DV2020 bekleme odası
-
@topraxxx aynen öyle kardeşim
gelecek bizi bekliyor 
-
Site şuan yine kapalı değil mi?
-
@jesus-christ DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@gizemb Takip edin forumu , tekrarlayabilirler diye söylentiler dönüyor. Üzüldüm adınıza
Neyin tekrarlanması hocam? Detay yazar mısınız nerede geçiyor?
-
HAS NOT BEEN SELECTED
-
@özcngzl girebildin mi hocam
-
Bu çekilişi değiştirseler keşke beğenmedim ben
-
@yldrmmm evet giriliyor şu anda
-
@özcngzl ben niye giremiyorum ya
-
@yldrmmm 4-5 kere girdim olmadı numaramı kaybetmiş gibi yeniden kontrol ettim falan gayette hızlı
-
@alp-turk 1 hafta sonra forumu kontrol et çok ufak bir ihtimal bu : ) Geçtiğimiz senelerde olan bir şeymiş.
-
@jesus-christ DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@alp-turk 1 hafta sonra forumu kontrol et çok ufak bir ihtimal bu : ) Geçtiğimiz senelerde olan bir şeymiş.
;)) Teşekkürler -
yok ya sıkıntı bende demekki giremedim hala
-
İşi biten çıksın siteden bakamayanlar var.

-
@özcngzl tekrar gitti
-
@aayhann Yok hayir yaklasik 15 dakikaligina falan acik kaldi site, sizinle alakali oldugunu sanmiyorum.
-
aşağıdaki adres ile kontrol edebilirsiniz. dns yönlendirmeleri yapılmamış ama ip adresi ile ulaşılabiliyor.
ekşisözlükten alıntıdır...
-
-
Has not been selected ...
-
Hala bakamadım uyuyordum şimdi de siteye ulaşılamıyor

-
@851962
@purple DV2020 bekleme odası içinde söyledi:aşağıdaki adres ile kontrol edebilirsiniz. dns yönlendirmeleri yapılmamış ama ip adresi ile ulaşılabiliyor.
ekşisözlükten alıntıdır...
Giremeyen buradan girebilir..
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
13
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum