Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Brooklyn/NewYork- E2 Vizesine Uygun Satilik Restaurant-$149K

İlan ve Duyuru
6 3 1.8k 3

  • 87654321


  • İlan için teşekkürler ama hani belki en azından hangi şehirde eyalette olduğunu paylaşsanız daha yararlı olabilir.


  • @Richmond, içinde söyledi: Brooklyn/NY- E2 Vizesine Uygun Satilik Restaurant-$149K

    İlan için teşekkürler ama hani belki en azından hangi şehirde eyalette olduğunu paylaşsanız daha yararlı olabilir.

    Brooklyn/NY- E2 Vizesine Uygun Satilik Restaurant-$149K başlık bu bilgiyi veriyor newyork brooklyn de.


  • @jinglebells aslında ilk başta 149 bin ucuz gibi geldi 50-60 k satışı duyunca ama sade ciro.maliyetleri dusundum.149bin normal belkide pahalı olabilir.is planı ıyı ıncelenmelı.e2 vizesi iş devam ettiği surece var.8yıl sonra kontrat bitince yenilenemezse vize iptal olur.ben alıcak olsaydım restaurantın bina sahibinden yatırım yapmadan once 8 yıl sonunda istersem 10 yıl daha uzatmak ıcın opsıyon sozlesmesı yapmasını ısterdim.8yıl goz açıp kapayıncaya kadar gecer.ilk adım için uygun olabilir.2.adımı hesaplamadan ilk adımı atmak riskli olabilir.kanaatim greencard içermeyen herturlu yatırım için dikkatli olunmalı ve e5 gibi vize turlerine nasıl gecileceğini iyi hesaplanmalı.e5 vizesi için yatırım miktarının 1milyon dolara cıkarma soylentıleri var.şuan gelismekte olan bolgelerdeki 500bin dolar limiti kalkıcak. tabi abd de evlenırseniz baska.

    edit:brooklyn newyorkta manhattan gibi 1sınıf bir bolge olmasada az gelismiş bir yer değil.boyle bir lokasyonda 500bin dolarlada e5 vizesi yanı greencardta alınamayabılr.1milyon dolar yatırım zorunlu olabılır.


  • 87654321


  • 87654321


Benzer Başlıklar

  • E2 yatırımcı vizesi veya statü değişimi için uygun Satılık Tır

    İlan ve Duyuru
    2
    0 Oy
    2 İleti
    168 Bakış
    M
    ozel degilse satma sebebinizi ogrenebilir miyim? siz tr deyken de sizin icin para kazandiramaz mi bu is modeli o yuzden soruyorum yanlis anlamayin lutfen. ben de tir alimi ile statu degisimi dusunuyordum fakat gorustugum kisiler beni bu fikirden soguttular.
  • NYC/Brooklyn'de merkezi ve güvenli konumdaki odamı kısa süreli kiralıyorum

    İlan ve Duyuru
    1
    5
    0 Oy
    1 İleti
    135 Bakış
    S
    Selamlar. Ben Selin. Kensington, Brooklyn’deki merkezi konumdaki odamı 10 Aralık- 25 Şubat tarihleri arasında kiralıyorum. Aylık ücreti tüm faturalar dahil, 1350 dolardır. Oda güvenli, temiz ve sakin bir muhittedir. Aynı zamanda Coney Island Avenue (merkez, ucuz alışveriş), Ditmas Avenue, Cortelyou Avenue (Cafeler, barlar) Ocean Parkway gibi önemli yerlere, Q ve F trenlerine ve otobüslere sadece yürüme mesafesindedir. Single family house içerisinde ferah, geniş, full döşeli bir odadır. Fiyatlar tek kişi üzerindendir. Tarihler esnektir. Kişi sayısı üzerine gerek olursa konuşulacaktır. İlgilenenler bana buradan ulaşabilir. [image: 1762653928161-img_9918-resized.jpg] [image: 1762653927627-img_9915-resized.jpg] [image: 1762653927101-img_0300-resized.jpg] [image: 1762653926536-img_9936-resized.jpg] [image: 1762653925954-img_0289-resized.jpg]
  • 0 Oy
    23 İleti
    10k Bakış
    SerappS
    @Uçan-Amerikalı Evet her ikisini de kullanabiliyorsunuz. Herkesin iki adet pasaport kullanma hakkı var, hatta bu konuyla ilgili bir başlık var, inceleyebilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/231/2-adet-gecerli-pasaport-a-sahip-olmak/18
  • New York

    Sabitlendi New York new york new york city nyc
    292
    1
    1 Oy
    292 İleti
    19k Bakış
    S
    Hells Kitchen, Soho Civarlarında oda tutmayı düşünüyorum Michelin yıldızlı restoranlara yakınlığı sebebiyle.. ayrıca kredi skorum olmadığı için de ev kiralayabileceğimden pek emin değilim, bu civarlarda yaşayan var mı acaba?
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

28

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.2k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum