DV2020 bekleme odası
-
Arkadaş bu nedir heyecan ara sıra bir geliyor başka bir şey düşünemiyorum. Sonra birden çıkmayacak gibi geliyor hayal kırıklığı yaşıyorum. Böyle saçma sapan bir duygu durum değişikliği yaşıyorum. Benim gibi olan var mı acaba?
-
@daydreamer aynen kazanamadığım çekilişleri yazsam 1 sayfayı doldururum. O yüzden kazanamadıklarımı hiç yazmadım. :)
-
@jimano DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Zaman ne çabuk geçti..Yarın bu forumdan birilerinin tüm hayatı sonsuza kadar değişecek :dancer:
Bana göre pek çabuk geçmedi açıkça zamanda göreceli bir kavram. İnan bana zor geçti ve zor geçiyor. Fakat birilerinin hayatının sonsuza kadar değişeceği kesin umarım bunlardan biri ben olurum :) En azından 14 gün sonra doğacak oğlumun kısmeti olsun :) Başvuru yaptığımda kendisinden haberimiz bile yoktu :)
-
@daydreamer sizde gücelleyin.
-
@suv2019 imzanızı kendinize göre düzenleyin. Başkasının imzasını kopyalamış gibisiniz 😁
-
........
-
@numbwalker Yarından önceki son güneş doğdu :)
-
Bu ileti silindi! -
........
-
Geçen yıl son günler son saatler buralar hep böyle heyecan doluydu.Forum katılımcılarının neredeyse yarısı çevrimiçiydi. Saatler saniyeler sayılıyordu hayaller yazılıyordu.Yok işim hazırlar, şu şehire yerleşmeyi planlıyorum ama bakalım iş nedeniyle planlar değişecek diyenler ( ama tabii daha çekiliş sonucu belli değil ) sonra çekiliş yapıldı aaaa burada aylardır yazan hiçkimseye çıkmamış.Herkes diyor eee kime çıktı.Forumda açılan yeni başlığa bakınca hiç tanımadığımız nickler, kazananlar başlığında hiç daha önce yazmamış nickler bana çıktı yazdılar.Sonra foruma küsenler, birbirine küsenler,hayata küsenler.... oooo. dejavu oldum.bizimde geçen yıl ilk başvurumuzdu doğal olarak heyecan vardı.Bu yıl bilmiyorum yaaaa hayatımı sadece gc bağlayarak yaşamamam gerektiği olgunluğuna ulaştım galiba :) her anlamda maddi manevi hazır olan herkese çıkar inşallah.
-
mrb.şimdiden tebrikleri alabilirim arkadaşlar.Gc çıkanlardan birisi benim nasipse. birinci sırayı kaptım hemen :)
-
Bu ileti silindi! -
........
-
@riethian DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@numbwalker Yarından önceki son güneş doğdu :)
Seni mi kıracağız kardeşim ya 😂😂 dediğin gibi olsun
-
@mbasoguz DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Arkadaş bu nedir heyecan ara sıra bir geliyor başka bir şey düşünemiyorum. Sonra birden çıkmayacak gibi geliyor hayal kırıklığı yaşıyorum. Böyle saçma sapan bir duygu durum değişikliği yaşıyorum. Benim gibi olan var mı acaba?
Aynen bende öyleyim 😀 çok karışık duygular icerisindeyim. Hakkımızda hayırlısı nediyim😃
-
Bu ileti silindi! -
@captainblue DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@gokcell zıkkımın kökünü yersin inşallah, madem ülken bu kadar kıymetli ne işin var burada
Ya beyler boşverin. Vadesi dolmuş gitmiş. Allah zaten hakkı yada cezası ne ise verecek. Forumda bu şekilde birbirinizi kırmayın sizi barışa davet ediyorum.
-
........
-
@hcanbyrm nereden edindiniz bu bilgiyi acaba kesin mıdır?
-
Tebrikleri şimdiden kabul edebilirim. Yarın akşamı beklemeye ne hacet? 🥳🥳🥳
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum