DV2020 bekleme odası
-
Sen gelme ulan ayı dedi banada kendileri. HNBS
-
@proff01 İltica için bir neden göstermek gerekiyor ve genelde iltica başvuruları red yer önemli nedenler gösterilmediği için.
-
@yldrmmm 33
-
@spawnblack 40-50 Binleri görünce dusuk gibi gelmeye basladı bu numaralar :ticket:
-
@topraxxx şifonyer ve yemek masası önemli ☺️👍🏻
-
@chromium İnan hiç kızgın değilim konu o değil artık , genede teşekkürler.
-
Yine giremedik 😼
-
@uysalkedi eşimle baş vurduk bana çıktı ama malesef case no 54000
-
@zgrrdn İnşallah hepsi current olurda sıkıntı çıkmaz 😁
-
Kazanan tüm arkadaşları kutluyorum. Çevremde de 20 kişi falan başvuru yaptı hiçbiri kazanamadı. Bence başvuru sayısı beklentinin çok üzerinde 1 milyon falan olabilir...
-
5 kere kontrol ettim has not been selected daha kontrol etmeme gerek yok sanırım
-
@brkgrms evet katılıyorum politik sıkıntılar vs.. yüzünden alt sınır koymuş olabilirler
-
Herkese merhaba, sonuçları nasıl öğreniyorsunuz? Hiç bir şekilde site açılmıyor. USA dan bile girilemiyor. Bildiğiniz yöntemi paylaşır mısınız? Teşekkürler
-
Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the Electronic Diversity Visa program at this time.
-
Ben hala bakamadım şaka gibi
-
Sonuçların degişme ihtimali var mıdır ? Yani kesin midir ek çekilis falan oluyor mu?
-
https://169.253.175.195/esc arkadaşlar bakamayanlar burdan girebilir..
-
İftara 4 dk kala geldi eşim kendi adina bakti çıkmamış. Yemekten sonra simdi pc başına oturdum sayfa gündüz gibi yine açmıyor bakamıyorum. Ben cok uzulurum diye dusunmustum ama eşim daha cok üzüldü 😥resmen onun uzuntusunde kendimi gordum.😢 İnsallah bana ve tüm bekleyenlere çıkar diye dualar ediyoruz pc başında amin.😇 Ama henüz site yine açmıyor.😱
-
@yldrmmm Evet bu siteden giriliyor ben gece kontrol edicem bakalım hayırlısı : )
-
@mrrobot off ya gecmişolsun. ıik basvuru muydu ?sizin ki hangi numarayla cıkmamiş artık böyle mi düsünsek acaba sinirier iyice gerildi
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
37
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum