DV2020 bekleme odası
-
........
-
HAS NOT BEEN SELECTEDyazan sayfa yasak sayfa dostlar karşılaşırsanız EGM'ye bildirin. -
@gokcell ayarlari Oynayip siteyi gocertceksin simdi
Kimse bakamicak sonuclaraa :))) -
@emregdk DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@ahmet-34 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Siteye girdiğimde bilgileri isteyen sayfa çıkıyor bilgilerimi yazsam sonuçlar çıkarmı yoksa normalmi öle bi sayfanın çıkması @crazycells
2019 sonuçları o
Aynı tufaya ben de merakla siteyi incelerken düştüm. Düşünsenize forumdan herkese çıkmış, repliği de "akıyor maşallah" olsun!! 😁🙏
-
@gokcell DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@apex Sadece 2 portu acmislar. Ama isletim sistemini yakaladim Open Bsd 4.x gozukuyor. Muhtemelen masklamislardir :-)
bir aralar revaçtı belki hala yapıyorlardır, videoların arkasında
"knock! knock! FBI, open the door" sesi duyuluyordu. birazdan gelecekler sana :D dikkat et
-
Bugün güzel bir başlangıç olabilir, herkes için bol şans...
-
........
-
Allah herkesin gönlüne göre versin İnşallah.Forumdaki herkese çıkma dileğiyle.
-
Bekleme odasını tek tek okumak mümkün değil, çok girdi var. Başta uzun yıllardır çekilişi bekleyenlerden başlamak üzere herkese bol şans.
-
Herkese selamlar. Bol şanslar diliyorum.
Bu akşam 19:00'dan sonra aramızdan bazıları hayatlarına yeni bir yön verecek ve bu geceyi uykusuz geçirecek :)
İnşallah kazananların aramızdaki sayısı çok olur.
-
@apex Iyi ya iste Amerikaya Jail den giris yapmis oluruz :-)
Nick'indeki cell'e yaklaşmaya başladın))
-
@mutlukurt0534 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@sadikcagan www.skyscanner.com bu siteye bak abi. Daha çok yardımcı olur. 10mayıs a bilet 1200 tl.
mrb.antalyalımısın.Bende antalyadan başvuran yok forumda diyordum.
-
@hayyaatt DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@mutlukurt0534 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@sadikcagan www.skyscanner.com bu siteye bak abi. Daha çok yardımcı olur. 10mayıs a bilet 1200 tl.
mrb.antalyalımısın.Bende antalyadan başvuran yok forumda diyordum.
ona +1 ekleyebilirsin)
-
........
-
Bugün GC ın yüzümüzü güldürdüğü bir gün olur inşallah.
-
Alcatraz / San Francisco

sağ taraftaki tekneden el sallamak isterim, bir ihtiyacın olursa mesaj atman yeterli))
-
@ayvalik10 aynen öyle sureklı yazamıyorum ara okuyorum son 3-5 gundur sureklı artıyor yetişemiyorum
-
evet şuan 2020 bakılabiliniyor.. şakası yapmak isterdim ama linç yemim :)
-
Ya aylar geçti gitti de 3-4 saat geçmedi ya... Pes valla
-
@apex DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Hayatlar Antalya ama neden USA olmasın...
Sizde antalyalımısınız.
sonuçlara yakın antalyalıları öğrenmeye başladım bir antalyalı olarak.bu iyi,Eğer bana yada burada antalyalı birisine yada birilerine çıkarsa gidip yanlarına izin verdikleri sürece bizzat tebrik edeceğim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum