Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız..
"kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.]konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin 🙂

İçin rahat etsin diye yalan mı söyleyelim istiyorsun anlamadım? Herşey OK olsa bile buradaki prosedürü tamamlayıp oraya gitmek bile şu andaki kurla yaklaşık 20000TL oradaki masrafları saymadan. Hiç para olmadan olmaz bunu anlaman lazım, yoksa ben daha önce de söyledim gidemeyecek durumda olanların çekilişe katılması diğerlerinin şansını çok fazla değiştirmez, gidemedikleri için daha yüksek case number'lar gider o sene başka bir fark olmaz. Adamlar her sene aynı sayıda vize veriyor zaten her sene farklı case number'larda sürecin tamamlanması çekilişi kazanıp gidebilen sayısı ile ilgili. Hayatta faki edebiyatı kadar beni rahatsız eden birşey yok yemin ederim ya. Bizde dolar zengini değiliz sonuçta ama bir de hayatın gerçekleri var...