Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @crazycells records indicate mailinden sonra 2 tane daha evrak maili geldi ne yapmamı onerirsin

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @mustapha DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    @crazycells records indicate mailinden sonra 2 tane daha evrak maili geldi ne yapmamı onerirsin

    sizi nasil yonlendirdilerse oyle hareket etmelisiniz. Sizin evraklariniz eksik ya da net degildi diye hatirliyorum? Tekrar gonderip bilgilendirme beklemelisiniz.


  • @cenkay bey kcc ye attığin mail formatini mesaj atma sansin var mi?malum ingilizce yazisma yapmadik hic.bende evrak maili bekliyorum


  • @crazycells ne tesadüftür ki bugün KCC den evrak isteme maili geldi 🙂
    Bu haziran için de çağırıyoruz anlamına mı gelir.
    Bu sefer bir başka soru takıldı aklıma. Birth certificate ler nüfustan alınan bir belge var. Hepimiz için onu mu alacağız. Sanırım bu belgeler kccye ulaşıp işlendikten sonra ben girip randevu tarihimi görebiliyorum ve ardından vize ücreti ve postane belirlemesi yapabiliyorum.
    Çok Teşekkür ederim.


  • @engineer özelden yazdim


  • sevgili forum ailesi,bende bugün kcc den evrak maili aldım, tabloya da işledim,darısı sürecin içinde bekleyen tüm arkadaşlara olmasını dilerim...


  • @cenkay tesekkurler allah yolunuzu açık etsin


  • @cnpist aynen öyle 🙂


  • @sharm evet dediginiz gibi yapmistim ve maili bugun aldim. yazdiklarinizi okuduktan sonra baya netlesti.
    birth certificate konusunu aciklamis crazycell, anladigim kadariyla ben ve esim icin e devletten nufus kayit ornegi, cocuklar icin hastaneden yada nufustan alinan belge gecerli oluyor.
    tesekkurler


  • Sn. @sharm
    sizden mesaj geldigini gordum fakat bulamiyorum, gorunmuyor.
    bir sorum daha olacak. benim ds260 doldururken sahip oldugum pasaport ile su an mulakata gidersem beyan edecegim farkli, yenilendi. ais kaydi yaptirirken yenisini girecegim bir problem yasamam sanirim?


  • @fatihk DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    Sn. @sharm
    sizden mesaj geldigini gordum fakat bulamiyorum, gorunmuyor.
    bir sorum daha olacak. benim ds260 doldururken sahip oldugum pasaport ile su an mulakata gidersem beyan edecegim farkli, yenilendi. ais kaydi yaptirirken yenisini girecegim bir problem yasamam sanirim?

    Yukaridaki iletinizi gorunce "upvote/like" yapmistim, onun uyarisi gelmis olabilir.

    Tum resmi islem, kayit ve basvurularinizi bundan boyle yeni pasaportunuzla yapmaniz gerekiyor. Dogrudur, AIS kaydini da yeni pasaportunuzla gerceklestirip mulakata de yeni pasaportunuzla gideceksiniz (eskisini de onceki vizelerinizi gostermeniz icin mulakatta yaninizda bulundurabilirsiniz).
    Kolayliklar dilerim.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @fatihk evrak maili isteme mülakat anlamına GELMEZ bazı kişilere bu mail 2 ay önce gelmiş hala mülakat bekleyen var yanlış ümit beslemeyin

  • ⭐⭐

    Verilen vize sayıları hala çok az. Muhtemelen bu aydan sonra süreç çok hızlanıp mülakatlar evrak gönderen herkese dağıtılacaktır. Özellikle evraklarınızın teslim alındığına dair bir mail aldıysanız ve Current olduysanız mülakat almamız pek ihtimal dahilinde değil.


  • @Fatihk haziran için malesefki randevu alamayacaksınız. Haziran randevularının son verilme tarihi 30 nisandı. Şuanda evraklarınız bülten açıklanmadan önce onaylanırsa 31 mayısa kadar Temmuz mülakatları için mail bekleyebilirsiniz. Lakin, bülten açıklandıktan sonra onay maili almanız taktirde Ağustos mülakatlarına kalmış oluyorsunuz.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @cancakicitr DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    @Fatihk haziran için malesefki randevu alamayacaksınız. Haziran randevularının son verilme tarihi 30 nisandı. Şuanda evraklarınız bülten açıklanmadan önce onaylanırsa 31 mayısa kadar Temmuz mülakatları için mail bekleyebilirsiniz. Lakin, bülten açıklandıktan sonra onay maili almanız taktirde Ağustos mülakatlarına kalmış oluyorsunuz.

    aslinda bu sekilde belirlenmis bir son tarih yok, ama KCC'nin calisma duzeninden boyle bir sonuc cikariyoruz.


  • @crazycells evet doğru söylediniz yanlış bir ifade kullanmış oldum. Hiçbir zaman zaten KCC'nin ne zaman ne göndereceğini kesin olarak bilmiyoruz sadece aylardır süregelen çoğunlukla gerçekleşen olaylardan böyle olabileceğini düşünüyoruz.


  • Bana da mail geldi bugün. Bu evrakları yeminli tercüman imzasıyla göndermemiz yetiyor galiba. Emniyetten istenen belgenin ne olduğunu tam anlamadım yalnız. Bizim adli sicil kaydına mı denk düşüyor? Boşandığımız için eski eşimin belgelerini göndermeyeceğim. Burada boşanma belgesini göndermeli miyim yoksa vize görüşmesine mi kalır bu durum? Ya da Kentucky'ye bu konuda bir mail mi atayım?

    Bu arada gitmek için acelem yok da vize görüşmesi Ağustos gibi olursa sağlık raporuna göre en geç Ocak gibi ülkeye giriş yapmamız gerekiyor herhalde? Ona göre işlerimi ve düzenimi planlayacağım.


  • @bebebiskuvisi kcc nin istediği evrak lar ise tercümeye gerek yok türkçe gönderebilirsin


  • @yasss7 "All documents not in English, or in the official language of the country in which application for a visa is being made, must be accompanied by certified translations. The translation must include a statement signed by the translator that states that the translation is accurate and the translator is competent to translate."

    Ben buradan İngilizce olmayan veya ülkenin resmi dilindeki belgeler çevrilmeli gibi algıladım.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @bebebiskuvisi DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    Bana da mail geldi bugün. Bu evrakları yeminli tercüman imzasıyla göndermemiz yetiyor galiba. Emniyetten istenen belgenin ne olduğunu tam anlamadım yalnız. Bizim adli sicil kaydına mı denk düşüyor? Boşandığımız için eski eşimin belgelerini göndermeyeceğim. Burada boşanma belgesini göndermeli miyim yoksa vize görüşmesine mi kalır bu durum? Ya da Kentucky'ye bu konuda bir mail mi atayım?

    Bu arada gitmek için acelem yok da vize görüşmesi Ağustos gibi olursa sağlık raporuna göre en geç Ocak gibi ülkeye giriş yapmamız gerekiyor herhalde? Ona göre işlerimi ve düzenimi planlayacağım.

    yanlis konudasiniz:

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/525/dv2019-mulakat-deneyimleri


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

36
Çevrimiçi

40.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

424.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum