Greencard Kazanan Azərbaycanlılar
-
Yaxşıki indiden düşmüşem üstüne 2 gündü tapa bilmirler özleri de bilmir heçne. Gah deyirler qrupu sehv deyirsen gah deyirler rus sektorunda oxumusan zad) dehşetdiler. Sende neçe güne tapmışdılar?
-
Salamlar.Hamiya ugurlar
-
@kamran1993 he indi gördüm
-
@kamran1993 inan ki, o, 100 % narxozun baksovetdəki arxiv şöbəsindədir. Məndə 3-4 günə tapmışdılar.
-
@gunay-eliyeva whatsapp nomrami yazdim siza inboxda
-
@hesen sizi bu qrupa əlavə etmək yadımnan çıxmışdı. siz də öz suallarınızı və bilgilərinizi burada paylaşa bilərsiniz.
-
Tapıldı atestat evde imiş 🤦♂️
-
@kamran1993 gözün aydın 😎
-
@azeusa Salam sevindim bu qrupu açmağınıza ən böyük case diyəsən məndədi 32xxx
-
Vatsap qrup olsaydı hamı yazışardı məsləhətləşərdi
-
Usaglar melumatmda dayisiklik olmalidir indi dayisim ya interwuda?
-
@Gunay-Eliyeva baxır deyişiklik hamsı mövzudadır. Vacib deyişiklikdirse indiden etmeyiniz meslehetdir. Çox da ehemiyyetli deyilse intervuya da saxlaya bilersiniz
-
atamin dogum ayi ve is yermin adi duz tercume olunmayib
-
@gunay-eliyeva məncə atanızın doğum tarixinə görə dəyişdirməyə o qədər də ehtiyac yoxdur. Ancaq iş yerinizin tərcüməsində səhvlik çoxdursa onda dəyişdirin mütləq . @crazycells sizin fikriniz də maraqlıdı bizə
-
@gunay-eliyeva bu tur degisiklikler sizin dosyaniz icin cok da onemli olmayan degisiklikler. O nedenle telaslanmaniza gerek yok.
Formda degisiklik yapmak istiyorsaniz, eger mulakat tarihiniz aciklanmadiysa KCC'ye email atarak; eger mulakat tarihiniz aciklandiysa ilgili konsolosluga email atarak formunuzu actirabilirsiniz. Eger mulakat gunune kadar degisiklikleri yapamazsaniz, mulakat gunu konsoloslukta bilgileri degistirmek istediginizi de soyleyebilirsiniz.
-
uşaqlar tutaq ki, sənədlər filan hər şey hazır gettik Tiflisə konsolluğa və vizamız təsdiq olundu. Pasportumuzu necə əldə edirik? Axı Gürcüstanı pasportsuz necə tərk edə bilərik? Tutaq ki, pasportu əvəz edən sənəd də verildi, Yaxşı bəs hansı saytda hansı formada biz poçt adresini göstərməliyik ki, sonra pasport və digər sənədləri ora göndərsinlər?
-
@kamran1993 Kamran biz Azərbaycanlılarda elə olmuyacaq. Türkiyədəki görüşdə olur elə, əvvəl PTT ünvanı bildirirlər. Tiflisdə isə fərqli olur bir az. Bizim İnşallah viza almağınız təsdiqlənərsə , 1 gündən sonra yenidən Tiflisdəki konsulluğa gedib pasportlarımızı təhvil alacağıq.
-
@azeusa meni de fikir goturub ki nece olacaq) sayta da girdim orda greencard ucun poct adresi secmek yox idi Azerbaycanda) texmini ele bildim bele olacaq)) Tesekkur)
-
@kamran1993 yox . narahat olma qaqa )
-
Salam. Ushaglar ne xeber? Nece vaxt idi greencard.by sehifesinde oxuyuram, bu gun bildim ki, bele forumda var.
Nomrem 27***, cox narahatam, amma umudumu Allahdan kesmirem.
In sha allah haminiz sevinersiz
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum