DV2019 bekleme odası
-
Gençler mail geldi bize. 20 Haziran hayırlısı ile.
-
Gene hüsran gelmedi
ilginç -
@nakalakev Bize de 24 hazirana mülakat tarihi geldi az önce:)
-
@grkmtpc size nisan ayında 2. Defa evraklarınız tamamlandı maili gelmişti sanirim? Kcc yi arayip sorduğunuzda temmuz ayina mulakat tarihi alirsiniz demişlerdi. Sizin adiniza cok sevindim. Bize henuz mail gelmedi. Bende 2. Kez onay maili alan kisilerdenim.
-
Arkadaslar excel çizelgesini güncellemeyi unutmayın lütfen!
-
su konudan devam etmelisiniz arkadaslar:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/525/dv2019-mulakat-deneyimleri -
Mülakat maili yine gelmedi malesef.
-
@nakalakev sıranız kaçtı acaba?
-
19xxx malesef gelmedi mail bizede
-
ben de haziran için mülakat alamadım.
-
@cisilhayat sizinle numaramız aynı.bizede gelmedi
-
19xxx malesef yok yine

-
@mustapha anlamsız bir şekilde mulakat tarihi alamadık. Umarim temmuz ayina alabiliriz.
-
@cisilhayat DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@mustapha anlamsız bir şekilde mulakat tarihi alamadık. Umarim temmuz ayina alabiliriz.
Umarım ters giden birşey yok herhalde
-
Acaba mail atsakmi neden böyle geç kaldi anlamış değilim fikriniz nedir
-
@mustapha Bizim de numaramız 19XXX ds260 formumuzu süreci biraz geciktirmek için kasım ayında doldurmuştuk. Mart’ta belgelerimiz istendi. 12 mart ve 24 nisanda iki kez onay maili aldık. Maalesef haziran randevusu alamadık.Temmuz için umutluyuz

-
@mustapha bence bu hafta icerisinde haziran ayi icin bizede mail gelicek oyle olmasi gerekiyor
-
@yasss7 gün 1 den sonra verdiğini duymadım ama olabilirmi
-
@frozen aynısı başıma geldi sizinle aynı sıra durum mail durumu
-
Benim de 16XXX numaram şubat ayında evrak maili geldi mart başında evrakları gönderdim 12 mart ve 24 nisanda 2 kez onay maili geldi ve mülakat yok haziran ayına:) bence greencard başvuru kriterlerine çelik gibi sinir olması da eklenmeli zira baya sinir bozucu bir süreç olabiliyormuş:)))
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
9
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum