DV2020 bekleme odası
-
Burası iyiden iyiye renklenmeye başladı, uzun zamandır bu denli güldüğümü hatırlamıyorum @VolkanU :):):)
-
@dreams_usa arkadaşım, @Sinem hanım ironi yapıyor.
Bu arada mazbata nerede he nerede 😁
-
bakın oksijen etkileşimi insana gülme hissi verir ve endorfin tavan yapar. gece de rahat uyursunuz. :)
-
@likable kafa buluyor en yalın tabiriyle :blush: farkındayım.
-
@Likable attaya gitti gelmeyi de düşünmyor :) Mazbata greencard almış biz hala konuşalım burada. :P
-
Bu ileti silindi! -
@sinem hanım, siz menisküsünüze krem filan sürün. Hadi Allah rahatlık versin :)
-
@dreams_usa sizlere de Allah rahatlık versin menisküse tek çare yürüyüş. :) günün birinde bu bilgi size lazım olabilir herkese hayırlı geceler sakın dedikodumu yapmayın e mi. :)
-
Son #21 kaldı bekleyen herkesi tebrik ediyorum ne sabır varmış arkadaş sizde de 😁🤪
-
Az kaldı az...
-
Bıraktım artık saymayı. Olursa olur olmazsa seneye birdaha deneriz 🤕😊 #21
-
@sinem siz hiç merak etmeyin. Biz bu zamana dek ne kaybettiysek yekten yüzlerine konuşmaktan kaybettik. Lakin dürüstlükten kaynaklı kayba da kayıp gözüyle bakmadık!
Bakın, başından beri yüzünüze konuşuyorum da :blush: -
Bugün salı . Bugünü de bitmiş sayarsak ... hım iyi az kalmış :D
-
@muhammed01 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Bugün salı . Bugünü de bitmiş sayarsak ... hım iyi az kalmış :D
Geceleri sayma kardeşim 🤪
-
@dreams_usa hep böyle kalın e mi. :)
-
@likable yahu sayın, geceyi de sayın, dün geceyi de sayın hatta geçen haftanın gecelerini de. Günler bitecek, heyecan bitecek. Hele bir de sonuç hüsran olursa umutlar bitecek. Sonra işin yoksa say 365 :blush:
-
@sinem e :)
-
@Sinem Kısaca eğitim dediğimiz şeyin derslerden ibaret olmadığını “Burada hiçbir balık uçmaya, hiçbir kuş yüzmeye zorlanmaz…” sözüyle ilişkili bir eğitim sisteminin olmasını, öğrencileri yeteneklerine göre ayırt edebilecek ve o alana yönlendirebilecek eğiticiler yetiştirmeyi ve bu eğiticilerin de mesleklerini maddiyatı ikinci plana bırakarak gönülden yapmaları gerektiği bir eğitim sistemi hayal ediyorum 😊 uçuk bir hayal mi 🤔
-
şunu da şuraya bırakayım haber CNN Türkten.. Görüş açınızın genişlemesi için.... https://www.cnnturk.com/video/saglik/sahte-kanser-tanisi-koyuyor
-
@dreams_usa DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@likable yahu sayın, geceyi de sayın, dün geceyi de sayın hatta geçen haftanın gecelerini de. Günler bitecek, heyecan bitecek. Hele bir de sonuç hüsran olursa umutlar bitecek. Sonra işin yoksa say 365 :blush:
Ben 2 kere sayıyorum 😁 7 Mayıs GC için ve 24 Mayıs’ta New York’ta olacağım 21 günlüğüne 🤪
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum