DV2020 bekleme odası
-
@hcanbyrm 2004 2005 600rr'lara bakıyorum 2300 2500 $ cıık birşey olmaz yakarız makinalarııı hele bi çıksın sana arai kask'ta sözüm olsun amerikadan :)
-
Ahaha hadi bakalim.
-
@hcanbyrm Biyografi imzanızda DV2019 Winner diyor gönüllerin winnerımısınız yoksa ne oldu cidden ? gitmekmi nasip olmadı ?
-
@heleniki nbr canım
-
@mbasoguz Hadi bakalım kocaelinden tek başvuran sen olarak o zaman al o greencardı :)
-
Benim gibi bir amaç için insanların hayatına değer katmak için gidecek yok mu? Normalde burada girişimciyim Türkiye’de imkanlar el vermediği için sürekli önüme saçma engeller çıktığı için gitmek istiyorum Amerika’da fırsatlar çok daha fazla olduğu için istiyorum. Gözüm arabada onda bunda değil hedef doğrultusunda gideyim yeter 😕
-
@dreams_usa atarsa hür general deriz
-
@gözde DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@heleniki nbr canım
iyidir canım senden? bende simdi sana ve @tanti ye yazacaktım
-
@emir600rr DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@hcanbyrm 2004 2005 600rr'lara bakıyorum 2300 2500 $ cıık birşey olmaz yakarız makinalarııı hele bi çıksın sana arai kask'ta sözüm olsun amerikadan
bende kamyonla yapacam aynısını musluk vanası gıbı line lock yapacam veya elektrik selenoid bırtane switchin uzerıne de Tyre frier yazıcam 350 small block pushrod kırana kadar 93 lık premıum yakıtla burnout veryansın. Hıllbılly hell fuckın yeahhh.. Çıkarsa gıtmeden yemek vericem foruma
-
@heleniki DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@heleniki nbr canım
iyidir canım senden? bende simdi sana ve @tanti ye yazacaktım
nabıyonuz genşler
-
@tanti iyidir tanti.çoluk çocuğu uyuttuk geldik :)
-
@calibraturbo DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@emir600rr DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@hcanbyrm 2004 2005 600rr'lara bakıyorum 2300 2500 $ cıık birşey olmaz yakarız makinalarııı hele bi çıksın sana arai kask'ta sözüm olsun amerikadan
bende kamyonla yapacam aynısını musluk vanası gıbı line lock yapacam veya elektrik selenoid bırtane switchin uzerıne de Tyre frier yazıcam 350 small block pushrod kırana kadar 93 lık premıum yakıtla burnout veryansın. Hıllbılly hell fuckın yeahhh.. Çıkarsa gıtmeden yemek vericem foruma
@Calibraturbo şimdi bu yazdıklarının bir de Türkçe mealini alalım :)
-
Şaka maka #2# kaldı vay bee🙂
-
@heleniki @tanti yeni geldim bende bakayım dedim bizim tayfa forumda mı ☺️
-
@emir600rr kazandigimi sanmisim. Dolandirilmaktan kurtulmusum. Kazandin 900 dolar vermen gerekiyor usa department a verecegiz mulakat icin denmisti. Bende gecen sene gitmek istemedim. Vermedim. Meger verseymisim adamlar dolandiriyormus. Yani kazandigimi sanip kazanamamisim.
-
@heleniki @tanti yeni geldim bende bakayım dedim bizim tayfa forumda mı ☺️
Gidecek yerimiz mi var :)
-
@gözde bende şimdi girdim baktım siz yoktunuz yazacaktım size gelicek misiniz diye. kalbimiz birmiş her zamanki gibi :)
-
@olcayist DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Şaka maka #2# kaldı vay bee🙂
Evet ''2'' şaka, gerçekse ''3''. (Teker teker gelin :blush: )
-
@hcanbyrm hadi canım dolandırılmaktan kurtulma hakikatten her işde bir hayır var belki bu sene hakikatten dolandırılmadan gidersiniz :sunglasses:
-
arka frenlere musluk yapıp iptal ederek lastık yakmak. Subab ıtıcılerını egene kadar
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum