Mahkeme bilgileri ve surecleri su basliklarda paylasildigindan, bu konuda yeni baslik acmamiza gerek yok:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2163/dv2020-mulakat-deneyimleri
Zaten bu basliklarin su anki tek amaci devam eden DV2020 davasi...
@xrainbow_ umut çok farklı birşey inanın insanlara duymak istediklerini söylediğinde herşeye inanıyorlar hatta leonardo dicaprio wall street bir filmi vardı güzel bir sahne vardı bunun en güzel örneği işim gereği bende finans işine bakıyorum sağdan soldan duydukları hisseleri duyup arayanlar oluyor o kadar inanmışlar ki adam birikimini basacak neye göre basacaksın diyorum çok saçma teknik veri olmayan bilgiler veriyor kazanacağına inanıyor ve kumar oynuyor sonuç %80 hüsranla %20 si sadece şansı iyi haber gidiyor
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz.
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler..
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen...
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize.
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyızYorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
bi whatsapp grubu kursak hiç fena olmaz.
@ata_ksk DV2020 Sonuç Odası içinde söyledi:
herkese merhaba , foruma yeni kayıt oldum. Bu ikinci denememdi ve şans bana güldü. Case number 21 binlerde. ds260 ı doldurup gönderdim. Şimdi başladım araştırmalara case number ı yüksek olup sıra gelmeme durumu duydum 21 bin yüksekmidir? geçen senelerde kaça kadar aldılar? Başladım forumu kurcalamaya herkese bol şans
yuksek degil, bulten surada:
@daphne77 DV2020 Sonuç Odası içinde söyledi:
Merhabalar. Uzun süredir forumu üyelik dışı takip ediyordum. 4. başvurumda şansın gülmesiyle yeni üye oldum. Dosya numaram 19XXX .
Pasaportlarımızı haftaya çıkaracağız ve ds260 ı dolduracağim. En geç ne zaman doldurmalıyım ds260 ı henüz i yoğunluumdan fırsat bulamadım
En yakin zamanda doldurup gonderin. Belli bir son tarih yok.
@mearth DV2020 Sonuç Odası içinde söyledi:
bi whatsapp grubu kursak hiç fena olmaz.
Bir hafta sonra kuralim sayin @mearth
Zaten whatsapp grubunu forum bulusmalari icin de aktif olarak kullaniyoruz. Su an grubu kurarsak yanlis bilgiler grubu domine edebilir, ne kadar cok kisi surece forumdaki birinci el bilgiyle asina olursa, o kadar iyi olur grup icin.
Uygun mudur?
@crazycells çok teşekkür ederim
kısmetse seneye........
@america-fatihi saglik olsun. Burada yavas yavas kaybetmenin uzuntusunu atmaya calisiyoruz. Sizin kacinci?
Dostlar merhabalar,
20 yaşında yazılım öğrencisiyim. İlk başvurumda talihin kıyısındaki dalgalardan faydalananlardanım. 2020EU42XXX sırasından bende bu kervana katıldım.
İncelemelerim sonucu bu sene Türkiyede çıkan case numberlar çok yüksek. Randevu sıralarının bize gelme ihtimalini düşünmeden edemiyorum. Umarım bu kapılar bizlere de açılır.
En içten dileklerimle ve saygılarımla,
Batuhan Şenyüz
İlk seferde kazanan arkadaşlar o kadar şanslısınız ki anlatamam, sizler için de çok mutluyum her sene tekrar tekrar başvurup acaba çıkar mı diye kendinizi yemeyeceksiniz. Tek seferde kurtuldunuz.
Yeni gelenlere de hoşgeldiniz diyorum. Forum güzel ve bilgilendirici 
Aslında ilk çıktığında deliye döndüm. Case numberin ne olduğunu bile bilmiyordum. Küçük hayalim olan şey yüzüme güldü dedim ve case numberimin çok yüksek olduğunu öğrenince %20 umudum kaldı. Eğer olmazsa büyük bir hayal kırıklığı ile perişan olucam
@batusenyuz DV2020 Sonuç Odası içinde söyledi:
Aslında ilk çıktığında deliye döndüm. Case numberin ne olduğunu bile bilmiyordum. Küçük hayalim olan şey yüzüme güldü dedim ve case numberimin çok yüksek olduğunu öğrenince %20 umudum kaldı. Eğer olmazsa büyük bir hayal kırıklığı ile perişan olucam
İnşallah yüksek case number hayallerinize engel olmaz, bütün iyi dileklerim sizinle. Umarım hayalinizi yaşarsınız. Tekrardan tebrikler.
İnşallah hepimiz hayallerimize bir an önce ulaşırız. Hepimiz için güzel şeyler dilekler en içtenliğimle bizlerle
3.senede çıkmadı
Evet hüsran i gördük Selected
Kazanan arkadaslar http://bit.ly/2V0zMOz şu formu doldursunlar ki güncel durumu case no.lari takip edebilelim arkadaşlar malum case no.lar yüksek genel bu durum mu yoksa tesadüf mu fikir olsun. Kazanan arkadaşları da tebrik ediyorum
sayın @crazycells kasım ayından beri formu takip ediyorum. ilk başvurumuz ve kazandık fakat sizden tecrübelerinize dayanarak bir soru sormak istiyorum. 2019 çekilişi 30xxx (daha yüksekse görmedim) civarı iken 2020 55xxx kadar çıkıyor. daha önceki yıllarda bu rakam en yüksek kaça kadar çıkmıştı? yorum ve düşüncelerinizi bizimle paylaşır mısınız ?
@crazycells haklısınız hocam. teşekkürler ilginiz için.
@krc4141 olumsuz
@crazycells tesk ederiz bilgiler icin
@zgrrdn DV2020 Sonuç Odası içinde söyledi:
sayın @crazycells kasım ayından beri formu takip ediyorum. ilk başvurumuz ve kazandık fakat sizden tecrübelerinize dayanarak bir soru sormak istiyorum. 2019 çekilişi 30xxx (daha yüksekse görmedim) civarı iken 2020 55xxx kadar çıkıyor. daha önceki yıllarda bu rakam en yüksek kaça kadar çıkmıştı? yorum ve düşüncelerinizi bizimle paylaşır mısınız ?
2015'te yanlis hatirlamiyorsam 44 binlerde bir numaraya sahip cardiogenics adli bir uyemiz vardi fakat o yil sira gelmemisti kendisine... Daha yuksegini hatirlamiyorum ama DV2020 yili, diger yillardan farkli olabilir. O nedenle su an icin yapmaniz gereken (numarasi kac olursa olsun) beklentileri minimumda tutup hayatiniza normal bir sekilde devam etmek. Bu yil dosya numaralarinin nasil dagildigi ve aralarinda ne kadar bosluk oldugu onemli. Ayrintili bilgi icin:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/275/sayılarla-green-card-lotosu-diversity-visa-sürecine-bakış