Mahkeme bilgileri ve surecleri su basliklarda paylasildigindan, bu konuda yeni baslik acmamiza gerek yok:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2163/dv2020-mulakat-deneyimleri
Zaten bu basliklarin su anki tek amaci devam eden DV2020 davasi...
kasımda trump gidici, texas ı bile kazanamaz , durum vahim onlar için
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz.
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler..
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen...
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize.
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyızYorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
o kadar gün geçti 8 mi bitmeyecek
çıktı zaten ama resmileşmesi için beklemek zorundayız
@omertug DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
o kadar gün geçti 8 mi bitmeyecek
çıktı zaten ama resmileşmesi için beklemek zorundayız
Önemli olan kime çıktığı
8 gün sorun değil.Çıksa beklemeye razıyım.korku senelerce beklemek.

........
@sadikcagan Ben 19.30 gibi bakabilmiştim sonuca geçen yıl.
@2020dvwinner DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@sadikcagan Ben 19.30 gibi bakabilmiştim sonuca geçen yıl.
Bende geçen sene işten eve gittiğimde 8-8:30 gibi bakmıştım.heyecan ile.çıkacakmış gibi gelmişti bana.ama baktığımda ne yazıkki hüsran.bu sefer bakalım.bir yandan heyecan var biran önce bakayım diyorum.bir yandan da kolay kolay çıkmıyor.biraz kendimi hazırlayıp bir kaç gün sonra bakayım diyorum
️
️
️
@labrador DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@rüzgar Biraz mı...3 gün öncesine kadar hiç heyecan yoktu adam akıllı,3 gündür ne olduysa uyuyamıyorum.Sabah oldu ama ben daha 5 dakika gözümü kapatmadım.Ne oluyor bana yaaaaa
Aslına bakarsanız durumum aynı bu zamana kadar sorun yoktu şuan muazzam bir stres sabırsızlık heyecan herhalde bu hafta geçmeyecek uykusuz günlere merhaba 
@sadikcagan DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@rüzgar DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Sevgili arkadaşlar nasılsınız heyecan var mı.. Neler yapıyosunuz..
Ben biraz heyecan yaptım sanırım geçmiyor günler geçmiyor..Heyecan olmaz mı.4 gözle bekliyorum sonuçları
.umarım 7 mayıs akşamı bakabilirim.sanırım bakabilmek için 10 unu falan bekleyeceğim.kalbim çıkmazsa iyi
.çıkmazsa seneye gene çıkmaz ise öbür seneye.umarım beklemekle geçmez ömrümüz.
Umarım isteyen herkese bu sene çıkar hep beraber gideriz arkadaşlar denemeye devam edeceğim ama bu sene gönlüm çıkmasından yana bu stresi bir daha yaşamayı istemiyorum açıkçası. 
Bu sene olacak arkadaşlar hep birlikte güzel günlere mutlu günlere yelken açacağız.
Vazgeçmemek, yapabilmenin yüzde 95’idir. D.J.SCHAWARTZ
Geçen sene ki aynı ben, üstelik geçen sene Nisan-Mayıs ayında çalışmıyordum gece saat 4 oluyordu halen forumdaydım. Zaman geçmiyordu içim kıpır kıpırdı
Olasılığın %1 ve 2. başvurum olmasından mütevellit bu sene aynı heyecan yok aklıma geldikçe giriyorum foruma.
@labrador DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@rüzgar Biraz mı...3 gün öncesine kadar hiç heyecan yoktu adam akıllı,3 gündür ne olduysa uyuyamıyorum.Sabah oldu ama ben daha 5 dakika gözümü kapatmadım.Ne oluyor bana yaaaaa
@labrador Hiç belli olmaz üzmeyin kendinizi umarım hep beraber gideriz.. Sizinde güzel haberlerinizi dört gözle bekliyor olacağım . 
Ben ilk başvurumu 1999 yılında mektup usulü yapmıştım lise 1 e yeni başlamıştım.sonra 2008 de ve 2009 de bekar olarak yaptım aracı kurum aracılığı ile
2017 de kendim yaptım evli olarak ayrı ayrı eşim ve kendi adıma çıkmadı 2018 de takrar eşim ve kendi adıma ayrı ayrı yaptım inşallah bu sefer çıkar.heyecan ile bekliyorum.1 mayıs doğum günüm 34 yaşına giriyorum.18 mayıs oğlumun doğum günü 2 yaşına giriyor.ikimizin doğum gününün tam ortasında.inşallah bize çıkarda doğum günü hediyesi olur.
Sayın @rüzgar Heycan var stres var son günlerde forumda sadece yorum yapmadan başkılları okumaya gayret gösteriyorum tüm dv 2020 bekliyen arkadaşların hakkında hayırlısını dilerim çıkarsa harika çıkmasada dv 2021 e devam bol şans herkese
@numbwalker ah o evren yok mu o evren, boynu altında kalsın. Bize gelince işten kaytarıyor.
Cüneyt Özdemir'in işsizlik videosunda mail ile gelen bir kısa kıta açıklıyor sanki her şeyi..
Şimdi tekrar ne yapsam dedirtme bana yarabbi
taşınacak suyu göster, kırılacak odunu
kaldı bu silinmez yaşamak suçu üzerimde
bileyim hangi suyun sakasıyım ya rabbelalemin
tütmesi gereken ocak nerde?
İsmet Özel - Münacaat
@sadikcagan Bende açıkçası çok umutlanmak istemiyorum ama o an diyorum ki: ama birilerine çıkıyor sonuçta
neden ben olmayayım?
Günler yaklaştıkça konu hararetlenmiş
daha önce 1 belki 2 sayfa geriden geliyordum şimdi 10 sayfa 10 sayfa atıyor.
7-8 gün birşey kalmış, hakkımızda hayırlısı olsun 
@2020dvwinner DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@sadikcagan Bende açıkçası çok umutlanmak istemiyorum ama o an diyorum ki: ama birilerine çıkıyor sonuçta
neden ben olmayayım?
Haklısın geçen sene 4900 küsür kişiye çıkmış neden içlerinden birisi biz olmayalım diyorum ama bakacağız kısmet
offfff heyecan tavan. rabbim hepimizn dileğini kabul etsin inşallah. Kızım 10 yaşında ne hissediyorsun sen annecim diyorum çıkacak gibi geliyo ama soyleyemiyorum anne korkuyorum diyo
benim olmasa bile evladımın duası kabul olur inşallah.. Olmayan şeyler için üzüldüm hep dediler ki daha iyisi gelecektir bekle olmuyorsa daha iyisi olacak diye.. eh bakalım ... sağlığımız yerinde olsun da gerisi gelecek... GELSİN LÜTFEN...
Bakamam ben 7 mayısta diyen arkadaşlar şöyle düşünün, tamam kazanamadık diyelim...
Biran önce üzülüp hemen kendimizi toparlayalım ve yeniden bu güzel umudu yaşamaya bir dahaki çekiliş için umutları yeşertmeye hemen devam edelim. Bu umutlu bekleyiş sırasında daha önce hiç olmadığımız kadar mutlu, umutlu olmadık mı? Kendimize çıkmış gibi sevinmedikmi? Sevindik hayal kurduk, çıkacağını hissettik ve bu umut bizim yardımcımız oldu bir çok şeyde. Oyüzden yeni bir sayfa, yeni bir çekiliş yeni bir umut demek. Umut bizlerin besini ekmeği.... Oyüzden koyverin rahvan gitsin.... Güzel günler bizi bekliyor inşallah.... Stres yok.... 

bi arkadaşın yorumu çok hoşuma gitmişti.önümüzde 7 mayıs günü 2 sonuç var..gc olumlu veya olumsuz sonuçlanacak dimi..o zaman çıkma şansı yüzde 50 yani doğru orantı
o tarihe kadar pollyanna cılık oynamakta bi sakınca yok 
@topraxxx DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Bakamam ben 7 mayısta diyen arkadaşlar şöyle düşünün, tamam kazanamadık diyelim...
Biran önce üzülüp hemen kendimizi toparlayalım ve yeniden bu güzel umudu yaşamaya bir dahaki çekiliş için umutları yeşertmeye hemen devam edelim. Bu umutlu bekleyiş sırasında daha önce hiç olmadığımız kadar mutlu, umutlu olmadık mı? Kendimize çıkmış gibi sevinmedikmi? Sevindik hayal kurduk, çıkacağını hissettik ve bu umut bizim yardımcımız oldu bir çok şeyde. Oyüzden yeni bir sayfa, yeni bir çekiliş yeni bir umut demek. Umut bizlerin besini ekmeği.... Oyüzden koyverin rahvan gitsin.... Güzel günler bizi bekliyor inşallah.... Stres yok....
Yok @toprak bakamayacam ben müdür. O heyecanı 2 - 3 gün daha fazladan yaşamak en iyisi. Çıkmadığında heyecan ve umutla bekleyecek bir şey kalmıyor. Başvuru tarihi bekleyecem sadece.
Hem o meyanda burada ki yorumları okumak, kazananların mutluluğuna şahit olmak daha keyifli 
Sana çıkarsa düşünemiyorum farumun halini, düdükler, zurnalar, bayraklar bi dünya emaoji ile dolurursun burayı
İnşallah çıksın müdür, biz de sevinelim seninle