DV2020 bekleme odası
-
@emregdk Sen ne diyorsun kafayı yicem. İlk ler her zaman heycanlı olur. Bir sonrakilerde daha alışmış oluruz heralde :D
-
@suv2019 Senin işlem tamam herhalde, mülakat tarihlerine kadar yazmışsın :) Ben biraz komplo teorisyeniyim GC konusunda. Çeklilişten önceki eleminasyonda çoktan kenara ayırmışladır bizim dosyayı. Bişelere bakıyolar. Neye bakıyolarsa nerden kaybediyorsak Turist Vizesi bile alamadık. Var bi bokluğumuz.
-
@suv2019 Kazandığınızda nasıl hissettiniz,nasıl tepki verdiniz ?
-
@ibrahimasar Umarım çıkar abi.
-
@atakanatıl greencard uzerime dogru geliveeiyodu. Aman tanrim dedim.
-
@mutlukurt0534 Doları 6,2 den hesabetsen ben sana detaylı hesap çıkarmıştım, 1750 usd olsa 11 bin tl. O da uçak bileti dahil. Gerisine boş koy. Herkesin hesabı kendine.
-
@ibrahimasar Aynen abi zaten adamlar youtube da deli gibi anlatıyor videolarda. Adamın birinin 50000 doları var ona çıkmıyor. 7000 doları olana çıkmış. Para önemsiz. İnsanları boş yere borç harca sokmasınlar. Buda ispatım.
https://www.youtube.com/watch?v=Vu6QgDDd3Xk&t=45s -
@mutlukurt0534 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Bırakın tartışmayı yaw tartışmanız yüzünden gerçek derdi olanları göremiyorlar
sende aynı şeyi bütün foruma yazıyorsun bozuk plağın tekrarladığı gibi :) -
@suv2019 kaç kişi başvurmuştunuz siz
-
arkadaşlar akşam büyüm ihtimalle dışarda olacağım ve kontrol edemeyeceğim açıklandığında özelden bilgi verebilecek birisi var mı
-
forum şimdiden gümlemeye başladı galiba :D sürekli düşüyor :D
-
@badass forum açık olursa sohbetten yazarız
-
@badass Sakin kafayla kendin kontrol et hocam en güzeli inan bana
-
6 saatten az mı kaldı yoksa bu bir illusion mudur
-
@mutlukurt0534 vize masrafları sağlık raporları vs yaklaşık 1000USD zaten. yaklaşık 1000USD uçak biletin greencard basım ücreti ve yurt içi ulaşımlar toplamda 20000TL rahat rahat ediyor. bence daha kapsamlı araştırmalısın. Bunun dışında ben başvurmana hiçbirşey demem, benim açımdan önemli değil dediğim gibi. sonuçta sayısal oynuyorsun çıkacağı varsa binlerce kişiden 1 kişiye çıkıyor sonuçta öyle ya da böyle. Ben girdim sen neden girdin diyecek halim yok. Çıkacağı varsa çıkar, çıkmazsa da yedek planlarım var o yüzden yeter ki araştırıp gerçekçi planlar yapın, bu ülkenin başına ne gelirse araştırmamaktan, öğrenmemekten geldi.
-
@mmas bunlari konusmak icin erken. 19: 00 dan sonra ayri bi odada kazananlar zaten konusacak.
-
Wuhuuuu. Coşmuş burası. Her ne kadar çıkacağından tamamen ümitsiz olsamda takip etmek heyecanlı oluyor.
-
@hcanbyrm kazananlar için özel sadece onların girebildiği odalar mı açılıyor ?
-
@mutlukurt0534 Benimde öyle açıkcası ilk başvurum çok umutlu olmasamda eğer çıkarsa insanalr için üzülürüm çünkü yıllarca beklemiş insanlar var buralarda
-
Dün gece girmem dedim açıklanana kadar ama çekilişten çok forum insanı heyecanlandırıyor. Burada aşina olduğumuz bir kaç kişiye çıkıcak belki de o kişi siz olacaksınız ve hayatınız tamamen değişecek çok değişik güzel bir şey :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
13
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum