@tolgasatir merhaba bende 2 yıl önce soy ismimi değiştirdim o zamanlar yeni bir madde geldi e devletten hemen değiştirebildik bu sene talihli seçildim ds 260 formumu yeni soy ismime göre doldurdum kimliğim ve ehliyetimi yenilettim ama pasaportum yeniletmemiştim kullanmadığım için 10 yıllıktı ds 260 formunu doldururken pasaport numaramıda girdim şimdi pasaportumu yeni soy ismim yazması için değiştireceğim mecbur peki bu bana mülakatta sıkıntı yaşatırmı veya pasaport yenilettiğim zaman pasaport numaram değişmiyorsa bir problem olacağını zannetmiyorum kendimce yardımcı olabilecek varmı?
-
@SUAT-GUNAY bu devirde halen bunlara inanan varsa ne diyelim 🙂 $2500 ödediği GC çekilişini kazanır umarım
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2020 bekleme odası
-
@tanti aynı foto ile iki yıl üstü üste başvuru yapmak elenme sebebi sisteme göre kazanamaz ama kazansa bile sistemsel bir hata yüzünden mülakata kontrol edilir ve diskalifiye olur bu durum farklı bahsettiklerinizden
-
Son #8. Bugünü saymıyorum. Umarım benim gibi uzun süredir tek tek gün sayanlara çıkar öncelikli olarak

-
@lordbolton DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@tanti aynı foto ile iki yıl üstü üste başvuru yapmak elenme sebebi sisteme göre kazanamaz ama kazansa bile sistemsel bir hata yüzünden mülakata kontrol edilir ve diskalifiye olur bu durum farklı bahsettiklerinizden
Onu diyorum işte sistemden geçiyorsan mülakatta fotoğraf kontrolü olduğundan emin değiliz. Eğer sistem hata yapmış olabilir bir de biz bakalım demiyorlarsa ki bunu da duymadık.Neyse hayırlısı

-
Valla aklımda kaldığı kadarıyla benzer bir soruda sayın @crazycells çok önemli değil demişti sanırım. Ama aynı fotoğrafı kullanma konusumuydu, biraz saç kısmı kesik gibiydi mi onu anımsayamadım. Sadece gözlük, şapka, kesin elenme sebebi, saç sakal dağınıklığı, kravat zorunluluğu yok bildiğim kadarıyla
-
Bu ileti silindi! -
Ramazanın 2 inci günü iftarı mı bekleyecez, sonuçların açıklanmasını mı?
İftar saat 20:15 de, sonuçlar 19:00 da. Vakit geçmeyecek cidden, ikisi bir arada, bekle bekleyebilirsen. Sabra bak, sınava bak 
-
Bu ileti silindi! -
@labrador çok güzel dilekler çok teşekkür ederim kendi adıma . Kısmet olursa neden olmasın. En beğendiğim tarafı ise İstanbul'da görüşüp hepimizin kendi eyaletlerine ayrılması. Ne güzel olur du değil mi?
-
@dreams_usa DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
İftar saat 20:15 de, sonuçlar 19:00 da. Vakit geçmeyecek cidden, ikisi bir arada, bekle bekleyebilirsen. Sabra bak, sınava bak 
Dostum 21:00-22:00 gibi anca girebilirsin sisteme inanılmaz kilitleniyor, izdiham ve ezilme tehlikesi beraberinde olacak

-
@labrador DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
amca iyiymiş yalnız,elime kazma kürek alıp dağa taşa vurasım geldi

-
has not been selected görünce biz https://www.instagram.com/p/BkcctsKhkz0/?utm_source=ig_web_copy_link
-
Ekimde başvuru yaptığımdan beri 4 gözle sonuçların açıklanmasını bekliyorum.Bir yandan heyecanlıyım.bir yandan çıkmayacak diye umutsuzum.bir yandan 7 mayıs günü gelsede baksam diyorum.bir yandan o gün forumun nabzına bakıp ona göre bakayım diyorum.forumda çok kişiye çıkar ise girip bakarım diyorum
-
@sadikcagan DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Ekimde başvuru yaptığımdan beri 4 gözle sonuçların açıklanmasını bekliyorum.Bir yandan heyecanlıyım.bir yandan çıkmayacak diye umutsuzum.bir yandan 7 mayıs günü gelsede baksam diyorum.bir yandan o gün forumun nabzına bakıp ona göre bakayım diyorum.forumda çok kişiye çıkar ise girip bakarım diyorum
sormayın bende aynı gün bakmayayım diyorum, hatta aof ara sınavına katıldım ona bile bakmıyorum modum düşmesin diye 7 mayıstan sonra bakıcam ,abarttım biraz
-
@likable DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@dreams_usa DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Dostum 21:00-22:00 gibi anca girebilirsin sisteme inanılmaz kilitleniyor, izdiham ve ezilme tehlikesi beraberinde olacak

Ben girmeyecem müdür. Sadece açıklandığını biliyor olacam. Kuvvetle muhtemel en az 3 gün daha bakmam

-
tarihe not evrene burada kalıcı değilim mesajı yollamak adına füzuli birşeyler almazken gidip limon ağacı aldım bugün, hem patates soğan ekemiyoruz bari limonu kurtarmış oluruz hemde belki yeşil yeşil sinerji olur bakarsınız
-
@gokcell DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@sinem Soyle bir goz gezdirip gormustum ki sen kendine konusma yasagi getirmissin sanirim. Yasagi deldin simdi

maalesef bi arkadaşın aşırı tahriki sonucu konuşmak zorunda kaldım.
Ayrıca her yerde degil sadece o sayfada konuşmayacaktım.
hatta üzerime iddiaya girmiş sevgili forumdaşlar; konuşacak konuşmayacak diye.
sonuç itibariyle iki üç gündür konuşuyorum. 
-
@sinem kız sen burdamısın hala

-
@aayhann bittabii.

-
Houstonda yaşayan türkler gibi bir grup yok muydu facebookta? Şimdi göremiyorum ben. Bilgisi olan var mı acaba?
Edit: Buldum şimdi
Turks In Houston -
Murphy Kanun’ları işleyecek bu sefer. İstemiyorum Green Card’ı gerek yok ben ülkemde yaşayacağım

Benzer Başlıklar
166
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k