New York
-
@sedef merhaba nassau tarafina yeni tasindim. Long Island'da pek kimse yok galiba foruma uye olan. Selamlar...
-
@sutik evet zannedersem forumda kimse yok..ilk defa sizinle karşılaştım long island da oturan. Nassau ya mi yani taşındınız yoksa Amerıkayamı
-
@sutik kusura bakmayın bikac gündür yoğunluktan pek giremedim foruma.
-
@sedef Merhaba. Her ikisine de yeni tasindim diyebilirim. E vizesi ile geldim. Oyster Bay tarafinda kaliyorum. Siz Suffolk'ta ikamet ediyorsunuz galiba.
-
@sedef Rica ederim, hepimiz mesguluz... Kaldigim bolgede hic Turk arkadas yok. Genel olarak Brooklyn tarafinda yasiyorlar galiba. Bir kisminin da Hicksville'de oldugunu duymustum. Bu bolgede iletisim halinde olunabileceklerle bu baslik altinda yazisalim derim. Birbirimizi taniyalim, yardimci olunabilecek konularda bilgi alisverisinde bulunalim. Tabi sizler icjn de uygunsa ..
-
@sutik tabiki herzaman. Basimizin uzerinde yeriniz var. Evet biz Suffolk tarafindayiz...biseye ihtiyaciniz olursa herzaman. Hatta bi ara ayarlayip tanisabiliriz. Siz ailecemi burdasiniz.
-
Herkese merhaba 29 mayıs da New york Quuens e temmelli geliyorum New york da olanlarla iletişim kurup birbirimizin tecrübelerinden yararlanırsak çok güzel olur 😄
-
New York 'ta uygun fiyatlı kiralık ev ya da oda var mı bildiğiniz ? Temmuz gibi gelmeyi düşünüyorum
-
@sedef merhaba ,ailem istanbulda. Haziran ayinin ilk haftasi gidip alacagim onlari. On gun kadar kalacagim İstanbulda. Okullarin kapanmasini bekledik onlarin gelmesi icin. Bu surectede ben burada evi ayarladim. Siz ne kadar zamandir Long Island'dasiniz? İletisim halinde oldugunuz baska arkadaslar var mi?
-
@berkergn13 New York cok buyuk bir yer. Ben Long Island'dayim. Sehir merkezinden burasi tren ile yaklasik 1 bucuk saat. Brooklyn taraflarinda kalabilecek oda bulursunuz. Craiglist.com'a bakin yada roommate.com. Ben ilk kaldigim odayi oradan bulmustum.
-
@sutik saolun NY derken zaten Long Island da dahil bütün yerleşimleri kastetmiştim
-
@mstfa3425 Buyurun gelin. Ben Oyster Bay'deyim. Biraz uzaktayim size. Geldiginiz tarihte NY'ta olmayacagim. Haziran sonu gibi tekrar NY'a donecegim. İletisim halinde olalim...
-
@sutik biz 6 senedir long island dayız. En ıyısını yapmışsınız. İlk etapta tek gelmekle. Bizim öyle bir şansımız olmadı. Greencardı ben kazanınca ailece gelmek zorunda kaldık 1 ay sonra ben geri döndüm eşim burda kaldı.
-
@berkergn13 su anda bildigim bir yer yok. Hicksville bolgesi fiyat konusunda avantajli olabilir. O bolgeye bakmanizi tavsiye ederim. Manhattan'a yaklastikca fiyatlar yukseliyor.
-
NYC’ye geldim Queens tarafında AirBnb’den oda kiraladım fakat gittim çevreyi görünce taksiden inmedim bile. Brooklyn’deyim yardımcı olacak arkadaşlar olur mu?
-
@likable o gün gelmiş :) umduğun gibi çıkmadı galiba Queens ?
-
@rhonster kanka çok kötü yerde oda kiralamışım fabrikayı Oda yapmışlar taksiden inmedim bile 😁 Brooklyn’deyim şimdi
-
@likable amerikaya ilk adım ve karşımıza çıkan şey ahaha neyse umarım bir an önce halledersin sorunu bir git gör sonra gel bizede anlat :D
-
@likable New York içinde söyledi:
NYC’ye geldim Queens tarafında AirBnb’den oda kiraladım fakat gittim çevreyi görünce taksiden inmedim bile. Brooklyn’deyim yardımcı olacak arkadaşlar olur mu?
Queens de, Brooklyn de buyuk yerler. O nedenle mahalle mahalle suc orani cok degisebiliyor, boyle rezervasyonlar yaparken onceden suc oranina bakmak faydali olabilir. Su an hizlica yer karari vermek sorunlu olabilir ya da daha pahaliya gelebilir, o nedenle bence cevrede ya da Long Island civarinda bir otelde birkac gunlugune kalmak daha akillica olur. Yazisalim...
-
@sutik tamam iletişim de kalalım teşekkürler 😄
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
36
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum