DV2019 bekleme odası
-
@nevergiveup günde 3 kere maillerimi kontrol eder hale geldim. Hastalanmadan bitirsem şu süreci iyi olucak.
-
Arkadaşlar merhaba, bir sorum var, CASE NUMBER: 2019EU8XXX olarak görünüyor. Bunun süresi geçmiş mi ? yani şu an 2020EUXXXX olarak mı görülmesi gerekiyor numaraların ? Lütfen acil,
-
@caglarcan DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Arkadaşlar merhaba, bir sorum var, CASE NUMBER: 2019EU8XXX olarak görünüyor. Bunun süresi geçmiş mi ? yani şu an 2020EUXXXX olarak mı görülmesi gerekiyor numaraların ? Lütfen acil,
Hayir, tam olarak gecmemis ama gecmek uzere...
DV2019 talihlisisiniz ve yeni mi ogrendiniz?
-
@crazycells maalesef çok canım sıkkın. Bu hak kaçtı artık değil mi ? Son tarih nedir , halen şansım var mı ? Rica etsem bilgi verebilir misiniz?
-
@crazycells maalesef çok canım sıkkın. Bu hak kaçtı artık değil mi ? Son tarih nedir , halen şansım var mı ? Rica etsem bilgi verebilir misiniz?
Evet, formlari cok hizli bir sekilde birkac gun icinde doldurup gonderebilirsiniz. Hala sans var, elinizi ne kadar cabuk tutarsaniz o kadar sansiniz artar.
Su konuyu okumalisiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/524/dv2019-2019-green-card-lotosu-asamalari -
DS260 formunuzu forum kaynaklarini kullanarak doldurabilirsiniz:
-
Merhaba,
Evli bir çifte hem erkek hem kadın olarak loto çıkarsa 2 ayrı başvuruyla devam etmelerinde bir sakınca var mıdır? Çok sık rastlanan bir durum olmadığını duyduk, geçmiş örneği var mıdır?
-
selam , daha once bir husus hakkında yazışmam oldu hem Kentucky hem Ankara ile .. Ankaradan verilen bilgi KCC den gelecek haberi bekletyiniz şeklinde idi... Yani beklemedeyiz.. Herkesin işi rastgelsin...
-
@arkben KCC den mail gelmesi konusunda mı beklememiz söylendi size, yoksa başka bir konuda mı ?
-
@rustynail DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Merhaba,
Evli bir çifte hem erkek hem kadın olarak loto çıkarsa 2 ayrı başvuruyla devam etmelerinde bir sakınca var mıdır? Çok sık rastlanan bir durum olmadığını duyduk, geçmiş örneği var mıdır?
Sakinca yoktur. DV2012'de ve DV2018'de hatirladigim birer ornegi var.
-
@arkben DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
selam , daha once bir husus hakkında yazışmam oldu hem Kentucky hem Ankara ile .. Ankaradan verilen bilgi KCC den gelecek haberi bekletyiniz şeklinde idi... Yani beklemedeyiz.. Herkesin işi rastgelsin...
Eger mulakat siraniz verilmediyse dosyaniz hala KCC'de demektir, bu durumda Ankara Konsoloslugu'nun yapacak cok seyi olmuyor, bilginize.
-
@crazycells çok teşekkürler bugün sabahtan ds 260 formum hem kendim, hem de eşim icin gonderildi, bakalım isallah yakalayacagim mülakatı.Takip için de danisman'a verdim, söylediğine göre ben gibi böyle gecikmeli başvuranlara da sorunsuz almislar, referans da aldım, çok yakın bir arkadastan.. Benim numaram 8xxx lerde, bunun da avantaj olacağını söyledi.
-
@crazycells çok teşekkürler bugün sabahtan ds 260 formum hem kendim, hem de eşim icin gonderildi, bakalım isallah yakalayacagim mülakatı.Takip için de danisman'a verdim, söylediğine göre ben gibi böyle gecikmeli başvuranlara da sorunsuz almislar, referans da aldım, çok yakın bir arkadastan.. Benim numaram 8xxx lerde, bunun da avantaj olacağını söyledi.
Sizden baska hickimse bu surece sizin verebileceginiz ozeni gosteremez :slight_smile:
Mulakat almaniz danismanin degil, KCC'nin basarisi :slight_smile: danismanlarin bu konuda yapabilecek hicbir seyleri yok, dolayisiyla kendi basarisi gibi gosterdigi seyleri cok ciddiye almayin. Eger KCC size mulakat tarihi verirse mulakata girersiniz, eger vermezse giremezsiniz. Bu konuda hickimsenin yapabilecegi bir sey yok.Evet, numaranizin kucuk olmasi buyuk avantaj; formlari islerken onceliginiz olacak. Bol sanslar, Temmuz'a yetismezsiniz ama umarim Agustos veya Eylul'de mulakat alanlardan biri olursunuz. Forumdaki pek cok arkadas da bu aylara randevu bekliyor.
-
@crazycells DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Sizden baska hickimse bu surece sizin verebileceginiz ozeni gosteremez :slight_smile:
Mulakat almaniz danismanin degil, KCC'nin basarisi :slight_smile: danismanlarin bu konuda yapabilecek hicbir seyleri yok, dolayisiyla kendi basarisi gibi gosterdigi seyleri cok ciddiye almayin. Eger KCC size mulakat tarihi verirse mulakata girersiniz, eger vermezse giremezsiniz. Bu konuda hickimsenin yapabilecegi bir sey yok.Evet, numaranizin kucuk olmasi buyuk avantaj; formlari islerken onceliginiz olacak. Bol sanslar, Temmuz'a yetismezsiniz ama umarim Agustos veya Eylul'de mulakat alanlardan biri olursunuz. Forumdaki pek cok arkadas da bu aylara randevu bekliyor.
Bu arada, sureci forumdan okumaya devam edin cunku mulakat oncesi bazi belgeleri online gondermenize gerekecek, simdiden bazilarini hazirlayabilirsiniz.
-
@crazycells sağolun :) ayni fikirdeyim, bu sebeple 2 gündür kazandığımi ogrendigimden beri hasta oldum resmen, çünkü zamana karşı yarış vardı. 2 günde toplam 6-7 saat uykuyla doldurabildik. Inanılmaz stresli, şu anda Almanya'dayim hemen bu işler için döneceğim. Eğer ki belge talep maili gelirse, uzaktan sizce halledebilir miyim ? Pasaport yanımda, okul diploma fotokopilerim var, e-devlet var vs. 2 eksigim var , polis raporu deniyor o nedir kime sorduydam ogrenemedim. Bir de evlilik cüzdanım kayip, e-devlet ten kolay yolla başka bir form sunabilir miyim ?
Danışman konusunda haklısınız hiçbir sey yapamaz ekstra ama örneğin sabit adres verme vs konulari iyi hallediyorlar. ABD deki kontagim son anda kazık attı çünkü :). Isallah case number in avantajını gorecegim, inanıyorum. Bu arada bu benim ilk basvurum böyle bir şey başıma geldi. Deli gibi ABD tutkum yok, 6-7 kere gittim ama vatandaşlık almak da fena olmaz..
-
@crazycells sağolun :) ayni fikirdeyim, bu sebeple 2 gündür kazandığımi ogrendigimden beri hasta oldum resmen, çünkü zamana karşı yarış vardı. 2 günde toplam 6-7 saat uykuyla doldurabildik. Inanılmaz stresli, şu anda Almanya'dayim hemen bu işler için döneceğim. Eğer ki belge talep maili gelirse, uzaktan sizce halledebilir miyim ? Pasaport yanımda, okul diploma fotokopilerim var, e-devlet var vs. 2 eksigim var , polis raporu deniyor o nedir kime sorduydam ogrenemedim. Bir de evlilik cüzdanım kayip, e-devlet ten kolay yolla başka bir form sunabilir miyim ?
Danışman konusunda haklısınız hiçbir sey yapamaz ekstra ama örneğin sabit adres verme vs konulari iyi hallediyorlar. ABD deki kontagim son anda kazık attı çünkü :). Isallah case number in avantajını gorecegim, inanıyorum. Bu arada bu benim ilk basvurum böyle bir şey başıma geldi. Deli gibi ABD tutkum yok, 6-7 kere gittim ama vatandaşlık almak da fena olmaz..
Onceden gondereceginiz belgeler, mulakatta gotureceklerinizin bir kismi olacak sadece.
Liste icin su konunun ilk linkini incelemelisiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/525/dv2019-mulakat-deneyimleriEvet, polis belgeleri uzun surebilir. Gereken butun ulkelerden polis belgesini simdiden alin:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/150/türkiye-dışındaki-ülkelerden-adli-sicil-kaydı-almakEger siciliniz temizse e-devletten bu belgeyi Turkiye icin alabilirsiniz. Bu konudaki sorulari yukaridaki mulakat deneyimi konusunda sormaniz daha uygundur.
-
Bu ileti silindi! -
@yigitgumus babanızın vukualı nüfus kayıt örneği yokmu ? Varsa o yeterli. Doğum belgesi dedikleri o.
-
@arnblt
-Doğum Belgesi, Türkiye (Orijinal), Nüfus kayit örneğigi (Lütfen tüm işlemlerin (boşanma (lar), evlilik) ve ölüm (ler )inizin NKO'nuzda listelenmesi gerektiğini unutmayın).
-Doğum Sertifikası (Kopyası ile birlikte orijinal ve İngilizce çeviri), Shenasname (İran), Nüfus kayit örneğigi (Türkiye), 1957 doğum kaydı (Irak), Almanya'dan.
Babam için istenilen belgelerde bu şekilde yazıyor.Fakat 4 gün içerisinde bu belgeyi almamız imkansız gibi gözüküyor -
@nevergiveup iletilerinizden gördüğüm kadarıyla siz biraz fazla stres yapıyorsunuz. Numaramız yakın olduğu için anlayabiliyorum. Sabırla beklemeyi öğrenmek işin en önemli kısmıymış, ben bunu gördüm bu süreçte. Bugün yarın current olmak dileğiyle.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum