DV2020 bekleme odası
-
Green Card is Coming
-
Greencard is on my way...
-
Çekilişi kazanıpta tek gidecek erkek ve bayan arkadaşlar, hayrınıza burdan kaybeden tek arkadaşlarla yıldırım nikahı kıyıp yanlarında götürse. Olurmuydu öle bişey. 😅😅
-
Sağlık işlemlerini hallederken sanirim 270dolar gibi bir miktar gerekiyormuş, fakat aşı kartı yoksa her aşı içinde belirli miktar odeniyormus, bilenler varsa cevaplasin , hiç aşı kartı olmadan gidilir ise ne kadar ek aşı parası ödenir kaç tane aşı olunabilir ? Tecrübelilerden rica edelim .. başka konu başlığında varsa beni oraya yonlendirin arkadaslar
-
@oz-engineer aşı kartı olsa bile yine de aynı aşıları olanlar vardı yani kesin olmazsın diye bir şey yok aşı kartı olsa da olmasa da aynı parayı veren de var muaf olan da var ondan kafayı buna takmama gerek yok ayrıca herkesten standart para alınmıyor
-
Bende ozel sigorta var her seyi karsiliyor 270 dolar yine odemek zorundamiyim
-
@hcanbyrm DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Bende ozel sigorta var her seyi karsiliyor 270 dolar yine odemek zorundamiyim
Özel sağlık sigortası geçersiz diye biliyorum
-
@ayvalik10 aşı kartı falan değil önemli olan, sağlık kısmında toplam yaklaşık kaç dolar ödenecek onu hesaplamak :) .. her aşı kaç dolar ve kaç adet aşı gerekiyor , amacım mümkün olduğu kadar net hesap cikarabilmek
-
@sadikcagan DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@onursevgi DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
21 ekim 2018 de green card başvurusu yaptım nişanlıma ve kendime sonra bu siteye üye oldum gün sayıyodum 7 mayısa hiçbişi kalmadı herkese bol şans bana yada nişanlıma çıkarsa ilk iş nikah kıymak sonrası kolay
hoşgeldin uzun zamandır ortalarda yoktun.:)
Askerdeydim abi 😌 bitirdik geldik üstüne birde atatürk havalimanını kapadık şirket taşıması falan uzak kaldım haklısın valla buralardayım artık ama 👍
-
Arkadaşlar saat kaçta açıklanıcak tam olarak bilgisi olan varmı acaba ?
-
19:01 de sistemler acilcak
-
3.senem inşallah çıksın ingilizce para herşey hazır uncle sam bekle beni geliyorummm
-
Umarım banada çıkar. 12 saat kaldı...
-
bugün dersim yok uyumadım akşam 6 da kalkacak şekilde uyuyacağım en iyisi o
-
Haydi herkesin gönlünce olsun...
-
@sadikcagan DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
21 ekim 2018 de green card başvurusu yaptım nişanlıma ve kendime sonra bu siteye üye oldum gün sayıyodum 7 mayısa hiçbişi kalmadı herkese bol şans bana yada nişanlıma çıkarsa ilk iş nikah kıymak sonrası kolay
hoşgeldin uzun zamandır ortalarda yoktun.:)
Askerdeydim abi 😌 bitirdik geldik üstüne birde atatürk havalimanını kapadık şirket taşıması falan uzak kaldım haklısın valla buralardayım artık ama 👍
Öylemi.gözün aydın.bugünde inşallah mutlu haberi alırsın😀😀
-
günaydınlar herkese, artık son gün yarın sabah hayatımıza ya aynı şekilde devam edecek olacağız ya da her şey sonsuza kadar değişmiş olacak! bakalım kim hangi gruba girecek. herkesin hakkında hayırlısı ne ise o olsun.
-
Bu ileti silindi! -
Geçmiyor geçmiyor dedik.sonuçların açıklanmasına birşey kalmadı.belkide işten eve gittiğimizde amerika hayalleri kurmak yerine amerika planları yaparız.
-
Evet şafak batan güneş.. Şimdiden herkese hayırlı olsun... Gerçi son gelişmelerle birlikte dolar son 100 metreye hızlı girecek gibi görünüyor ama kısmet bakalım :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum