DV2020 bekleme odası
-
@calibraturbo ahahahaha ne yapalım şimdi :DD
-
@emir600rr su icmekle baslayabilirsin :D
-
@calibraturbo DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
orucsuza cıkması daha anlamlı degılmı sonucta abd islamdan nefret eden bır ulkeye gıdılecek sonunda canini yidiğim
şaka gibisin valla.sen genede böyle söylemlerde bulunma boşver.
-
@hcanbyrm ahahahha
-
@gokcell kesinlikle katılıyorum. Memrise + Cambly ile başladım siz de hemen başlayın 👍🏽 @sadikcagan
-
........
-
Cambly e felan para vermek yerine chatroulette ten konumunuzu england yada usa yapin. Milletle vedava konusmaya calisin.
-
Ingılızce almanca dersı saatlık 35 tl ye verırım su işsiz arkadasınıza katkıda bulunun Ielts academic overall7.5..gOETHE b2..test DSH-2
-
@calibraturbo sen direk kanadaya gocmenlik basvurusu yapsana gidip. Niye ugrasiyon hala turkiyede. 7.5 overall zaten senin gocmenlik onay sebebin aykünmü. Kanadaya ayak basinca. Baba meraba.
-
@hcanbyrm calibraturbo un önceki mesajlarını okuyun. Çok ilginç bir geçmişi var zaten kanada, almanya, greencard ve baba ile ilgili... 👍🏻🤷♂️
-
Kaldı şurada 2 gün 😊 Kafalarda trilyonlarca soru. Hayalleri gözden geçirme, ekleme çıkarma yapma. Arada bir umutsuzluğa düşme 😂 Sonra tekrar gaza gelme vs derken bir bakmışız ki You have been randomly selected.
-
Çok heyecanlanıyorum, sanırım ilk başvurumdan dolayı
-
Vakit çok hızlı geçiyor. Çok az kaldı. Şimdiden herkese hayırlı olsun.
-
@oradaki DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Kaldı şurada 2 gün 😊 Kafalarda trilyonlarca soru. Hayalleri gözden geçirme, ekleme çıkarma yapma. Arada bir umutsuzluğa düşme 😂 Sonra tekrar gaza gelme vs derken bir bakmışız ki You have been randomly selected.
Aynen insan gel gitler yaşıyor. Gozumun önüne o ekran beliriyor bazen 😀 HAS NOT BEEN SELECTED. hayallerim bir anda tuzla buz😐
-
4-5 sayfa önce yazdım ama araba sohbeti mevzusunda araya kaynadı.
“7 Mayıs Salı akşamki Mega Millions çekilişinde büyük ikramiye 273 milyon dolar.
Kalbi temiz arkadaşlardan 1-70 arası 5 adet, 1-25 arası 1 adet sayı rica ediyorum.”Şöyle güzelinden 6 adet sayı
-
@c172 (3-7-19-33-40) - 12 :)
-
@c172 1-70 arasına 3-21-22-37-54
1-25 için de 23 😊
iletinizi okumuştum da kalbimin güzelliğinde karamsar davrandım 😂 -
@olcayist Has not been nedir? 😂 Düşünmeyin böyle şeyler. Ben kazandım da Case no 1 olmazsa diye dertleniyorum 😛
-
@oradaki senin derdin daha büyükmüş ne diyim 😂 umarim muaffak olursun😀bol şans
-
........
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum