DV2020 bekleme odası
-
@eraye bol şanslar, hemen hemen aynı durumdayız
-
@mkilyar ne oldu hocam o yil ?
-
Hiç siteye girip olumlu olumsuz sonuç çıkan yok muu :S
-
arkadaşlar tecrübeli arkadaşlar bilgi verirse sevinirim girebilme şansımız var mı yoksa boşuna refresh yapmayalım mı f5 tuşu kırıldı artık...
-
@mkilyar ooow hadi ya çok kötü olmuş inşallah sanada bu sene çıkar banada :D ahahahaha
-
Şuan herles siteye yüklendiği için donmuş durumda
-
@djmagic tecrübeli değilim ama şuanlık şansımız yok, 1 saat sonra deneyelim diyorum ben :D
-
Merhabalar herkese iyi şanslar...
-
Bende tüm herkese bol bol şans diliyorum , sizlere göre çok gencim . İnşallah isteyen herkese çıkar . Aktifliğim sadece okuyuculukta bu arada ama bende uzun süredir takip ediyorum
-
Siteyi amerikadan deniyorum uzak masaüstü bağlantısıyla sunucudan IOWA 'dan ama sonuç yok bence bugün bakmak çok zor olacak
-
arkadaşlar bi dk girmeyin bi bakıp çıkıcam ben :)))
-
herkese hayirlisi.
bizde bir turlu giremededik.
ill defa katiliyoruz hadi bakalim. -
Sayfaya Trollük için girenler var.
-
Giremiyorum ya ben çok umutluyum herkes umutlanma diyo :) bi girip bakamadım vallahi. İnşallah olur ne diyim :)
-
Şu anda ulaşılamıyor. İftar vakti bakarız 😇
-
ben geldim foruma çok çok zorluklarla girebildim dv lottery iptal zaten... hani siteye girme anlamında :D
-
HEM FORUM HEM LOTTERY ÇILGIN ATIYOR İZDİHAM VAR HER İKİSİ İPTAL
-
@gizemb ahahahah aynen öyle
-
Arkadaşlar halen öğrenemediniz mi sonucunuzu?
-
O kadar bekle kontrol edeme. Ah ah :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum