DV2020 bekleme odası
-
https://www.dvlottery.state.gov/ESC/ icin uptimerobot.com ile 300saniyede bir izleme baslatmistim, gorunuse gore web sitesi birkac dk disinda hizmet vermemis. Asagidaki tabloda gosterilen “date-time” Istanbul saati:
-
@crazycells anladım teşekkür ederim. Sayın @imgey , crazycells'in eklediği bağlantıdaki mektuba benzer bir şey görmeniz gerekiyor. Dediğiniz gibi bir durum olduysa site normale dönünce ve de bir süre sonra tekrar kontrol etmekte fayda var sanırım. Herkes için hayırlısı olsun
-
Sitede neden yanlışlık olsun ki? Not selected diyorsa bitmiştir..
-
@35-buçuk-soner saolasın belliydi zaten 😅 bu seneyi zaten geçireceğimiz. Herşeyin hayırlısı.
-
Halen bakamadım, nasıl olsa bakarız 🤔
-
yuh yahu saat kac oldu hala sıte yok allah allah ya.. hanı refresh yaptıgımda 1 tur bıle donmuyor dırek yok..
-
Lanet olsun ya böyle işe gün boyu giremedim siteye. Koskaca amerika devlet sitesi yapılan olaya bak gına geldi denemekten.
-
@edizg DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Sitede neden yanlışlık olsun ki? Not selected diyorsa bitmiştir..
Gecmis yillarda ilk gunlerde teknik sorunlar nedeniyle sonuclarin hatali gosterildigi olmustu.
Bu durumu forumun eski uyelerinden @yapay-zeka sahsen tecrube etmisti diye hatirliyorum. -
Siteye girmedi, giremedi, güvenlik kelimeleri beliremedi.. Bekletti durdu... Ama şerefsiz has not been i salisede gösterdi 🤣🤣🤣🤣🤣🤭🤗🙄🤔😅 Layyyynnnn dedim şok oldum 😎 nasipsiz kısmetsiz olmak böyle birşeymiş demekki 🤗 allahtan işlerim iyi gidiyorda biraz keyfim yerinde. Yoksa tükenmişlik sendromunun dibini görmüştüm.
Şimdi ertelediğimiz şeyleri yapmanın vakti geldi.
Önce hanıma söz verdiğim bebeğin şifonyerini alacağım.
Direk bir İngilizce kursuna yazılacağım.
Hanıma yine söz verdiğim yemek masasını alacağım.
İşlere dört elle daha çok sarılacağım.
Dolar biriktireceğim.
Pasaport çıkarıp bi turistik vizeye başvuracağım.
Ekimi hasretle bekleyeceğim... 🤭🤣👍🏻🇺🇸🗽
Vazgeçmek yok. Ne yardan ne de ser den...
-
@mutlukurt0534 bravo hocam. kendimizin web hizina kizarken. bu rezilligi usa da gormek varmis. server yetmiyosa ver dhl ye mektup versin haci.
-
geldı sıte geldıııııı
-
Bende şimdi bakabildim, HAS NOT BEEN SELECTED
-
@wozzjazz ya yok beyin denen bir şey var arkadaş toplasan tüm dünyaya 6 saniyede mail yollarlar. Bunu yapmak bu kadar mı zor siteye neden mahkum ediyorlar bizi. Anlamıyorum ya. Madem sağlam bi sunucunuz yok. Dayanıksız, mecbur bırakmayın o zaman insanları siteye. Tek mail ya bu kadar mı zor.
-
@topraxxx Canımız sağolsun sene ye bakarız artık
-
@gizemb bende hala gelmedi gorunuyor
-
@gizemb DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
geldı sıte geldıııııı
bi bize gelmiyor şu site dün geceden beri giriş yapamadım :(
-
bende de hala değişen bişey yok ilk sayfayı dahi açmıyor.IP alamıyor diyor
-
ya bi bize gelmedi..internetimden ve pc den şüpheleniyorum artık :)
-
CTRL + F5 veya CMD > ipconfig /flushdns yapin.
-
@azuleverde Cevabınız için teşekkürler. Aslında girdiğim sitede sonuç ekrani gov uzantılı. Yani sanırım resmi siteye yönlendirdi. Çıkan ekranda kazandığım yazıyordu. Ama sabah baktığımda has not been selected yazısı vardı. Acaba kazananlar ve kaybedenler karışmış olabilir mi onu merak ediyorum açıkçası. Herkese bol şanslar.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum