DV2020 bekleme odası
-
açıköğretime kayıdım var 3. üniversite olsun dedik ama buraya takılmaktan çalışamıyorum, bırakın netflixi, işim ne derece yoğun bir bilseniz, evde iki çocuk, ev işi, çocuklar, yemek derken bile hala aklımdan sayıyorum, son 28 arkadaşlar.
-
Önümüzde mutlu. umutlu ve heyecanlı 28 koca gün var. Ben değerini bilip tadını çıkarıyorum, zira o büyük gün geldiğinde olumsuz bir netice ile karşılaştığımda bu mutlu günler son bulacak. Velhasıl, rahat rahat tadını çıkaracağım koca 28 günüm var ;)
-
böyle bir gerisayım da ayarladık. :-)
https://www.timeanddate.com/countdown/baby?iso=20190507T12&p0=179&msg=Green+Card+Lottery+2020&font=cursive&csz=1 -
Bizim artık kesin gibi bu sene de çıkmazsa Almanya'ya gidiyoruz pek istemesem de...çünkü yeni baştan bir dil öğrenmek zor, daha doğrusu zaman alıcak ama Amerika olsa hemen kaynaşırdım🤣
-
@ahmet-34 tek bir cevap SANANE fazla merak iş açar başına
-
@ayvalik10 boşver abi ben başta insanca yazmıştım ama anlamadığı için zorlamaya gerek yok.
-
@ahmet-34 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@rhonster bizim türk milletin de hastalık bu avukatlık ben arkadaşa sordum da sen nie cevap verme gereği duydun onu anlamadım .
Zaten sorduğunuz soruyla bir ayıba imza atmışsınız, bir de üzerine klişe klişe laflar..
Özel bir konu konuşmak istiyorsanız özel mesaj atabilirsiniz, foruma yazdığınız mesajı okumak için üye olmak bile gerekmiyor, insanların üzerine yorum yapması kadar normal bir durum olamaz.. -
@burak DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
böyle bir gerisayım da ayarladık. :-)
https://www.timeanddate.com/countdown/baby?iso=20190507T12&p0=179&msg=Green+Card+Lottery+2020&font=cursive&csz=1bebek dogacak diyosunn .:D
-
@ayvalik10 ciddi olmazsın sen korkutuyosun deme öle şeyler meraklı cahiller 😄😄
-
@annecik hangi diziler mesela :)
-
Bazı insanlara ağız dolusu SANANE demek istiyorum. İsteyen herkese çıksın diyorum şu GC ama kötü kalplilere çıkmasın .
-
vallahi tamamen greencard çekilişinden kafamı uzaklaştırayım başka Evren’lere Göçeyim dersen star trek discovery tavsiyemdir , sonra altered carbon, colony bunlar hep dünyevi işlerden koparan konulara sahip @lordbolton DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@annecik hangi diziler mesela :)
-
Bu ileti silindi! -
bn the 100 izliyorum @annecik greencard falan unutturuyor. :)
-
@sinem DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
bn the 100 izliyorum @annecik greencard falan unutturuyor. :)
aa evet bende seviyorum the 100 en son tamda yaşayacak gezegen buldular derken :)
-
@annecik @Sinem nereden izliyorsunuz bu dizileri. Ben youtube da Amerika ile ilgili izlenmedik video bırakmadım. Bir de dizilere sarayım diyorum.
-
@dreams_usa ben önceden dizibox ve dizimag gibi sitelerden seyrediyordum , şimdi netflix ten izliyorum
-
@annecik Teşekkür.
-
Arkadaşlar mr.robot dizisini tavsiye ederim. Yada absenttia
-
New York’ta geçen Suits’i öneririm 5. Sezondayım:)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
32
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum