Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @ayvalik10 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    @jesus-christ 3 kişiye çıktı forumdan geçen sene çıkanları saymıştım biri @Kartal hatta ismi aklımda kalan

    Orco34 var sanırım.


  • Arkadaşlar herkez kendisine yakışanı yaparmış😊boşverin. youtube dan bende bilgi ve merakımı gidermek adına çok video izledim amerika hakkinda hicbirini begenmedim. Çünkü ya asil merak edilen konuları değilde. gereksiz birsürü bilgi veriyorlar. Çok gereksiz uzatmalar geyikler. Zaman kaybı çoğu. Netice olarak 2 dakkada izliyipte öğrenilecek şeyi 20 dk izletmeye çalışıyorlar marifet gibi. #5# iyi geceler herkeze.


  • Bu ileti silindi!

  • @volkanu DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    @labrador DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    Ohooo arkadaşlar siz daha soğumamışsınız.Buyrun efenim,Amerika'ya kapağı attığın da bile öyle bir zaman geliyor ki yine de kimsenin sizi 'Oooo Amerika'ya gitmiş,kurtardı kendini,şimdi orada daha çok kendini geliştirme fırsatı var.' diye takdir etmesiyle anında 'Bu takdir çok fazla oldu,Amerika'yı değerlendirebilene Amerika güzel.Kendini kıyıda ki köşede ki Barlarda,Gece kluplerinde milletin önüne içki koyarken değil de daha farklı alanlarda ve aktivitelerde geliştirse ona çıkan büyük şansın meyvesini alır.' demesi bir oluyor.


    Ege Fitness'a hiç girmiyorum bile.Özete baktığınız da kafası çalışmayan adamın(adamların) kasları çalışıyor.Çünkü adamların kafa basmıyor.'TR’deki Ekonomik KRİZe ÇÖZÜM; ZENGİN Olmak.?' böyle saçma bir video adı olur mu ya ? Sen Ekonomist misin Borsacı mısın ? Sen bu işin eğitimini aldın mı ? Sen mi kurtaracaksın Türkiye'yi ? Sen mi Ekonomik Krizi bitireceksin Türkiye'de ? Sen anca kusura bakmayın ama kendi Kıçını kurtarmışsın bu ülkeden,gelmiş 80 milyona ders vermeye çalışıyorsun...Delirmemek elde değil.Amerika'ya gidiyorsun,uzun süre yaşıyorsun ve Tanrı aşkına,lütfen İngilizceyi doğru düzgün konuşun,lütfen,rica ediyorum sizden ,bakın hala videolarınız da görüyorum,Dümdüz ot gibi ingilizce konuşuyorsunuz,ne bir dil yuvarlaması,ne bazı kelimelerde başlarda ya da sonlarda hece ve ya harf düşmeleri,yutmaları,en azından az bişey Amerikan aksanı yapın ya,bildiğiniz burada ki ortaokul da nasıl öğrenciler tarzanca konuşur çat pat ingilizceyi,Adam yıllardır yaşıyor ama en son ingilizceyi burada ki ortaokuldan öğrenmiş gitmiş gibi ! ....

    Sanırım videoyu izlemeden yorum yapmışsın. "gece klüplerinde milletin önüne içki koyacağına" demişsin ama çocuk müzik klibi çekmek için gittiğini söylüyor videoda. Anlaştığı müzisyenin istediği tarzda klip çekmesi gayet normal bence..

    Ayrıca kişiyi ve yaptıklarını beğenmiyor olabilirsin ama üstel bir şekilde konuştuğu yabancı dil seviyesini eleştirmen pek yakışık almamış bence..

    İmzanda yazmaya çalıştıklarınla da tezata düşmüşsün sanki ne dersin..

    Son derece yapıcı ve nazik bir eleştiri yapmıştınız ama olmadı. Hiç polemiğe girmeyin boşverin desem işe yarar mı acaba? Hatta bir de lütfen filan desem 🙂 Hazır tam da yeni yeni bu tip agresif çıkışlardan kurtulmuşken


  • Bu ileti silindi!

  • @labrador önce okuduğumuzu anlamaya çalışalım.
    "üstel bir şekilde, konuştuğu yabancı dili eleştirmen" demek; senin eleştirinin üstel olduğunu düşünüyorum demek. Çocuğun konuştuğu dili değil.

    Karşındakinin kim olduğunu ne yaptığını, ne işle uğraştığını bilmeden de böyle atıp tutmanı gençliğine ve toyluğuna veriyorum. Bildiğin tüm kısaltmaları kullanmışsın ama sen giderken ben dönüyordum..


  • @olcayist DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    Arkadaşlar herkez kendisine yakışanı yaparmış😊boşverin. youtube dan bende bilgi ve merakımı gidermek adına çok video izledim amerika hakkinda hicbirini begenmedim. Çünkü ya asil merak edilen konuları değilde. gereksiz birsürü bilgi veriyorlar. Çok gereksiz uzatmalar geyikler. Zaman kaybı çoğu. Netice olarak 2 dakkada izliyipte öğrenilecek şeyi 20 dk izletmeye çalışıyorlar marifet gibi. #5# iyi geceler herkeze.

    İçerik üretmedeki mantalite takipçi sayısıyla birlikte değişebiliyor. Her gün bir video yükleme zorunluluğu hissedip bazen saçmalayabiliyorlar. Ama onların kanalı onların kararı bir şey diyemeyiz. 🙂


  • Bu ileti silindi!

  • 😞 denedim en azından


  • @labrador DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    @volkanu Al sana 3 madde :
    -Bu videoyu ilk yüklediğin de izlemiştim ve sonradan videoyu değiştirip tekrar yükledi yani sahneleri kesti.
    -'Üstel bir şekilde konuştuğu yabancı dil seviyesi' derken ? Ya sen sağırsın,ya da Anti olmaya çalıştığın için konu arayışındasın.İngilizce öğretmenliği okuyan sen misin ben miyim ? ve bunların dersini hem Kanada'da hem burada aldım ben.Eee tabi sizin için yeter ki iyi kötü kendini açıklasın,derdini anlatsın yeter.Ben bu işi ciddiye aldığım için Akademik olarak eleştirebilirim 🙂
    -İmzamda yazdıklarımı anlayabildiysen,ne mutlu sana 🙂 GC çıkarsa sana ve Amerika'da sokakta yürüdüğün de özellikle genç grupların bulunduğu yerlerde ve ya mekanlarda bulunduğun da anlarsın tezatlığı.Bak ne diyeceğim git kendine sosyal medyadan İnstagramın varsa İnstagram ya da Facebook ya da Tinder bile iş görür 50 tl ver Amerikadan birilerini bul,bi başla bakalım yazışmaya 🙂 Good Luck !

    Üslubunuz rahatsızlık veriyor..


  • Bu ileti silindi!

  • @labrador kusura bakma "üstel" kelimesinin, kullanılan lisan seviyesini tanımlayan bir sıfat olamayacağını anlarsın sanmıştım..

    Ben sana o tarz bir dilekte bulunmam ama beklediğini bulamayacaksın.
    Sen umarım tüm hayallerine kavuşursun güzel kardeşim.

    İyi akşamlar..


  • Bu ileti silindi!

  • Neden çarşı pazar karıştı ki şimdi? Adam videolar çekiyor ve beğenimize sunuyor. Beğenip beğenmemek, eleştirmek bizlerin şahsi kanaati. Birimizin beğenmediğini diğerimiz beğeniyor olabilir, bu gayet doğal. Lakin, birbirimizi eleştirmek niye? Zira burada kimse kendi şahsi görüşünü beğeniye sunmuyor, sadece fikir beyan ediyoruz.
    Az önce ben de bir youtuber'a ait video paylaştım ve şahsi fikrimi belirttim. Akabinde bir başka arkadaşımız da bana tezat olan fikrini belirtti, saygıyla karşıladım. Ne yapacaz şimdi, kendini beğeniye sunmuş bir youtuber için tartışacak mıyız? Elbette hayır!
    Gereksiz yere bir birimizi kırmayalım arkadaşlar, hepi topu 6 gün sonra yeterince kırılacaz zaten.


  • @dreams_usa kesinlikle beğenmek veya beğenmemek kişinin kendi kararı ve buna sonuna kadar saygım var. İlk mesajıma bakabilirsiniz.

    Ancak bir insanın yabancı dil yeteneğinin bu şekilde eleştirilmesi beni rahatsız etti. Bu durum beğenme/beğenmeme olayının biraz ötesine geçiyor bence..


  • @volkanu DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    @dreams_usa kesinlikle beğenmek veya beğenmemek kişinin kendi kararı ve buna sonuna kadar saygım var. İlk mesajıma bakabilirsiniz.

    Ancak bir insanın yabancı dil yeteneğinin bu şekilde eleştirilmesi beni rahatsız etti. Bu durum beğenme/beğenmeme olayının biraz ötesine geçiyor bence..

    Seni eleştirmemiş ki sayın @VolkanU . Aksini düşünüyorsan bunu karşındaki ne tepki vererek değil de, biraz daha uygun bir dille belirte bilirdin sanki. Mesela, ''ben aynı fikirde değilim, bence aksanı gayet iyi'' yahut, ''zamanla daha da gelişecektir, bakalım biz ne yapacağız'' gibi.
    Yanlış anlaşılma olmasın, maksadım kimseye akıl vermek değil, zira haddime değil. Sadece burada birbirimizi incitmeden fikirlerimizi beyan edebileceğimizi belirtmek istiyorum. Umarım yanlış anlaşılmamışımdır.
    Benim de tartışmalarım oldu burada. Hatta 8 sayfa karşılıklı atışmalarımız sürdü. Karşıt siyasi görüşe sahip iki insandık. Lakin buna rağmen birbirimizi kırmadık, incitmedik.


  • Sayın @dreams_usa benim üslubumun kötü, genç arkadaşın videoyu paylaştığı mesajındaki üslubunun uygun olduğunu düşünüyorsanız diyecek bir sözüm yok 🙂

    Edit: Konuya ilişkin yazdığım ilk mesajı da tekrar okudum. Verdiğim bir "tepki" de yok. Gayet düzgün olduğunu düşündüğüm bir lisanla yanlış gördüklerimi yazmışım..


  • Bu ileti silindi!

  • Kreşlerde yaş sınıflarına göre gruplama yapıyorlar, forumlarda da öyle olsa keşke


  • @volkanu DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    Sayın @dreams_usa benim üslubumun kötü, genç arkadaşın videoyu paylaştığı mesajındaki üslubunun uygun olduğunu düşünüyorsanız diyecek bir sözüm yok 🙂

    Edit: Konuya ilişkin yazdığım ilk mesajı da tekrar okudum. Verdiğim bir "tepki" de yok. Gayet düzgün olduğunu düşündüğüm bir lisanla yanlış gördüklerimi yazmışım..

    Bakın, ben o kötü, sen iyi demedim. Sadece kendini beğeniye sunmuş ve haliyle eleştirilere açık bir youtuber için birbirinizi incitmeyin dedim. Yoksa ne sizi tanırım @VolkanU ne de @Labrador 'u. Kırmayın birbirinizi da, kırmayın. Hepsi bu.
    İnşallah ikiniz de kazanır gidersiniz de orada bir birinize ihtiyacınız olur 🙂 Biz de orada oluruz ve buna tanık oluruz 😉


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

181
Çevrimiçi

41.2k
Kullanıcı

4.4k
Konu

427.6k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum