DV2020 bekleme odası
-
@dreams_usa 😂😂
@Sinem sizi bilmem ben daha gencim görebilirim inşallah 😌😛 -
@likable Hayırlı yolculuklar. Bizlerden selamlar iletin, yer açsınlar geliyoruz ;)
-
@oradaki inşallah hadi bakalım. hayırlısı. :)
-
-
@dreams_usa tabii ki iletirim 😂
-
@dreams_usa Tam idrak edemedi uyandırmasak mı 🙄😂
-
@dreams_usa yok o mevzu çok derin bi girersek hiç çıkamayız halbuki bize hafif mevzular lazım derin mevzular oksijenimizi diger elementlerle etkileşime sokuyo ister istemez düşnmek mecburiyetinde kalıyoruz :D
-
@likable Eyvallah.
Gidişin olur dönüşün olmaz inşallah (GC ile tabi) :) -
@likable niçün NewYork?
-
@oradaki çok geç :)
-
@dreams_usa DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@likable Eyvallah.
Gidişin olur dönüşün olmaz inşallah (GC ile tabi) :)Allahım yaa duaya bak 🤪
-
@likable bad dua değil da, good dua rahat ol ;) :)
-
@sinem DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@likable niçün NewYork?
Niçin olmasın ki😁 Bir göreyim bakalım New York nasıl bir yermiş ☺️
-
@likable DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@sinem DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@likable niçün NewYork?
Niçin olmasın ki😁 Bir göreyim bakalım New York nasıl bir yermiş ☺️
kalabalık şehirlere antipatim var. :) New Yorkta kaybolmayın e mi iyi gezmeler. :)
-
@likable :) :) :confounded:
-
@sinem cehaletimin kusuruna bakmayın, hasta olmadığımdan dolayı aspirin harici ilaç bilmiyorum maalesef :blush:
-
@dreams_usa DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@sinem cehaletimin kusuruna bakmayın, hasta olmadığımdan dolayı aspirin harici ilaç bilmiyorum maalesef :blush:
maşallah hasta olmamanız çok güzel ama biliyorsunuz çogumuzun muzdarip oldugu bir problem var o da ötekileştirme. Bundan muzdarip olmadıgımızı umalım. :)
-
@sinem hı? :flushed:
yok öyle bir şey! -
@dreams_usa iyi peki. :)
-
green kard sagcı dincilere cıkmasın bu kadar.Sinem hanım cocuklarınız dinini bile degistirir orda sizi de postalar aman dikkat edin. Akepeli dinci sincanlı tanidiklarımdan biliyorum bizim paralarla burslu okudular tüm kaynaklar hoca ilgisi vb adamlara aktı biraz da test cözmede iyiydiler. Şimdi Avrupada bilim akedemilerinde calisip sarılarla fındık kırıyolar alengirli gözlükler son model Audiler.Aynı burdakilerin kopyası Audi varkan vosvagene mi binicem diyen akepeli bürokratlar gibi degişen bişey yok. bazısı ısvecte 24 saat oruc tutuyo bilim akedemisinde calisiyo fakat kasarlı ekmekten baska bişey bilmiyor zavallı. Bitane aglak tarikatcı var var şahinden baska araba görmemis japonyada skyline uzmanıyım diye kanal actı. Velhasıl genetik kültürü adaptasyon kapasitesi yeteceklere cıksın. Notur damın kamburu yanarken oh çeken itlere degil. Turkiyedeki egitim sistemi en iyi test çözebileni kurtarıp kapitalist düzene altın tepside sunmak üzerine. Sanat müzik elemegi sporda yetenekli olabilecekleri tamamiyle diskalifiye etme onların kaynaklarıyla lanet olası testleri iyi çözenleri kurtarmak ve yabancı ulkelere skilled köle olarak pazarlamak üzere.Bizans rum ermeni tohumlarına. alevilere .kürtlere, sunni balkan türklerine cıksın. Cunku bu rezilligi hak etmiyolar.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
31
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum