dv2021de kazanıp trump ve biden politikaları nedeniyle(covid miş yersen ) vize mulakatına bile gidemeyip dv2023e basvurdum gene bekliyorum.uzunbir aradan sonra 9.sayfaya dusen konuyu buldum canlandırdım.beklemeye devam.avrupadaki vatandaslık ıslemlerımde bekliyo onumuzdekı sene ya ab ya abd.
-
@xrainbow_ umut çok farklı birşey inanın insanlara duymak istediklerini söylediğinde herşeye inanıyorlar hatta leonardo dicaprio wall street bir filmi vardı güzel bir sahne vardı bunun en güzel örneği işim gereği bende finans işine bakıyorum sağdan soldan duydukları hisseleri duyup arayanlar oluyor o kadar inanmışlar ki adam birikimini basacak neye göre basacaksın diyorum çok saçma teknik veri olmayan bilgiler veriyor kazanacağına inanıyor ve kumar oynuyor sonuç %80 hüsranla %20 si sadece şansı iyi haber gidiyor
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2019 bekleme odası
-
@baha DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@crazycells bu sene vizeler geçen senelere göre çok daha az dağıtıldı dolayısıyla vizelerin bitmesi pek mümkün gözükmüyor diye yorumluyorum fakat konuya çok hakim değilim doğru şekilde mi düşünüyorum? ben de numaram current olmasına ve belgelerle ilgili onay maili almış olmama rağmen mülakat randevusu alamamaktan endişeleniyorum çünkü.
Siraniz gelir, merak etmeyin.
-
@nevergiveup surada 13.488 vize verilmis olarak gorunuyor:
Siz EU bolgesi icin mi yazdiniz?
-
@ksezen92 DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Arkadaşlar herkese merhaba geçen ay current oldum 15xxx case numaram. Ama hala mülakat tarihi maili gelmedi. Dvlottery e bakıyorum oradada güncelleme yok. Nisan 15’te mail bekledim gelmedi. Sizce bir sorun mu vardır yoksa normal mi?
Sadece beklemelisiniz. Her sey normal.
-
@crazycells evet EU bölgesi için yazdım fakat bu linkteki veri resmi veri değildir bunuda bilmeyenler için belirtelim resmi mart ayı verileri henüz açıklanmadı ama buradaki veriler büyük ölçekte resmi verilerle örtüşüyor çok büyük ihtimalle mart ayı ile birlikte verilen toplam vize sayısı EU bölgesi için 6000 lere gelicektir. Buda demek oluyor ki kalan 6 ayda tam 14000 e yakın vize vermeleri gerekiyor kotaya ulaşmak için.. bekleyip göreceğiz nasıl olucak bende merakla bekliyorum.
-
@mindi 25 binlerdeyim henüz ses seda yok.Evrak maili gonderiminin aritmetigini anlayabilmiş değilim.Mail gelmezse ay sonunda evrakları göndermeyi düşünüyorum.Gerekirse elden teslim ederim.

-
@cenkay KCC ye geçen ay mail attım isimimdeki tek harfı küçük harfle yazdım sorun varmı dedim mülakat esnasında karar verilecek dendi. Diğer sorum ise Evrak maili almadım benden yüksek numaralar doküman maili aldı bana neden gelmedi dedim. Bana kesin bir dille sürecin case numarasına Göre ve ds 260 gönderim tarihine göre sayısal olarak belirlendigini yazdı. Arkadaşlar mail gelmeden doküman gondermeyin gonderenler sırası gelince tekrar doküman isteniyor, 2 defa farklı tarihli doküman oluyor, zaten kazandınız lotoyu biraz bekleyin bence. Koskoca Amerika birleşik devletleri işini bilir merak etmeyin siz dosya gönderince sizi öne çekmez. Az bekleyin bence
-
@captainblue birde koskocaman visabulletin current olan numaraları atmışlardı bak sen current değilsin der gibi gözüme soktular, ben evrak mailini daha geçen hafta aldım ben den yüksek case no olupta evrak maili alanlar mülakata benden önce gireceklerini pek sanmam
-
@captainblue Aslında sürece müdahale etmek mümkün değil.Ama ister istemez numara current olduktan sonra sabırsızlık artıyor.Sanki sayın @crazycells 2 hafta bekleyin evrak maili gelmezse duruma göre hareket edin diye yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam.Beklemek ve doğru adımları atabilmek işin zor olan kısımları.
-
@cenkay DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@captainblue Aslında sürece müdahale etmek mümkün değil.Ama ister istemez numara current olduktan sonra sabırsızlık artıyor.Sanki sayın @crazycells 2 hafta bekleyin evrak maili gelmezse duruma göre hareket edin diye yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam.Beklemek ve doğru adımları atabilmek işin zor olan kısımları.
evet, onu sadece son aylar icin soylemistim. Zaten son 2 aya girince ister istemez mulakat tarihi almak isteyen herkes bir seyler yapmaya calisacak.
-
Merhabalar, ds2019 CN:24**** 31/07 ds260 gönderme tarihim ama hala mail gelmedi. Excel dosyasını incelediğimde benimle aynı durumda olan bir kaç kişiye KCC maili gelmiş olduğunu gördüm. Ben ds2020'ye de başvurmuştum. Sizce bunula bir ilgisi var mıdır ?
-
@urungu current olupta mail gelmeyenler whatsapp grubunda bir mail şablonu yarattılar ve bu maili gönderdikleri zaman evrak maili gelmişti. Burada DV 2019 whatsapp grubunda olanlar söylersin seni eklesinler.
-
@ayvalik10 watsap grubu Texas ismindeki grup mu
-
@captainblue mesaja BAKAR mısın
-
@ayvalik10 teşekkür ederim
-
@urungu DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Merhabalar, ds2019 CN:24**** 31/07 ds260 gönderme tarihim ama hala mail gelmedi. Excel dosyasını incelediğimde benimle aynı durumda olan bir kaç kişiye KCC maili gelmiş olduğunu gördüm. Ben ds2020'ye de başvurmuştum. Sizce bunula bir ilgisi var mıdır ?
hayir, ilgisi yoktur.
-
Herkese selam numarası 19xxx olan ve yakın tarihte randevu maili almış olan var mı ?
Bize hala mail gelmedi endişeleniyor insan.
-
@yasss7 DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Herkese selam numarası 19xxx olan ve yakın tarihte randevu maili almış olan var mı ?
Mulakatlar her ayin son gunlerinde gonderiliyor genelde -en azindan Turkiye icin- dolayisiyla her hafta ya da her gun birileri mulakat tarihi aliyormus gibi dusunmeyin. Benzer tarihlerde aliyor herkes.
Mulakat tarihi alan arkadaslar, sonrasinda su cizelgede guncelleme yapmayi unutmasinlar:
@yasss7 sizin isminiz de gorunmuyor listede
-
@crazycells DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@yasss7 DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Mulakatlar her ayin son gunlerinde gonderiliyor genelde -en azindan Turkiye icin- dolayisiyla her hafta ya da her gun birileri mulakat tarihi aliyormus gibi dusunmeyin. Benzer tarihlerde aliyor herkes.
Mulakat tarihi alan arkadaslar, sonrasinda su cizelgede guncelleme yapmayi unutmasinlar:
@yasss7 sizin isminiz de gorunmuyor listede
Hatırlatma için teşekkürler ekledim excel tablosuna
-
case number ım 22binlerde haziran için interview date gelir diye düşünüyorum ancak durumumu nasıl takip edebilirim direkt linki unutmusum bulamıyorum hep ilk sayfaya/ E-dv yönleniyorum . Kentucky ve Ankara durumumu nasıl takip edebilirim? teş.
-
@serfi DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
case number ım 22binlerde haziran için interview date gelir diye düşünüyorum ancak durumumu nasıl takip edebilirim direkt linki unutmusum bulamıyorum hep ilk sayfaya/ E-dv yönleniyorum . Kentucky ve Ankara durumumu nasıl takip edebilirim? teş.
Randevu tarihi verildiginde size bildirim gelecek.
Benzer Başlıklar
141
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k