DV2019 bekleme odası
-
bu ay da mülakat tarihi için mail alamadık, temmuza kaldık sanırım, beklemeye devam. :)
-
Ben onay maili aldiktan sonra. bu ayın 3 de evrak mali tekrar aldım 1 gün sonra tekrar mailleri attım resim konusunu düşünerek sonra pazartesi ayın 6 tekrar evrak mail istendi 12 gibi tr saati ile bende sabah KCC soru sordum 3 mailde öneriniz nedir
-
@mustapha KCC evrağı istedi gönderdiniz sonra otomatik maili aldınız daha sonrada records indicate ile başlayan maili aldınız.en sonunda birdaha evrak isteme maili aldınız KCC den doğrumu?
-
@nwtzki doğru gönderdim bir daha aldım tekrar olarak 3 kez
-
records indicate mesajını almak zaten evrakların ulaştı,incelendi ve geçerli kabul edildi ,mülakat tarihi almak için bizden haber bekle gibi bir mesaj.bu yüzden sadce beklemeniz gerek diye düşünüyorum.tabi yinede sayın @crazycells in yorumunu almak lazım.
-
@tuan Teşekkürler bana da bugün geldi.Darisi mail bekleyen tüm arkadaşlara.
-
@chemforlife sizinle rakamlar ve kvv evrak tarihlerimiz yakın, ben de sizin gibi dusunuyorum. Kısmet :)
-
@nwtzki tamam inşallah
-
@nwtzki DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
records indicate mesajını almak zaten evrakların ulaştı,incelendi ve geçerli kabul edildi ,mülakat tarihi almak için bizden haber bekle gibi bir mesaj.bu yüzden sadce beklemeniz gerek diye düşünüyorum.tabi yinede sayın @crazycells in yorumunu almak lazım.
evet, dogru.
-
@atfstny DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Merhaba
KCC yi arayıp haziran ayı için mülakat tarihini alamadığımı belirttiğimde 15 Mayıs ı beklememi söylediler. Muhtemelen Ankara'dan hala takvim bekleniyor.
Evet, olabilir. Teorik olarak birkac hafta oncesinden mulakat tarihi almak yeterli. Zaten belgelerin hepsi birkac gunde toplanabilir. Haziran ayinda mulakat tarihlerinin az olmasi, Turkiye'deki durumu mu temsil ediyor, yoksa sadece forum uyelerine has mi ben de henuz anlayamadim.
Bu konuda bilgisi olan arkadaslar, bilgi paylasimina devam etsinler lutfen.
-
@crazycells records indicate mailinden sonra 2 tane daha evrak maili geldi ne yapmamı onerirsin
-
@mustapha DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@crazycells records indicate mailinden sonra 2 tane daha evrak maili geldi ne yapmamı onerirsin
sizi nasil yonlendirdilerse oyle hareket etmelisiniz. Sizin evraklariniz eksik ya da net degildi diye hatirliyorum? Tekrar gonderip bilgilendirme beklemelisiniz.
-
@cenkay bey kcc ye attığin mail formatini mesaj atma sansin var mi?malum ingilizce yazisma yapmadik hic.bende evrak maili bekliyorum
-
@crazycells ne tesadüftür ki bugün KCC den evrak isteme maili geldi :)
Bu haziran için de çağırıyoruz anlamına mı gelir.
Bu sefer bir başka soru takıldı aklıma. Birth certificate ler nüfustan alınan bir belge var. Hepimiz için onu mu alacağız. Sanırım bu belgeler kccye ulaşıp işlendikten sonra ben girip randevu tarihimi görebiliyorum ve ardından vize ücreti ve postane belirlemesi yapabiliyorum.
Çok Teşekkür ederim. -
@engineer özelden yazdim
-
sevgili forum ailesi,bende bugün kcc den evrak maili aldım, tabloya da işledim,darısı sürecin içinde bekleyen tüm arkadaşlara olmasını dilerim...
-
@cenkay tesekkurler allah yolunuzu açık etsin
-
@cnpist aynen öyle :)
-
@sharm evet dediginiz gibi yapmistim ve maili bugun aldim. yazdiklarinizi okuduktan sonra baya netlesti.
birth certificate konusunu aciklamis crazycell, anladigim kadariyla ben ve esim icin e devletten nufus kayit ornegi, cocuklar icin hastaneden yada nufustan alinan belge gecerli oluyor.
tesekkurler -
Sn. @sharm
sizden mesaj geldigini gordum fakat bulamiyorum, gorunmuyor.
bir sorum daha olacak. benim ds260 doldururken sahip oldugum pasaport ile su an mulakata gidersem beyan edecegim farkli, yenilendi. ais kaydi yaptirirken yenisini girecegim bir problem yasamam sanirim?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
7
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum