DV2020 bekleme odası
-
@aysegul üzüldüm ya :(
-
@gizemb bende üzüldüm yaa :(
-
@asil zor bir durum. Baslari sagolsun. Anne cok onemli bu hayatta.
-
Ben de bu forum sayesinde başvurumu yapmıştım eşim ve kendim için. Bana çıkmadı, eşim için henüz kontrol edemedim. Fakat günlerdir heyecanım ve nabzım tavan yapmıştı, rüyalarıma giriyordu, sessiz sessiz forumu takip ediyorsum, epey üzüldüm. Eşime çıkacağına dair de inancım kalmadı.
-
napalım ya hayali bile güzeldi artık seneneye tekrar :(
-
Bu ileti silindi! -
Telden öğrenebilen varmı sonucunu ??
-
@gizemb DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@aysegul üzüldüm ya :(
Üzülmeyin, kısmet.. 1 sene daha bekleyeceğiz
Siz güzel haber alırsınız inşallah. -
Ben hala öğrenemedim
-
@yldrmmm ben telefondan kontrol ettim
-
@alina hangi tarayıcıyı kullandınız ben giremiyorum ya
-
bende öğrenemedim hala
-
Forum da çökmüş arkadaşlar
Ben de çöktüm gene eşime de bana da çıkmadı...😢 Kısmet değilmiş ne yapalım -
ana sayfa direk açılıyor ama sonuç sayfasına bakamıyorum
-
Bir insana bu şans iki defa vurmaz zaten. Benimde kaderimde ilk başvuruda kazanıp, bu heyecanı yaşayıp gidememek varmış. Amerika’ya gitmekle ilgili hemen hiçbirinizin yaşamadığı kazanmış olma mutluluğunu yaşadım. Şanslıyım. Ama çok az kişinin yaşadığı kazanıp gidememe çöküntüsünde yaşadım. Üzgünüm. Hayırlısı olsun ne diyelim.
DV2020 için Sonuç: 2 adet has not ben Selected.
Kaybedenlere geçmiş olsun. Kazananlar lütfen bunu değerlendirsin ve gitsinler. Kalın sağlıcakla.
-
Forumda sabahki coşku ve heyecan yok.
-
Forumda sabahki coşku ve heyecan kalmadı.
-
@yldrmmm telefonda yüklü olan tarayıcı, aslında chrom vs yazmıyor. Ben telefon ipad ve bilgisayarda sürekli sayfa yenileyerek sadece kendi bilgilerimi kontrol edebildim. Eşim için hala sayfa yenilemeye devam ediyorum.
-
@suv2019 Zar zor yazabiliyorum ben daha bakamadım çıktımı sana?
-
siteyi komple kapattılar sanki bir süredir.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum