DV2020 bekleme odası
-
Herkesin gönlüne göre olsun , ins :) .. bu yolla Amerikaya giden sınıf arkadasımın bebegi oldu bugün . Hersey nasip bu yüzden herseyi kafaya takmaya gerek yok .. en ufak sıkıntı hissetmiyorum , çıkmazsa benim işim seneye kalır bu kadar basit
-
@tanti bir önceki sayfada paylaşıldı sayın @tanti .
-
Bu sene Greencard çıkıp benle Dallas'a gelecek kim varsa 7 mayıs akşamı bana yazsın ona söz Dunkin Donuts'dan kahve ısmarlayacağım 😁Bu zamanları hatırlarız
-
@topraxxx DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@dreams_usa büyük gün geldi çattı dicem 🙇♂️😅
E o da bir gün işte müdür :) Ben yine de 3 diyeyim şuna, sonra pazartesi geldiğinde aval aval bakmayayım etrafa :)
-
@calibraturbo hayır mühendislik okuyorum ama otomotiv sektöründe bulunmak isterim :)
-
@dreams_usa deme bence topa tutarlar bak... Umutlarıyla oynanma insanların. Benden söylemesi 🤣 ogün tam gün değil. Dolayısı ile sayılmaz...
-
@dreams_usa deme bence topa tutarlar bak... Umutlarıyla oynanma insanların. Benden söylemesi 🤣 ogün tam gün değil. Dolayısı ile sayılmaz...
Hayati tehlike söz konusu diyorsun :) Ama o gün de en uzun gün olacak. (Gardımı alıp kurdun cümleyi :blush: )
-
Bende stres yok valla. Olanlar düşünsün... 🤷♂️
-
@brkgrms bukadar moda girmişssiniz inşallah size çıkar. kiminin parası kiminin duası 😊
-
@bahakaba En azından bana çıkmasa bile hedefi olan, planını yapmış tüm içten isteyenlere çıkar umarım herkesin gönlünce olsun 🙂
-
Öylesine başvurmuştum ciddi ciddi gitmeye niyetim yoktu diyenlere değil de forumlarda hayal kuran saat sayan bizlere çıkar inşallah.
-
@chromium Evet en büyük isteğim bu 🙏
-
Her saat benim gibi manyak varmı diye yesil kart foruma bakmaktayım heyecandan karnıma ağrılar giriyor bi yandanda %1.5 şanslık bir şeye umut vermemek geliyor vallahi ne yapacağımı bilmiyorum ama evde dört dönüyorum orası kesin :D
-
Şimdi de gerçekler...
Aslında bu forum da ki herkes birbirinin rakibi sayılır değil mi?
Alçak gönüllülük yapmayın.
Herkes bir karşısında ki kişiye, forum arkadaşına çıkmasını istiyor değil mi? Ne kadar garip...
Oysa ben bana çıkmasını istiyorum... Eski bizans filmlerini düşünün. Bir yolcu hanında tahta masaya oturmuş, önümde testi içinde ayran (bip sansür) Elimde kızarmış kuzu budu...
Hunharca ellerimle tutup dişlerimle parçalarken diğer taraftan hain hainn kahkahalar atarken hayal edin beni.... Niahaha niiiiiiaaahahaha...
😅🤣🙄🤔🤦♂️😁😎Yapcak bişey yok her koyun kendi bacağından asılır 🤣
-
@emir600rr DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Her saat benim gibi manyak varmı diye yesil kart foruma bakmaktayım heyecandan karnıma ağrılar giriyor bi yandanda %1.5 şanslık bir şeye umut vermemek geliyor vallahi ne yapacağımı bilmiyorum ama evde dört dönüyorum orası kesin :D
Doluuuu. Yanlız değilsiniz merak etmeyin 👍🏻😁
-
Şimdi de gerçekler...
Herkes bir karşısında ki kişiye, forum arkadaşına çıkmasını istiyor değil mi? Ne kadar garip...
Oysa ben bana çıkmasını istiyorum... Eski bizans filmlerini düşünün. Bir yolcu hanında tahta masaya oturmuş, önümde testi içinde ayran (bip sansür) Elimde kızarmış kuzu budu...
Hunharca ellerimle tutup dişlerimle parçalarken diğer taraftan hain hainn kahkahalar atarken hayal edin beni.... Niahaha niiiiiiaaahahaha...
Sen hain Kostok biz Altar'ın oğlu Tarkan :O)
-
7 mayısı saymayıp bırgun eksık soyluyodum gecen haftalarda benı lınc edeceklerdı Xd
-
@calibraturbo artık işte o sayıma alıştılar... Bu saatten sonra normal sayıma geçersek ısırırlar bizi... 😎
-
@tanti DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Şimdi de gerçekler...
Sen hain Kostok biz Altar'ın oğlu Tarkan :O)
Ben o tarkan (Kartal Tibet) olacağıma, ''atıl'' dediği kurt olmayı tercih ederim :) O nasıl bi tipti tarkan :)
-
@calibraturbo vallahi ederler korkmak lazım ben ne yazarsam 2 kere düşünüyorum baksana adama düşmanım gibi :smile:
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum