti ve onaylandık. Greencard eşime çıktı ben önceden gidip orada düzeni ayarlayıp eşimle kızım 1-2 ay sonra gelseler olur mu ? Yani demek istediğim asıl talihli benden sonra giriş yapsa herhangi bir sorun olur mu ? @crazycells


  • @crazycells teşekkürler cevabınız için 🙂


  • @deniz Ne yazik ki bahsettiginiz sey mumkun degil. İlk girisi ya birlikte yapmaniz ya da asil talihlinin yapmasi gerekiyor. Asil talihli yaninizda olmadan veya daha onceden giris yapmadiysa siz giris yapamazsiniz.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @deniz DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    Merhaba, 16 Temmuz'da görüşmemiz var. Diyelim herşey yolunda gitti ve onaylandık. Greencard eşime çıktı ben önceden gidip orada düzeni ayarlayıp eşimle kızım 1-2 ay sonra gelseler olur mu ? Yani demek istediğim asıl talihli benden sonra giriş yapsa herhangi bir sorun olur mu ? @crazycells

    hayir, talihli kisi giris yapmadan diger aile bireyleri giris yapamiyor.


  • Burada herkesin özellikle @crazycells in kafasını çokça şişirdim, şimdiden teşekkürler yardimlar için.

    Benim KCC den evrak işleme alındı, evraklarda sorun yoktur, mülakat tarihi bekleyin maili de bugün geldi.
    -DS260 gönderimi 13 Mayis 2019
    -Evrak maili , 7 Haziran 2019
    -Evrak onay maili , 9 Haziran 2019

    -case numaram 8xxx lerde benim randevu tarihi alma şansım nedir?
    -Bu aşamadan sonra , bireysel nitelikler vb sebebiyle öne alinma gibi durumlar oluyor mu? Üni diplomasi, 2 yabancı dil, şirkette konum vs..
    -KCC ye telefon açmalı miyim ?

    Buna göre mevcut çalıştığım yerden istifa sürecine geçeceğim için bir karar asamasindayim

  • ⭐⭐⭐

    @caglarcan randevu alma şansınız devam ediyor. Bu ay sonu gelecek mülakat emaillerinden alabilirsiniz diye düşünüyorum. Vizenizi almadan işinizden ayrılmamanızı tavsiye ederim. Resmi yönergelerde de bu şekilde tavsiye ediliyor.


  • Bende haziranın 7sinde döküman talep maili aldım, hemen ertesi gün sabah döküman onay maili ( Records indicated ) geldi.
    Dökümanlarımı 3 defa felan göndermiştim talep maili gelmeden önce onları işleme koydular büyük ihtimalle, nolur nolmaz diye ben tekrar gönderdim bu sabah.
    Neyseki mülakat tarihi bekleyenler arasına girebildim bende sonunda.
    Umarım mail gelmeyen kimse kalmamıştır aramızda.


  • Merhaba, DS 260 formuna geçmişteki adreslerimi kaydetmeye çalışırken her seferinde süreden dolayı sistem kapanıyor. Her adresi yazdıktan sonra save edersem sorun çözülürmü. Şimdiden teşekkürler.


  • @zuzu90 evet tek tek yazıp kayıt edebilirsiniz. Ama kayıt ederken orada kalmaya başladığınız tarihi 16 yasından küçük olduğunuz şeklinde yazın ve kayıt edin. Yeni kayıtta düzeltip aynı şekilde yapmaya devam ederseniz sorun yaşamazsınız

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @caglarcan dediginiz gibi one alinma durumu olmaz. Zaten cevabinizi almis oldugunuz icin ve bir hata da olmadigi icin KCC'yi bir daha aramaniza gerek yok kanimca.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

106
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum