Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Gorusme oncesi DS 260 degisiklik

Benzer Başlıklar

• -1 Oy
    3 İleti
    381 Bakış
    crazycellsC
    @gezgin34 YARDIM.Başvuru sırasında hamile olan ve görüşmeden önce doğum yapacak birine çıktığında. DS 260 formunu ne zaman doldurmak gerekir. içinde söyledi: Arkadaşlar merhaba, başvurusu sırasında hamile olan bir anneye green card çıktı, anne temmuz ayında doğum yapacak sıra 20 binlerde. DS 260 formunu doğumdan sonra mı yoksa doğumdan önce doldurup, düzeltmeme mi istemek gerekir. Formu zaman kaybetmeden doldurmak gerekiyor diye biliyorum. yardımlarınız için şimdiden teşekkürlerkalın yazı Burasi bir soru-cevap platformu degil, o nedenle forumu bu sekilde kullanamazsiniz... buyuk harfler, yardim kelimesi, uzun ve gereksiz bir baslik, baska hickimseye fayda saglamayacak 2-3 satirlik bir konu denemesi... Forumdan yararlanmak istiyorsaniz bunu forum duzenine saygi gostererek yapmalisiniz. Forum duzenine saygisizliktan hesabinizi 72 saatligine yasakliyorum. Sonrasinda foruma giris yapip, uygun konulari kullanarak sorularinizi sorabilirsiniz. Eger yeni konu olusturmak istiyorsaniz, en azindan baska basliklari inceleyip nasil yazildiklarina bakabilirsiniz. https://yesilkartforum.com/forum/topic/2164/dv2020-2020-green-card-lotosu-asamalari
  • Ds-260 formunu göndermiştim ama bir değişiklik söz konusu

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    0 Oy
    2 İleti
    358 Bakış
    K
    Sorunuzu ayrı bir başlık açmak yerine linkini verdiğim ilgili konuda yazabilir misiniz? https://yesilkartforum.com/forum/topic/524/dv2019-2019-green-card-lotosu-asamalari
  • DS-260ta değişiklik yapılabiliyor mu?

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4
    0 Oy
    4 İleti
    806 Bakış
    redsat2000R
    @kayahan-sezen Evet yapabilirsin KCC ile uzun yazısma sonrası sistemin kilidini açtılar ve Ben bu işlemi dün tamamladım. Daha sonra re-submitted gerçekleştirdim. KCC den gelen cevaplar 2 günde bir geliyor bundan dolayı işlem biraz uzadı. Ama sonunda başarıya ulaştım. En önemli husus Mesajınız şu formatta yapmalısınız ve HERHANGİ BİR EK GÖNDERMEMENİZ GEREKİYOR. Principal Applicant’s full name : Complete case number : 2019EU0000XXXX Date of Birth :MM/DD/YYYY Istanbul May 30, 2018 Dear Sir / Madam METİN ISIM CASE NO
  • Case number ve ds 260

Kilitli Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    21
    1 Oy
    21 İleti
    11k Bakış
    crazycellsC
    @fitperson maalesef forumu bu tur amaclarla kullanamazsiniz. Ayrica gocmenlikten faydalanmak amaciyla sahte evlilik yapmak federal bir suctur.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

13

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k