Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

2020 green kart talihlisiyiz. case number.

Benzer Başlıklar

• "Invalid case number" hatası alıyorum!

Kilitli Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4
    0 Oy
    4 İleti
    567 Bakış
    crazycellsC
    @gizembegumboylu, içinde söyledi: "Invalid case number" hatası alıyorum! Merhabalar, bugün sabahtan part-one formunu doldurdum. Ardından da entry received bildirimini aldım confirmation numarası ile birlikte fakat ardından "https://ceac.state.gov/IV/Login.aspx" siteden işlemlerime devam etmek istediğim de site confirmation numaramı kabul etmiyor.... Bu hata sorununu alan var mı acaba? Hangi gocmenlik kategorisinde basvuru yapiyorsaniz sorunuzu o baslik altinda sormalisiniz. Ayrica vize basvuru surecinizi imzaniza aktarirsaniz surecte hangi asamada oldugunuzu anlayabiliriz.
  • Green kart da mal beyanı zorunlumu

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    8
    0 Oy
    8 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @hfyazilim Green kart da mal beyanı zorunlumu içinde söyledi: Arkadaşlar Green kartta hesapta 15 bin doların olması istemiyormuş veya mal var mı listelenen gerekiyormuş . Bosandigim eşimin adına olan mal varliklarini göstere biliyormuyum benim adima haciz işlemi olduğundan dolayı benim adima bankadan para gösteremiyorum veya eski eşimin hesabindaki parayi göstere biliyormuyum Mulakatla ilgili sorularinizi su konuda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/525/dv2019-mulakat-deneyimleri
  • Case number ve ds 260

Kilitli Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    21
    1 Oy
    21 İleti
    11k Bakış
    crazycellsC
    @fitperson maalesef forumu bu tur amaclarla kullanamazsiniz. Ayrica gocmenlikten faydalanmak amaciyla sahte evlilik yapmak federal bir suctur.
  • green card

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    21
    0 Oy
    21 İleti
    3k Bakış
    metertM
    Tip fakultesine turkiyede devam edecekmisiniz yerlesmek icin mezun olmayi mi bekleyeceksiniz? Eger oyleyse buyuk ihtimal sorun yasarsiniz
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

16

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k