DV2020 bekleme odası
-
Bu ileti silindi! -
HAS NOT BEEN SELECTED
-
Amerikaya iltica başvurusu enter
-
@topraxxx DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Ben abd diyorum başkada bişey bilmiyorum 🇺🇸🗽🤣 banane banane
Amerika ya başka bir dünya 😀aynen
-
Dostlar hadi artık başka yollar bulma zamanı geldi her araştıran, yol bulan yazsın deneyelim beraber böyle söm söm seneyi beklemeyelim hayallere doğru adım atalım. Hayaller bize gelmesin biz gidelim.
-
@ibrahimasar yok yapmiyo ayni ben hala baglanamadim
-
Benden de kocaman bir ''HAS NOT BEEN SELECTED''. Ne diyelim, bunda da vardır bir hayır.
-
@dreams_usa Kime çıktı ulan bu GC'lar yoksa yine öylesine başvurdum diyenleremi?? 🤬
-
''HAS NOT BEEN SELECTED'' bu sene olmadı, seneye tekrar. Pes etmek yok..
-
Bu sene kısmet değilmiş heznatvsvs
-
HAS NOT BEEN SELECTED İlk deneme
Turist vizesiyle gidip donmesek mi :| -
Bu ileti silindi! -
yarismaci arkadaslara başarılar diliyorum başvuru zamanından beri formu takip ediyorum okuyorum güzel düşüncelere sahip iyi insanlarsınız ancak boyle bir niyetiniz varsa şayet bunun beklemektense baska yollara basvurmanizi öneririm. Avustralya ve kanadaya göçmenlik; avrupaya master; ingiltereye ankara anlaşmasıni deneyebilirsiniz. Heves kırmam istemem gc ciktigi taktirde isiniz asili kolay olur ama ilk tecrubemden anldigimiz kadarıyla cok zor.
Akraba akran arkadas sevgili 6 kisi başvuru yaptık sonuç
0/6
iyi aksamlar inanıyorum yurdumuz icinde hersey cok güzel olacak umudu yitirmemek lazim -
@air_technic Tebrik ederim! Umarım hayat güzel olacak senin icin👍😀
-
Maalesef bende elendim
-
@atakanatıl Kime çıktı bunlar kafayı yiyeceğim.
-
burdan çıkan yok mu hiç
-
@niyans Yok işte bende ona yanıyorum akşam akşam sinir bastı.
-
şuan sorunsuz açılıyor peşpeşe 6 kişiye baktım 6 da 0. kazananlara hayırlı olsun
-
İmzayı güncelledim .
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
10
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum