DV2020 bekleme odası
-
Son 24 saat. Artik 1 gün kaldi diyebiliriz. Merak etmeyin arkadaslar bu kalan 24 saatin ortalama 8 saatini uyuyarak gecirecegiz. 😁
-
Deneme 1-2-3
Case Number: 2020EU000001 😂 heycanlı bekleyiş devam ediyor. 23 saat 54dk ☺️ -
Yarın tam bu saatlerde forum coşacak..
-
valla çarşamba gündüz bakmayı düşünüyorum ben ..şaban ın filmindeki simit yiyişi gibi sindire sindire :D
-
@hcanbyrm DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Yarın tam bu saatlerde forum coşacak..
Simdiden costu. Umarim yarinda coşar forumda kazananların çok olması dileklerimle
-
@mbasoguz İmzanızdaki Case Number benim olmalı değişirmisiniz karışıklık olmasın ☺️😛
-
@ibrahimasar e o zman nereye taşınalım biz bak sen öyle deyince umudum kırıldı 🙂 az kaldı 1 günden az🙏🏻
-
İçimden case number olarak 15000ler geçiyor... Bakalım :)
-
@numbwalker Türkiyede Bodrum. Usa olursa bütün Amerika senin, seç beğen al. Ben Bodrumu beğenmediğimden değil bana yetmediğinden memnuniyetsizliğimi dile getirdim.
-
@ibrahimasar Bodrum yazın bitik benim için. Geçen sene kışın gitmiştik yine de çok pahalı park sorunu var. Ben Fethiye’ye taşınırım USA olmazsa 🙏🏻
-
Ya ama bir şey söyleyeyim mi? Sana çıkar kardeşim umarım 🙏🏻 @ibrahimasar
-
Son 24 saat herkese tekrar tekrar iyi şanslar dostlar güzel gönlünüzce olsun herşey
-
@toronaga böyle bir timer'ı nasıl bulabiliriz ?
-
@hcanbyrm Çoşturalım formu HACI :)
-
@numbwalker Hayırlısı be Numbwalker. Ben bu sene ümitli değilim hiç. İstemem yan cebime koy değil, gerçekten olmayacakmış gibi geliyor. Forumdaki bir kaç arkadaşın tavsiyesi üzerine imzadaki ismi lazım değil ''seçilmedi'' ibaresini kaldırdım uğursuzluk getirmesin diye. Fethiye de hakikaten çok iyi diyorlar. Yapabilirsin. İnşallah sana da Florida nasip olur.
-
Buradan green card çıkacak arkadaşlar bana çıkmassa bir yemek söylersiniz söz mü ? :D :D
-
@emir600rr @ibrahimasar sana itafen yazdım hafiften ;)
-
@emir600rr e46 da karar kırdım ben hacı. Arkadan çekiş olsun egzoz olsun. Kiyak araba. 3 bin dolara alıp 2bin daha verir komple 0 mekanikle dosettiririm. Senin 600rr ada turbo charger takariz
-
@emir600rr Forum coşmuş zaten. 2019 bekleme odasını geçmek üzere mesajlar.
-
@Emir600RR gaza dokunduğun gibi asfaltı kazıyacak şekilde bi sekil yapariz gc ciksinda xd
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum