DV2020 bekleme odası
-
çok bi şey yok aslında ya hayattan kesitler sadece daha vahşi "hard "şartlarda...
-
........
-
bn bilimkurgu seviyorum ama nedense bu alanda çok şey yok netflixdeki glass tarzı hariç. :)
-
@sinem DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@mendebur DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@sinem hanım siz, bizler bunu düşünürken, ABD nin bunun için bir önlem almayacağınızı düşünüyorsunuz? ki bahsettiğiniz ülke bizim için ütopik gözüken araştırmalara bile milyarlarca dolar harcarken... böyle bir durumda bence o füzeler daha kıtaya ulaşamadan imha edilir sonuçlarınada soğan fiyatını bile kontrol edemeyen yöneticilere sahip bizim gibi ülkeler katlanır.. 🙂
önlem almak? İmha etmek? hacklenen bir savunma sistemi düşünün derim. :) tek bir füze degil dünya savaşı elindeki bütün füzeleri fırlatmış hangi birine yetişecek...The 100 seyretmiyor musunuz siz. :D
Bende tekrar sizler bile bunu düşünürken onların düşünmediğinimi düşünüyorsunuz derim.. ki bir ABD dizisinden alıntı yaparak hayal kuruyorsunuz...
-
@gokcell DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
O degilde ev bakiyorum LAX da ev yok yahu eli ayagi tutulur. Ne is ?
texas a gelsene gokcell kazanırsak komşi olurus LA kadar civcivli olmasa da Tx da da güzel şehirler var hem sıcak
-
@sinem hanım siz, bizler bunu düşünürken, ABD nin bunun için bir önlem almayacağınızı düşünüyorsunuz? ki bahsettiğiniz ülke bizim için ütopik gözüken araştırmalara bile milyarlarca dolar harcarken... böyle bir durumda bence o füzeler daha kıtaya ulaşamadan imha edilir sonuçlarınada soğan fiyatını bile kontrol edemeyen yöneticilere sahip bizim gibi ülkeler katlanır.. 🙂
önlem almak? İmha etmek? hacklenen bir savunma sistemi düşünün derim. :) tek bir füze degil dünya savaşı elindeki bütün füzeleri fırlatmış hangi birine yetişecek...The 100 seyretmiyor musunuz siz. :D
Bende tekrar sizler bile bunu düşünürken onların düşünmediğinizi düşünüyorsunuz derim.. ki bir ABD dizisinden alıntı yaparak hayal kuruyorsunuz...
zaten bu farazi bi soru. :D onlar ne düşünüyor diye sormadım siz ne düşünüyorsunuz bu konuda diye sordum
-
........
-
@gokcell piki. hayırlısı :)
-
........
-
Bende tekrar sizler bile bunu düşünürken onların düşünmediğinizi düşünüyorsunuz derim.. ki bir ABD dizisinden alıntı yaparak hayal kuruyorsunuz...
zaten bu farazi bi soru. :D onlar ne düşünüyor diye sormadım siz ne düşünüyorsunuz bu konuda diye sordum
İşte.. onların düşündüğünü düşünüyorum... o neden kafam rahat 😌
-
@mendebur tmm.:)
-
@gokcell DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@sinem cop evler 300k$ :-(
down town a bakma ya. 1 saat ya da 45 dk uzaklıktaki yerlere bak
-
........
-
........
-
@gokcell bütçen ne kadar
-
........
-
hayır bütçene göre evlere bakayım diyecektim bi baktım da haklıymışsın texasta öyle evleri bedava veriyorlar yıkıp yeniden yapmak üzere. Neyse sen de Joanna&Chip e başvurursun olur biter. :D
-
@sinem gel beraber floridaya gidelim komşu olalım oradada çiftlik alanları var olmaz mı
-
........
-
@nilfersev aslında düşünmüyor degilim ama tx başlangıç için daha ekonomik ve mantıklı. Ama neden olmasın bir kaç sene sonra olabilir :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum