Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2020 bekleme odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
9.9k 757 2.9m 185

  • forum son 1 haftada iyi coşmuş cenaze dolayısıyla 1 haftadır yoktum 1 haftada 100 sayfalık yazı yazılmış :D


  • @topraxxx Anladım. Bilmiyordum. Uyarı için teşekkür ederim . Bir de forumda yeniyim bu kadar zorluk . Aceba Gc kazanıp gidince tek başıma ne yapacam ki orada ? Aklıma düşüverdi :/


  • @rhonster DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    ya şimdi benim bir sorum var yaklaşık 1.5 ay önce ciddi olduğunu düşündüğüm bir ilişkiye başladım eğer ki gc çıkarsa nikah yapıp ds formuna onuda ekleyeceğim tabi ama konsoloslukta evliliğin sahte olduğuna karar verilirse ne oluyor ? gc çıkan kişinin hakkı yanıyor mu ? başka ne tür yollar izlenebilir ?

    Her anınızı fotoğraflayın. Sosyalleştiğinizi ispatlayın. Sinema yemek aile ile birlikte nişan söz vb. Watsap, facebook konuşmaları, telefon görüşme kayıtları vb. Sıkıntı olmaz. Ciddi olduktan sonra.


  • ........


  • geçen seneden beri forumun devamlı takipçisiyim başvuran herkese çıkması umuduyla yarın akşam şenlik olur inşallah forumda :)


  • Bu sene forumdanda belli oluyor, demek ki bu sene başvuran sayısı bayağı fazla ...

  • ⭐⭐⭐⭐

    @rhonster DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    ya şimdi benim bir sorum var yaklaşık 1.5 ay önce ciddi olduğunu düşündüğüm bir ilişkiye başladım eğer ki gc çıkarsa nikah yapıp ds formuna onuda ekleyeceğim tabi ama konsoloslukta evliliğin sahte olduğuna karar verilirse ne oluyor ? gc çıkan kişinin hakkı yanıyor mu ? başka ne tür yollar izlenebilir ?

    @topraxxx arkadaşımın belirttiklerini ihmal etmeyin yeter, gerçek bir ilişki olduğuna dair kanıt isteyebilirler çünkü, ki kuvvetle muhtemel bu durumlarda istiyorlar, o zaman da yazışma fotoğraf vs ne kadar döküman sunabilirseniz kârdır ve ondan sonrası sıkıntı olmaz, yeter ki gerçek bir ilişki olsun ve bunu kanıtlayabilin.


  • DV2019 Bekleme Odası bile şu anda 351. sayfaya ulaşmışken şu anda neredeyse dv2019 bekleme odasını yakalayacaz. Bu da gösteriyor ki bu sene inanılmaz başvuru sayısı var.


  • zaman ilerledikçe heyecan artıyor. ben daha önce bulunduğum eyalete gidip ilk aylarda basit işlerde çalışıp sadece anın tadını çıkarmak isterim. sonrasında gezip kalacağım eyaleti belirlemek istiyorum.


  • @gözde @tanti nerelerdesiniz?


  • ........


  • @cokomisket aynenn 😂


  • Ulan GC çıkacak çıkmasına da dolar böyle yükselmeye devam ederse 15-20 bin doları toparlamak zor olacak. Umarım kaybettikleri seçimi gasp etmezler.


  • Ben bir üniversite öğrencisiyim 12 bin doları çıksa bile nasıl toparlayacağım merak konusu ???


  • düşermi düşmezmi diye düşünmeden 10-20 neyse almak lazım sanırım...Birisi söylemişti "doların hafızası kuvvetlidir, çıktığı yeri asla unutmaz en kısa sürede gider oraya yerleşir" diye 7yi görürüz bana kalırsa çok kısa zamanda.


  • @omertug kesinlikle ben de katılıyorum.

    Uluslararası firmaların (ithalat ihracat yaptıkları için sürekli dövizle haşırneşir olan) yıl sonu tahminleri hep 7,50-8,50 arasında..

    Çok değerli ekonomi hocamız Özgür Demirtaş'ın da 1 senedir söylediği 7'nin üzerine çıkacağıydı..
    Almak için hala geç değil..


  • Son 28 saat 11 dakika


  • @heleniki buradayım canım arada bakıyorum misafir vardı biliyorsun ☺️


  • @topraxxx DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    @daydreamer sizde gücelleyin.

    Bomboş bir sayfa, çok da güncellenecek durumu yok aslında. Kısmetse yarın akşam güncelleyelim


  • @ DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    Ölen insanın ardından az da olsa insanlığı olan insan kalkıp sevinmez, ben kimseyi savunmuyorum ama biri öldü diye bayram yapıyorsun, yahu bu ne terbiyesizlik, utanmadan yazıyorsun burada o kadar kiymetliyse ülken ne işin Amerika'da

    Aslında arkadaş ölen insanın! arkasından konuşmuş olmuyor aslında bu örnekte...


Benzer Başlıklar

  • DV2027 Sohbet Odası

    Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4k
    24 Oy
    4k İleti
    206k Bakış
    A
    Brit Simon’a göre; Dv 2027 en geç Ağustos’un sonuna kadar açılacak. Yönetmeliğe göre de en geç Ağustos sonunda açılması gerekecek. Arka tarafta hazırlıkların tamamlandığını ve kısa sürede açılmasını beklediğini dile getiriyor. Bu sene gerek pasaport ve ücret şartı gerekse de başvuru döneminin çok uzun olmayacağı için başvuru sayısında düşüş öngörüyor. Anlattıklarından yarım ingilizcem ile bunları anladım.
  • 0 Oy
    3 İleti
    624 Bakış
    crazycellsC
    @Hussein su basliktan guncellemeleri ve son durumu kontrol edebilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/2163/dv2020-mulakat-deneyimleri Henuz rezerve edilen 9095 vize hakkinda bir guncelleme yok.
  • Dv2020 green card ve ssn sorunu

    Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    0 Oy
    2 İleti
    428 Bakış
    crazycellsC
    DV2020 sureciyle ilgili sorulari su konuda: https://yesilkartforum.com/forum/topic/2164/dv2020-2020-green-card-lotosu-asamalari DV2020 mulakatlariyla ilgili sorulari su konuda: https://yesilkartforum.com/forum/topic/2163/dv2020-mulakat-deneyimleri sorabilirsiniz
  • DV2021 Bekleme Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    22k
    1
    31 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    dilaradrkD
    @gungorhan merhaba ben de bu konudan dolayı aşırı tereddüt ediyorum formda şöyle bir soru var daha önceki soyadlarınız diye önceden sadece kızlık soyadım vardı şu an resmiyette iksini birden kullanıyorum . Bunun için nasıl ilerleyeceğim hk net bir cevap bulamıyorum daha önceki soyad bilgimi girdiğimde isim de girmemi istiyor fakat sadece soyadım değişti
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

19

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum